Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 361
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[url]http://img20.imageshack.us/img20/4814/nochal.jpg[/url] nochal :loveu:
[url]http://img717.imageshack.us/img717/2499/jimpl.jpg[/url] jaki kontrast :P

Posted

[quote name='Ppx']
[url]http://img717.imageshack.us/img717/2499/jimpl.jpg[/url] jaki kontrast :P[/QUOTE]
Niestety jeśli chodzi o charaktery też.. Max jest strasznie energiczny i... zboczony xD Wiecznie gwałci Jaskiera, więc ten się go trochę boi. No dobra, przesadziłam, że wiecznie. Mają takie zrywy - raz się ładnie bawią, a raz Max gwałci Jaskiera, przygniata go tym, Jaskier tez próbuje, ale mu z deczka nie wychodzi z kilka razy większym psem ;P

Posted

[quote name='Gosia9712P']Niestety jeśli chodzi o charaktery też.. Max jest strasznie energiczny i... zboczony xD Wiecznie gwałci Jaskiera, więc ten się go trochę boi. No dobra, przesadziłam, że wiecznie. Mają takie zrywy - raz się ładnie bawią, a raz Max gwałci Jaskiera, przygniata go tym, Jaskier tez próbuje, ale mu z deczka nie wychodzi z kilka razy większym psem ;P[/QUOTE]

Biedny Jaskier. Ja też bym nie chciała takiego kolegi. Dobrze, że Hanuś to jeszcze dzieciak i za Lailę się nie zabiera :eviltong:

Posted

[quote name='Gosia9712P']JESZCZE nie, fakt :evil_lol:[/QUOTE]

Nie strasz! :diabloti:
Zaraz spać po nocach nie będę ze stresu :eviltong: Ja i tak przeżywam, że Honey może obsikać Lailę na spacerze :lol:

Posted

[quote name='Gosia9712P']JESZCZE nie, fakt :evil_lol:[/QUOTE]

Nie strasz! :diabloti:
Zaraz spać po nocach nie będę ze stresu :eviltong: Ja i tak przeżywam, że Honey może obsikać Lailę na spacerze :lol:

Posted

[quote name='mychaaaaa']Nie strasz! :diabloti:
Zaraz spać po nocach nie będę ze stresu :eviltong: Ja i tak przeżywam, że Honey może obsikać Lailę na spacerze :lol:[/QUOTE]
Hahaha :lol: Też się tak kiedyś bałam, jak Jaskier malutki był, a kolega york obsikiwać wszystko co się da ;)

Posted

mychaaaaa napisał(a):
Gosia, leniu ponury!!!!! gdzie są nowe foty ja się pytam!!!

Nie krzycz na mnie! :lol:
Nie chce mi się iść do sklepu po baterie do mojego aparatu (cała minuta drogi - za daleko), zgubiłam kabel od telefonu i pożyczam od mamy aparat, więc się nie dziw, że nic nie ma ;P Ale MOŻE dziś się coś uda zrobić :eviltong:

Posted

Gosia9712P napisał(a):
Nie krzycz na mnie! :lol:
Nie chce mi się iść do sklepu po baterie do mojego aparatu (cała minuta drogi - za daleko), zgubiłam kabel od telefonu i pożyczam od mamy aparat, więc się nie dziw, że nic nie ma ;P Ale MOŻE dziś się coś uda zrobić :eviltong:

taaaa, winny znajdzie 150 wymówek na oskarżenia :eviltong: leniu, idź po te baterie!
niedługo zapomnimy jak Jaskier wygląda!

Posted

mychaaaaa napisał(a):
taaaa, winny znajdzie 150 wymówek na oskarżenia :eviltong: leniu, idź po te baterie!
niedługo zapomnimy jak Jaskier wygląda!

oo widzę, że nie tylko ja tęsknie za nowymi fotkami :)
co jakiś czas wchodzę i nie widzę żadnych fotek nowych... :shake:
Gosia jak tak możesz o nas nie dbać?? :mad:

Posted

Agnieszkaa napisał(a):
kalyna, Ty też rusz pupencję :P
Ja codziennie coś wstawiam ^^

Ale nie robiłam teraz ładnych fotek...
a wole takie na bieżąco wstawiać :) bo tamte już mi się nie podobają...

Posted

[quote name='Ola & Kajtek']Hejka.......! =)
Hej, hej ;)
No już dziewczyny, nie bijcie mnie! :placz:
Mama kupiła baterie, więc coś się na szybko udało zrobić :lol:

portrecik ;)

jeszcze nie do końca wytrzeźwiał po wczorajszej dżampresce :evil_lol:

I dla odmiany Wiera :)

Ja Wam mówię, w tym kocie jest ZUO! :diabloti: