kalyna Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 oo Jaksier ma nowych kolegów terierów :) i świetnie razem się bawią :D Quote
mychaaaaa Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 ooo dorobiłaś się fox teriera? :D Jakierek, moje kochanie malutkie, jak zwykle cudowny :loveu: proszę wymiziać go od cioteczki! :D Quote
Gosia9712P Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 [quote name='mychaaaaa']ooo dorobiłaś się fox teriera? :D Nawet dwóch! :evil_lol: To psiaki olilolii ;) Jakierek, moje kochanie malutkie, jak zwykle cudowny :loveu: proszę wymiziać go od cioteczki! :D Taaak jest ;D Quote
Polari Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Jakie śliczne foxy. :loveu: A jak Jaskier patrzy sie na nie jak są w wodzie. :lol: A tak wogólę to witamy się w galerii. :bye::hand: Jakie Wiera ma oczy! :-o Jak kto ninja. :evil_lol: Jaskierek nie ma przechlapane z Wierą? :razz: Zapraszam do mojej galerii. :p Quote
Gosia9712P Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 Polari napisał(a): Jaskierek nie ma przechlapane z Wierą? :razz: Oj ma, ma ;) Wykończy go ten potwór :evil_lol: Quote
olalolaa Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 To moje te potwory hehe :P Dzis znowu byliśmy na spacerku, ale się wyszaleli :) Quote
Cockermaniaczka Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 nie bawie sie tak ;p spacer mnie ominal i nikt nawet nie wspomnial ze sie wybieracie:placz: bedzie foch:evil_lol::loveu: Quote
Gosia9712P Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 Cockermaniaczka napisał(a):nie bawie sie tak ;p spacer mnie ominal i nikt nawet nie wspomnial ze sie wybieracie:placz: bedzie foch:evil_lol::loveu: No jak to nie? :evil_lol: Pisałyśmy na innym forum, na którym zresztą chyba raz coś napisałaś odnośnie spotkania i się zagubiłaś ;P Quote
Cockermaniaczka Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 no ladnie ....Na drugi raz trabic mi tu i pw pisac;D Quote
Cockermaniaczka Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 a ja mam slodkie fotki Jaskiera :loveu::loveu: kOCHANY JEST:loveu: Po strzyzeniu u mnie :p Quote
kalyna Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Ale śliczne, białe niewiniątko :) a ty Gosia paskud na niego mówisz :mad: Quote
monika15 Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 http://img137.imageshack.us/img137/4059/jaskier1.jpg Piękny:loveu: Ach ta biel:loveu: Quote
Cockermaniaczka Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 :loveu: on jest kochany,wyszedl jak maly bialy pluszaczek:loveu: Az mi sie takiego maltanka zachcialo:razz: :oops: Slodki jest,troche ma adhd i na stole bylo ciezko go ustawic zeby stal dluzej niz 20 sekund w jednej pozycji:diabloti: ale dalysmy rade:cool3: Quote
mychaaaaa Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 To teraz ja :) W ten weekend byłam w Częstochowie i oczywiście widziałam się z Gosią i Jaskierem :loveu: Kocham Jaskiera, chcę go do domu! :loveu: Quote
mychaaaaa Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Zdjęcia robione telefonem, więc słabej jakości... Gosiu, dziękuję za spotkanie :loveu: i za cierpliwość w słuchaniu mojego użalania się nad problemami z wystawą na Litwie ;) Quote
Recommended Posts