Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kora78 napisał(a):
ok ;)
jak we wtorek bedzie goly, to obrze, zeby juz je dostal. a jeszcze trzeba policzyc kilka dni na wysylke poczta. teraz to i tak najwczesniej w poniedzialek wysla, wiec i tak ze 2 dni bedzie marzl na spacerkach.
ale lepiej 2 dni, a nie cala zime

Hekciaty to latal w moim golfie...ale on nosi moj rozmiar bo mniejszy jest psiak, dla Elmuta podkradne TZtowi jakis polarek czy cos:evil_lol:

• Replies 339
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

furciaczek napisał(a):
70-73cm dlugosci Elmutka , wysoki skubaniec ma ok 70cm w klebie ale wiercil sie tak ze obliczenia moga byc troche bledne:lol:

mam kubrak na:
grzbiet- 82
klatka 75- pod szyja
a brzuszek 61

wysylac? adres mam jakby co ;)

Posted

przepraszam za zwloke, mialam urwanie glowy i nadal mam. dopiero dzis wyslalam adres do sylwiaso d wysylki dla Elmutka
dziewczyny, trzeba jednak pokryc za wysylke. ja nie wiem, ile wyjdzie. max 10zl
piszcie moze do sylwiaso w tej sprawie, ok? dopilnujecie?
ja mam mlyn z bazarkami teraz i transportami

Posted

malawaszka napisał(a):
zapłace tą wysyłke

super, to na konto sylwiaso. ale moze niech najpierw napisze, ile wyszlo.
moge ci jej konto pozniej na pm wyslac
skontaktujesz sie z nia odnosnie wysylki?

Posted

Jako ze Elmutek wyszedl razem z oknem z izolatki ( tak, wybil okno cholernik:evil_lol:) przeprowadzil sie do kojca. Z fryzjerem wiec sie wstrzymujemy chwilke bo taki lysolek to by zamarzl:shake:
Macie fotasy zarosnietego wiec:loveu:

Posted

[quote name='furciaczek']Na dowod ze potrafi chwile siedziec i sie nie ruszac:lol:

jak dlugo ta chwila trwala ? :) wyszedl z oknem....niemozliwe....!!!!

Posted

wieso napisał(a):
wyszedl z oknem....niemozliwe....!!!!
Mnie akurat to nie dziwi, :). Mój pies wyszedł kiedyś ze ścianką brodzika. Po prostu wziął ją na klatę i po sprawie ;). Elmutek wziął okienko na łeb i... już był wolny. Nie przewidział tylko chłopak, że ta wolność za długo nie potrwa ;).

Posted

wieso napisał(a):
jak dlugo ta chwila trwala ? :) wyszedl z oknem....niemozliwe....!!!!

Siedzi do czasu az nie rzuce pileczki:lol:

maciaszek napisał(a):
Mnie akurat to nie dziwi, :). Mój pies wyszedł kiedyś ze ścianką brodzika. Po prostu wziął ją na klatę i po sprawie ;). Elmutek wziął okienko na łeb i... już był wolny. Nie przewidział tylko chłopak, że ta wolność za długo nie potrwa ;).

Szkoda ze ne przewidzial ze padne na zawal w tym momencie...akurt z Dalcia zlam a ona niecierpi pieskow...i dobrze ze poa niewielkim rozcieciem na glowce nic mu sie nie stalo:roll:

malawaszka napisał(a):
dobrze, że Fur miała alternatywę w postaci kojca!

Lazienke by mi rozpieprzal wtedy chyba:evil_lol:

Moze ktos chce sie posmiac i zobaczyc jak wygladm gdy ide z nim na smyczy a TZ dla jaj rzuci mu pileczke??:evil_lol::evil_lol:

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
Alu jedno i drugie, Fur malutka a dziad Elmo ma 70cm w kłebie więc tez do malych nie nalezy hihihi no i efekt widzimy właśnie jak to razem sie komponuje:-)

a to ja wiem że Fur kurdupel , ale nie wiedzialam ze aż taki ;)...z tym że 70 cm to sporo jak na psiaczka ;)

malawaszka napisał(a):
Fur - ile Elmo ma w klacie? muszę kupić szelki dla Gutka a jego mi Agnieszka nie zmierzy :roll:

więcej niż Fur :lol: