Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ania zadzwonila do mnie i powiedziala ze w schronie jest cos w typie sznaucera...capnal wolontariuszke zebami, podgryza jak sie go odstawia spowrotem do kojca, jak mu sie cos nie podoba i chce zaprotestowac. A takie zachowanie w schronisku niestety dobrze na przyszlosc nie wrozy.
Pojechalam dzisaj z Ania i moim TZtem zobaczyc co to tez jest...serce mi peklo na tysiac kawalkow:placz::placz:

Psisko ma grzybice wiec narazie musi zostac w schronisku:-(
Jest wychudzony, siersc jak widac...do golenia:shake: Cos ma z tylna lapka i bedzie trzeba to objzec bo kuleje.
Chlopak po wyleczeniu grzybicy trafi do BDT, potrzebne wsparcie finansowe na pokrycie kosztow weterynarza...moze ktos bedzie mial worek karmy?
Potrzebna bedzie rowniez pomoc w ogloszeniach bo ja czasowo niestety nie dam rady...

EDIT: 17.01 - Sznup juz u mnie :)

• Replies 339
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

furciaczek napisał(a):
Jeszcze bezimienny...moze ktos ma pomysl na fajne, orginalne imie?
A mozna prosic o adres mailowy? Jutro podesle:)

wyslalam na pw....

Posted

Kierowiczka zaniosla zeskrobine, poda mu szczepionke na grzyba, do 15 powinno sie zaleczyc ale i tak trza bedzie 2 u fur podac. Zawieziemy go tez do fryzjera :)

Byl w domu chyba ze 2 razy, ostatni niby mial kiedys takiego psiaka i zarzekal sie, ze dadza radę - oddali bo dziecko dziabnol ale nie wiemy w jakiej sytuacji, pracownicy schronu mowia, ze facet cos krecil. Wolontariuszka go wyprowadzala na spacer i jak odstawiala do kojca za lydke ja zlapal - mowi, że to bylo takie "nie zostawiaj mnie".

Posted

Kurna...wlasnie sobie zdalam sprawe ze bede miec 2 pyszczacych debili:placz:
Mialam taki spokoj, cisze, czasem cos tam sie odezwalo...przyjechal Prezio i ciagle darcie ryja...to teraz bedzie razy 2...zwariuje:evil_lol:

A Imie to ja mu wymysle jak dojedzie:diabloti: