furciaczek Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 kora78 napisał(a):ok ;) jak we wtorek bedzie goly, to obrze, zeby juz je dostal. a jeszcze trzeba policzyc kilka dni na wysylke poczta. teraz to i tak najwczesniej w poniedzialek wysla, wiec i tak ze 2 dni bedzie marzl na spacerkach. ale lepiej 2 dni, a nie cala zime Hekciaty to latal w moim golfie...ale on nosi moj rozmiar bo mniejszy jest psiak, dla Elmuta podkradne TZtowi jakis polarek czy cos:evil_lol: Quote
furciaczek Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 70-73cm dlugosci Elmutka , wysoki skubaniec ma ok 70cm w klebie ale wiercil sie tak ze obliczenia moga byc troche bledne:lol: Quote
malawaszka Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 wow ale czadowy!!!! a Prezes ile ma w kłębie? chciałabym zobaczyć ich na zdjęciu obok siebie :lol: Quote
kora78 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 furciaczek napisał(a):70-73cm dlugosci Elmutka , wysoki skubaniec ma ok 70cm w klebie ale wiercil sie tak ze obliczenia moga byc troche bledne:lol: mam kubrak na: grzbiet- 82 klatka 75- pod szyja a brzuszek 61 wysylac? adres mam jakby co ;) Quote
kora78 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 przepraszam za zwloke, mialam urwanie glowy i nadal mam. dopiero dzis wyslalam adres do sylwiaso d wysylki dla Elmutka dziewczyny, trzeba jednak pokryc za wysylke. ja nie wiem, ile wyjdzie. max 10zl piszcie moze do sylwiaso w tej sprawie, ok? dopilnujecie? ja mam mlyn z bazarkami teraz i transportami Quote
kora78 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 malawaszka napisał(a):zapłace tą wysyłke super, to na konto sylwiaso. ale moze niech najpierw napisze, ile wyszlo. moge ci jej konto pozniej na pm wyslac skontaktujesz sie z nia odnosnie wysylki? Quote
malawaszka Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 jak podałaś jej adres furciaczka to niech najpierw wyśle - teraz takie mrozy a kubraczek leży na półce :( Quote
furciaczek Posted February 25, 2011 Author Posted February 25, 2011 Jako ze Elmutek wyszedl razem z oknem z izolatki ( tak, wybil okno cholernik:evil_lol:) przeprowadzil sie do kojca. Z fryzjerem wiec sie wstrzymujemy chwilke bo taki lysolek to by zamarzl:shake: Macie fotasy zarosnietego wiec:loveu: Quote
furciaczek Posted February 25, 2011 Author Posted February 25, 2011 Na dowod ze potrafi chwile siedziec i sie nie ruszac:lol: Quote
wieso Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 [quote name='furciaczek']Na dowod ze potrafi chwile siedziec i sie nie ruszac:lol: jak dlugo ta chwila trwala ? :) wyszedl z oknem....niemozliwe....!!!! Quote
maciaszek Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 wieso napisał(a): wyszedl z oknem....niemozliwe....!!!!Mnie akurat to nie dziwi, :). Mój pies wyszedł kiedyś ze ścianką brodzika. Po prostu wziął ją na klatę i po sprawie ;). Elmutek wziął okienko na łeb i... już był wolny. Nie przewidział tylko chłopak, że ta wolność za długo nie potrwa ;). Quote
malawaszka Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 dobrze, że Fur miała alternatywę w postaci kojca! Quote
furciaczek Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 wieso napisał(a):jak dlugo ta chwila trwala ? :) wyszedl z oknem....niemozliwe....!!!! Siedzi do czasu az nie rzuce pileczki:lol: maciaszek napisał(a):Mnie akurat to nie dziwi, :). Mój pies wyszedł kiedyś ze ścianką brodzika. Po prostu wziął ją na klatę i po sprawie ;). Elmutek wziął okienko na łeb i... już był wolny. Nie przewidział tylko chłopak, że ta wolność za długo nie potrwa ;). Szkoda ze ne przewidzial ze padne na zawal w tym momencie...akurt z Dalcia zlam a ona niecierpi pieskow...i dobrze ze poa niewielkim rozcieciem na glowce nic mu sie nie stalo:roll: malawaszka napisał(a):dobrze, że Fur miała alternatywę w postaci kojca! Lazienke by mi rozpieprzal wtedy chyba:evil_lol: Moze ktos chce sie posmiac i zobaczyc jak wygladm gdy ide z nim na smyczy a TZ dla jaj rzuci mu pileczke??:evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Elmo -Szklarz On taki duży czy Ty taka Mała :hmmmm::lol: https://lh4.googleusercontent.com/_QipkfcwJf8k/TWgUO-1A1cI/AAAAAAAABTA/C67hihgqOE0/IMG_5587.JPG Quote
sacred PIRANHA Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Alu jedno i drugie, Fur malutka a dziad Elmo ma 70cm w kłebie więc tez do malych nie nalezy hihihi no i efekt widzimy właśnie jak to razem sie komponuje:-) Quote
malawaszka Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Fur - ile Elmo ma w klacie? muszę kupić szelki dla Gutka a jego mi Agnieszka nie zmierzy :roll: Quote
Alicja Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 sacred PIRANHA napisał(a):Alu jedno i drugie, Fur malutka a dziad Elmo ma 70cm w kłebie więc tez do malych nie nalezy hihihi no i efekt widzimy właśnie jak to razem sie komponuje:-) a to ja wiem że Fur kurdupel , ale nie wiedzialam ze aż taki ;)...z tym że 70 cm to sporo jak na psiaczka ;) malawaszka napisał(a):Fur - ile Elmo ma w klacie? muszę kupić szelki dla Gutka a jego mi Agnieszka nie zmierzy :roll: więcej niż Fur :lol: Quote
Recommended Posts