Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 361
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaskier pięknie wygląda na tych zdjęciach :loveu:
Ile ja bym dała żeby mój Lumpek tak chętnie chodził na smyczy :placz: jak Twoja Wiera. A on biedny, tylko zobaczy szelki i już jest zwinięty w taką kulkę, że nie wiem gdzie jest głowa, a gdzie ogon. A jak już sie uporam i założę mu szelki, to chodzi trąc brzuchem po ziemii. Więc zrezygnowałam ze spacerów z kotem :-( Co ten kot musiał kiedyś przejść, że tak się boi, to nie wiem :sad:.

Posted

magdabroy napisał(a):
Jaskier pięknie wygląda na tych zdjęciach :loveu:
Ile ja bym dała żeby mój Lumpek tak chętnie chodził na smyczy :placz: jak Twoja Wiera. A on biedny, tylko zobaczy szelki i już jest zwinięty w taką kulkę, że nie wiem gdzie jest głowa, a gdzie ogon. A jak już sie uporam i założę mu szelki, to chodzi trąc brzuchem po ziemii. Więc zrezygnowałam ze spacerów z kotem :-( Co ten kot musiał kiedyś przejść, że tak się boi, to nie wiem :sad:.

Nasz Oliwek też chodził na smyczy w szelkach... leżąc wściekły na plecach ;)

Posted

Gosia nic nie wrzuca, więc ja to zrobię ;)
W ten weekend spotkałyśmy się z Gosią w Częstochowie! :) było bardzo miło, wytarmosiłam Jaskiera i obowiązkowo zdjęć narobiłam ;)

Posted

Maalwi napisał(a):
Łiii jak super :)
i Jaskier i wy śliczne ;)
Paulina,kiedy bedize w Gorzowie...?:roll:

Malwinko, nie mam pojęcia. Częstochowę też rzadko odwiedzam, a jednak się trafiła :) może i Gorzów za jakiś czas odwiedzę :)

Posted

mychaaaaa napisał(a):
Malwinko, nie mam pojęcia. Częstochowę też rzadko odwiedzam, a jednak się trafiła :) może i Gorzów za jakiś czas odwiedzę :)

To spytaj się tych u których pracujesz kiedy gorzów :cool3: Albo ja do nich zadzownie hihihi:diabloti:

Posted

Maalwi napisał(a):
To spytaj się tych u których pracujesz kiedy gorzów :cool3: Albo ja do nich zadzownie hihihi:diabloti:

No właśnie problem w tym, że organizator zrezygnował chyba z organizowania imprezy w Gorzowie i stąd brak wyjazdów :shake:
W Poznaniu często bywam, w Gorzowie byłam tylko raz.

Posted

mychaaaaa napisał(a):
No właśnie problem w tym, że organizator zrezygnował chyba z organizowania imprezy w Gorzowie i stąd brak wyjazdów :shake:

ojej...szkoda a wiesz co sobie przypomniałam,że widizałam cię pzecież w gorzowie :diabloti:

Posted

mychaaaaa napisał(a):

To jak będziesz jechała do Pozniania, to ja się wtedy wybiorę do siostry, że niby chcę ją odwiedzić.:evil_lol: