malawaszka Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 furciaczek napisał(a):Kurna...wlasnie sobie zdalam sprawe ze bede miec 2 pyszczacych debili:placz: Mialam taki spokoj, cisze, czasem cos tam sie odezwalo...przyjechal Prezio i ciagle darcie ryja...to teraz bedzie razy 2...zwariuje:evil_lol: A Imie to ja mu wymysle jak dojedzie:diabloti: hahah nie nie ten na pewno będzie spokojny i niemy :lol: Quote
furciaczek Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 malawaszka napisał(a):hahah nie nie ten na pewno będzie spokojny i niemy :lol: Taaa jasne:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Edi100 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Czy ja dobrze doczytałam, przystojniak gdzieś jedzie? Quote
Edi100 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 malawaszka napisał(a):ma jechać do DT u furciaczka Bardzo mi się serducho ucieszyło:) Quote
malawaszka Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 a ja mam nową sznupkę pod opieką :( http://www.dogomania.pl/threads/199658-Sznaucerka-%C5%9Brednia-2-domy-2-schroniska-ludzie-co-z-Wami-!!! Quote
Edi100 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 [quote name='malawaszka']a ja mam nową sznupkę pod opieką :( http://www.dogomania.pl/threads/199658-Sznaucerka-%C5%9Brednia-2-domy-2-schroniska-ludzie-co-z-Wami-!!! Widziałam:( Los nie był dla niej łaskaw, a raczej ludzie... :( Dwa domy, tułaczka i dwa schroniska. Za wiele tego:( Quote
jambi Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 jestem u przystojniaka, czy to napewno olbrzymek? - pytam pod kątek kubraczka - Wasiu, Aron zdecydowanie większy i mocniejszy mi się wydaje - ja nie wiem, ale on taki nieco mniejszy się wydaje na tych fotach, i nosek zdarty jak u Łysola z Lublina... jak juz będzie u Ciebie Fur, to obfotografuj chlopaka porządnie zachowanie w schronisku, typu kłap za łydkę, ja bym się nie przejmowała, miałam podobnego kiedyś na Paluchu - na spacerach spoko, wyjęcie z klatki spoko, ale odstawienie do klatki uruchamiało zęby Quote
malawaszka Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 fur mówiła, ze on jest wychudzony tak mocno, ale nabierze ciałka - kubrak postaram się zrobić z regulacją Quote
Edi100 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Całuję nocna porą w nochala chudego przystojniaka. Quote
furciaczek Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 On dosc wysoki jest, w schronie funcjonuje jako CTR. A Kubraczek to koniecznie z regulacja bo naprawde bardzo chudy...i dalej chudnie :( Nawet z pod siersci widac wystajace kosteczki:placz: Zapytam Anie czy da rade chlopaka pomierzyc zanim przyjedzie. Mam fote przy czlowieku, potem wrzuce to brdziej bedzie widac wielkosc...ale bankowo olbrzymkowy chloptas...czyli najfajniejszy ze sznupiastych :) Quote
malawaszka Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 no zdecydowanie nie jest to CTR - do CTRa to podobny jest ten nowy z Konina tak wyglądał zarośnięty i tak nie mam pewności czy CTR czy sznup no :shake: Quote
malawaszka Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 sacred PIRANHA napisał(a):a moze pudel ahahahhahaahhah patrzcie jaka dowcipna! :lol: Quote
sacred PIRANHA Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 sorki mam dziś rewelacyjny humor sama nie wiem dlaczego...a w sumie to wiem, fur tez wie ale nikt nic nie powie:-) a psiak fajny urodziwy szkoda ze nie jest duzym czarnym pudlem...jakbys gdzies takiego dorwała to ja biore:-) Quote
furciaczek Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 Hmm po dluzszym zastanowieniu to chyba faktycznie duzy pudel jest:diabloti: Wysylac Piranio??:evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 ok ale jak zacznie gubić włos jak nie pudel to go odeśle z powrotem:-) !!!!!!!!!!!! hihihi Quote
sacred PIRANHA Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 malawaszka napisał(a):w zasadzie to chyba gdzieś czytałam, że on jest dużym czarnym pudlem :lol: następna hahaha mam pomysł na sprawdzanie czy to pudel czy sznup czy inna zaraza:-) jak mu wypadaja kudły to nie pudel !!!!!!!! :-) Quote
malawaszka Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 sacred PIRANHA napisał(a):sorki mam dziś rewelacyjny humor sama nie wiem dlaczego...a w sumie to wiem, fur tez wie ale nikt nic nie powie:-) a psiak fajny urodziwy szkoda ze nie jest duzym czarnym pudlem...jakbys gdzies takiego dorwała to ja biore:-) w zasadzie to chyba gdzieś czytałam, że on jest dużym czarnym pudlem :lol: Quote
furciaczek Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 No, jeszcze tydzien i bedziemy wiedziec wiecej o nim, szkoda ze trzeba mu kudly obciac:shake: Quote
malawaszka Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 kudły odrosną - ważne zeby zdrowy był i nie sprawiał wielkich problemów wychowawczych :kciuki: Quote
furciaczek Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 malawaszka napisał(a):kudły odrosną - ważne zeby zdrowy był i nie sprawiał wielkich problemów wychowawczych :kciuki: No ja wiem, wiem....tylko zimno cholera:shake: Quote
furciaczek Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 Czy ktos moze banerek wyczarowac? Potrzebne bedzie tez jedzonko dla przystojniaka...a u mnie ostatnio krucho z kasa...:shake: Quote
maciaszek Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Furciakowa, to ile Ty tych psów (swoich i tymczasowych) będziesz miała?!! :) Quote
furciaczek Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 maciaszek napisał(a):Furciakowa, to ile Ty tych psów (swoich i tymczasowych) będziesz miała?!! :) Od groma:evil_lol: Quote
Recommended Posts