Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gosia9712P napisał(a):
No chora jestem, chora. Dobrze jest mieć laptopa, można leżeć w łóżku, a być na necie, haha :D

Zgadzaam się. ! Bo do kompa zawsze wstawać musiała.:roll:
A ten filmik boski. :lol:
''Paulinka...'' - to jest poważnie, tak ? :lol: Darinka, Gosienka, martynka, to też brzmi poważnie. :eviltong:
A ja się pochwalę, że od razu skapnełam się że nick Gosi, to właśnie rocznik itp. :razz:
Tylko, że ja myślałam, że ty masz nazwisko na ''P''. :eviltong:

• Replies 361
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

darii_iia napisał(a):

A ja się pochwalę, że od razu skapnełam się że nick Gosi, to właśnie rocznik itp. :razz:

haha, szpan :eviltong:

A będzie ktoś może na wystawie w Zabrzu 10 kwietnia?

Posted

[quote name='Gosia9712P']

Kilka dni temu zauważyłam, że Wiera ma jakieś takie dziwne brwi i wąsy... Nie wiem czemu, może sobie przypaliła gdzieś? :roll:
trochę rozmazane, strasznie się wierciła

Nie no.. długie po prostu, ale śliczne !
I przystojna Wiera jest hahah :D :D

Posted

Agnieszkaa napisał(a):
Nie no.. długie po prostu, ale śliczne !
I przystojna Wiera jest hahah :D :D

Ale mi chodzi o te pozawijane końcówki - jakby przypalone, :roll: s wcześniej były normalne...

Posted

Agnieszkaa napisał(a):
Coś Ty tej kotce zrobiła?! ;P
Mooim zdaniem normalne, tylko długie :)

Ja niiiiic, ale ona uwielbia wodę, ciągle siedzi w zlewie, a obok jest kuchenka.. więc wiesz... ;)

kurczę, kara, a ja jednak nie będę ;/ Myślałam, że ta w Zabrzu to w Zabrzu, a tu się okazuje, że to w Świętochłowicach :roll:
a teraz szukam jak dojadę pksem do Konopisk (bo wystawa w Częstochowie też nie tam, tylko w Konopiskach właśnie), ale nic nie umiem znaleźć. No kalectwo internetowe, inaczej się tego nie da nazwać.:shake:

Posted

hmm. no zobaczę jeszcze ale jeśli się nie mylę to tez będzie coś około 50 km?
A do Świętochłowic to ile . 15 minut? ;D
Ale ty w sumie to masz daleko tu do katowic czy zabrza nawet ;(

Posted

Nie, nie napisałaś :eviltong: nie doszło w każdym razie. To może podaj mi na pw swoje gg, ok?

Ja w Katowicach prawie na pewno nie będę.. Ale pogadam z transportem dziś :lol: A 20 będę maltany? :cool3:

No wiesz, 50km to nie 70 :evil_lol:

Posted

mychaaaaa napisał(a):
O matko, rzut kamieniem. Ja do Opola wybieram się na wystawę 400km ;P

No ale jak się wystawia psa, to jest inna sprawa, niż przyjechać tylko pooglądać. No i Ty masz własny transport :evil_lol:

Posted

Gosia9712P napisał(a):
No ale jak się wystawia psa, to jest inna sprawa, niż przyjechać tylko pooglądać. No i Ty masz własny transport :evil_lol:

A guzik prawda, bo nie mam :P sprzedany. I dopiero na wakacje będzie nowy ;P

Posted

mychaaaaa napisał(a):
O matko, rzut kamieniem. Ja do Opola wybieram się na wystawę 400km ;P

A ja po moje nowe psisko jadę, ok.500 no i do tego będzie trza doliczyć korki. :P Ale, to będzie miłość na kilkanaście(mam nadzieję) lat. :) Mychaa możliwością jest, że będę miałą psa w ten weekend tylko, że pani Ilona przysłałaby mi metryke. Teraz czekam na decyzję taty. :)

Posted

darii_iia napisał(a):
A ja po moje nowe psisko jadę, ok.500 no i do tego będzie trza doliczyć korki. :P Ale, to będzie miłość na kilkanaście(mam nadzieję) lat. :) Mychaa możliwością jest, że będę miałą psa w ten weekend tylko, że pani Ilona przysłałaby mi metryke. Teraz czekam na decyzję taty. :)

To już widzę, jak podskakujesz z radości i tatuś pewnie Ci nie odmówi ;)

Posted

darii_iia napisał(a):

Oooo! Super!
Daria, do Warszawy macie bardzo dobrą drogę. Z Poznania do Strykowa autostradą szybciutko droga mija, ciężki jest tylko odcinek Stryków - Warszawa. Często do Poznania jeżdżę i droga mija mi szybko :) mi droga Poznań - Białystok zajmuje ok. 5 godzin ;)