Gosia9712P Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 olalolaa napisał(a):Gdzie chodzicie do fryzjera??:razz::razz: Odpowiem Ci jutro, bo nie pamiętam w tej chwili :eviltong: *** Jaskier w lesie Quote
Maalwi Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 JAKIE świetne zdjęcia :) a ja nei widze ropuchy... świetne masz fotele :D Quote
mychaaaaa Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Maalwi napisał(a):JAKIE świetne zdjęcia :) a ja nei widze ropuchy... świetne masz fotele :D Faktycznie, fotele bardzo fajne :evil_lol: Quote
Gosia9712P Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 A dziękuję ;) *** Dzisiejszy Jaskier: Quote
mychaaaaa Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 http://img842.imageshack.us/img842/8682/p1020721u.jpg O jaa, jaki fajny dzieciak! :D śmieszny ten Twój Jaskier ;) Quote
kalyna Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Jaskier to taka wesoła pogodynka :) aby go wymiziać :lol: Quote
darii_iia Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Śliiczny Jaskierek. :) On tutaj wygląda na szczeniaczka, a nie na 2 letnie już psisko. ;) Quote
Gosia9712P Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Bo wiecie, Jaskier młodo wygląda... po swojej pańci xD :lol: Quote
kalyna Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Gosia9712P napisał(a):Bo wiecie, Jaskier młodo wygląda... po swojej pańci xD :lol: razem dobre kremy stosujecie :) podzielcie się tym specyfikiem :) Quote
Gosia9712P Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 kalyna napisał(a):razem dobre kremy stosujecie :) podzielcie się tym specyfikiem :) Aaa, nie, nie, tajemnica rodzinna :lol: Quote
*Magda* Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Jaskier pięknie wygląda na tych zdjęciach :loveu: Ile ja bym dała żeby mój Lumpek tak chętnie chodził na smyczy :placz: jak Twoja Wiera. A on biedny, tylko zobaczy szelki i już jest zwinięty w taką kulkę, że nie wiem gdzie jest głowa, a gdzie ogon. A jak już sie uporam i założę mu szelki, to chodzi trąc brzuchem po ziemii. Więc zrezygnowałam ze spacerów z kotem :-( Co ten kot musiał kiedyś przejść, że tak się boi, to nie wiem :sad:. Quote
mychaaaaa Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 magdabroy napisał(a):Jaskier pięknie wygląda na tych zdjęciach :loveu: Ile ja bym dała żeby mój Lumpek tak chętnie chodził na smyczy :placz: jak Twoja Wiera. A on biedny, tylko zobaczy szelki i już jest zwinięty w taką kulkę, że nie wiem gdzie jest głowa, a gdzie ogon. A jak już sie uporam i założę mu szelki, to chodzi trąc brzuchem po ziemii. Więc zrezygnowałam ze spacerów z kotem :-( Co ten kot musiał kiedyś przejść, że tak się boi, to nie wiem :sad:. Nasz Oliwek też chodził na smyczy w szelkach... leżąc wściekły na plecach ;) Quote
mychaaaaa Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Gosia nic nie wrzuca, więc ja to zrobię ;) W ten weekend spotkałyśmy się z Gosią w Częstochowie! :) było bardzo miło, wytarmosiłam Jaskiera i obowiązkowo zdjęć narobiłam ;) Quote
Maalwi Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Łiii jak super :) i Jaskier i wy śliczne ;) Paulina,kiedy bedize w Gorzowie...?:roll: Quote
mychaaaaa Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Maalwi napisał(a):Łiii jak super :) i Jaskier i wy śliczne ;) Paulina,kiedy bedize w Gorzowie...?:roll: Malwinko, nie mam pojęcia. Częstochowę też rzadko odwiedzam, a jednak się trafiła :) może i Gorzów za jakiś czas odwiedzę :) Quote
Jaga. Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 czy ten pies kiedykolwiek przestaje się uśmiechać? ;) cudny jest, przytulanka maleńka :) zdjęcia super! Quote
Maalwi Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 mychaaaaa napisał(a):Malwinko, nie mam pojęcia. Częstochowę też rzadko odwiedzam, a jednak się trafiła :) może i Gorzów za jakiś czas odwiedzę :) To spytaj się tych u których pracujesz kiedy gorzów :cool3: Albo ja do nich zadzownie hihihi:diabloti: Quote
mychaaaaa Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Maalwi napisał(a):To spytaj się tych u których pracujesz kiedy gorzów :cool3: Albo ja do nich zadzownie hihihi:diabloti: No właśnie problem w tym, że organizator zrezygnował chyba z organizowania imprezy w Gorzowie i stąd brak wyjazdów :shake: W Poznaniu często bywam, w Gorzowie byłam tylko raz. Quote
Maalwi Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 mychaaaaa napisał(a):No właśnie problem w tym, że organizator zrezygnował chyba z organizowania imprezy w Gorzowie i stąd brak wyjazdów :shake: W Poznaniu często bywam, w Gorzowie byłam tylko raz. ojej...szkoda a wiesz co sobie przypomniałam,że widizałam cię pzecież w gorzowie :diabloti: Quote
mychaaaaa Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Maalwi napisał(a):ojej...szkoda a wiesz co sobie przypomniałam,że widizałam cię pzecież w gorzowie :diabloti: No właśnie! I nawet 'cześć' nie powiedziałaś! :diabloti: Quote
darii_iia Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 mychaaaaa napisał(a):No właśnie problem w tym, że organizator zrezygnował chyba z organizowania imprezy w Gorzowie i stąd brak wyjazdów :shake: W Poznaniu często bywam, w Gorzowie byłam tylko raz. To jak będziesz jechała do Pozniania, to ja się wtedy wybiorę do siostry, że niby chcę ją odwiedzić.:evil_lol: Quote
kalyna Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 to z tym Poznaniem poczekaj jeszcze z 1,5 roku, bo dopiero tam na magisterkę się wybieram :) Quote
Recommended Posts