Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mychaaaaa napisał(a):
Gosia nic nie wrzuca, więc ja to zrobię ;)

No nie wrzucam, bo zabroniłaś mi wyciągać aparat, jakbyś przypadkiem źle wyszła :evil_lol:

Jaga. napisał(a):
czy ten pies kiedykolwiek przestaje się uśmiechać? ;)

Tak, jak żebrze :lol: Albo jak szczeka, czyli też często :evil_lol:

I dziękuję w imieniu śmierdziela za pochwały ;)

• Replies 361
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja mam nowee zdjęęęciaaaa ;D
Wiecie, co jest najbardziej wkurzające w tym małym gnojku? To, że ja rano muszę wstać i zapierdzielać do szkoły, a ten bezczelnie się rozwala w moim łóżku! :lol:
A oto dowód:

No ale przynajmniej pomógł w pakowaniu plecaka, więc ewentualnie mogę mu to wybaczyć...

Po południu poszliśmy na spacer, a jako że było gorąco, Jaskier postanowił wykopać sobie dziurę

I się w niej uwalić

Posted

[URL="http://img862.imageshack.us/i/p1020797.jpg/"][IMG]http://img862.imageshack.us/img862/6168/p1020797.jpg[/IMG][/URL]

a czemu Jaskierek nam sie od tyłu pokazuje? :P

Guest Fusiafusia
Posted

Cześć! :multi:
Jak dawno nie byłam w waszej galerii :evil_lol:
Fotki są cudne :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Gosia9712P']A ja mam nowee zdjęęęciaaaa ;D
Wiecie, co jest najbardziej wkurzające w tym małym gnojku? To, że ja rano muszę wstać i zapierdzielać do szkoły, a ten bezczelnie się rozwala w moim łóżku! :lol:
[/QUOTE]
też tego nienawidzę, budzik dzwoni mi ok 6.30 (wolę wstać wcześniej i wszystko zrobić na spokojnie, a nie potem się śpieszyć, chociaż nauczyciele się już przyzwyczaili, że jak idę do szkoły z koleżanką to się spóźniamy, ale o przez koleżankę, bo ja się zawsze wyrabiam :P) i tak patrzę na Nukę, a ta śpi w najlepsze wtulona w kołderkę i przekręca się na drugi bok, a ja muszę wstać :placz: chociaż teraz jak rano jest już widno to pół biedy, ale w zimę jak zimno strasznie jest i do tego ciemno jeszcze, to ani myślę o wstawaniu z łóżka :evil_lol:

śliczny ten twój Jaskier, maltańczyki i buldożki francuskie to jedyne pieski (z tych małych) które na prawdę mi się podobają z wyglądu i charakteru :loveu:

Posted

Też mam budzik na 6.30, ale jeszcze sobie włączam jedną albo dwie 10 minutowe "drzemki" i dopiero z bólem wstaję. Teraz lepiej, bo po pierwsze, tak jak piszesz jest jasno, a po drugie psu ciepło i nie zawsze w łóżku się zakopuje. Ale zimą... ciemno, zimno, pies pod kołdrą... No i tak się zawsze zbieram i zbieram, jeszcze codziennie rano myję głowę, więc trochę to schodzi czasu. Do szkoły mam 3 minuty drogi, ale spóźniam się praktycznie codziennie :lol: I jak przychodzę niespóźniona, to się wszyscy dziwią :evil_lol: W tamtym semestrze pobiłam moją klasę w ilości spóźnień - wpisanych miałam 11, ale spóźniłam się dużo więcej razy, tylko po prostu wpadałam przed sprawdzeniem obecności. Haha, się rozpisałam o szkole :eviltong:

No i cieszę się, że Ci się maltańczyki podobają :cool3:

Posted

[quote name='Gosia9712P']Też mam budzik na 6.30, ale jeszcze sobie włączam jedną albo dwie 10 minutowe "drzemki" i dopiero z bólem wstaję. Teraz lepiej, bo po pierwsze, tak jak piszesz jest jasno, a po drugie psu ciepło i nie zawsze w łóżku się zakopuje. Ale zimą... ciemno, zimno, pies pod kołdrą... No i tak się zawsze zbieram i zbieram, jeszcze codziennie rano myję głowę, więc trochę to schodzi czasu. Do szkoły mam 3 minuty drogi, ale spóźniam się praktycznie codziennie :lol: I jak przychodzę niespóźniona, to się wszyscy dziwią :evil_lol: W tamtym semestrze pobiłam moją klasę w ilości spóźnień - wpisanych miałam 11, ale spóźniłam się dużo więcej razy, tylko po prostu wpadałam przed sprawdzeniem obecności. Haha, się rozpisałam o szkole :eviltong:

No i cieszę się, że Ci się maltańczyki podobają :cool3:[/QUOTE]

to Ty spoznialska jestes

Posted

[quote name='Gosia9712P']Też mam budzik na 6.30, ale jeszcze sobie włączam jedną albo dwie 10 minutowe "drzemki" i dopiero z bólem wstaję. Teraz lepiej, bo po pierwsze, tak jak piszesz jest jasno, a po drugie psu ciepło i nie zawsze w łóżku się zakopuje. Ale zimą... ciemno, zimno, pies pod kołdrą... No i tak się zawsze zbieram i zbieram, jeszcze codziennie rano myję głowę, więc trochę to schodzi czasu. Do szkoły mam 3 minuty drogi, ale spóźniam się praktycznie codziennie :lol: I jak przychodzę niespóźniona, to się wszyscy dziwią :evil_lol: W tamtym semestrze pobiłam moją klasę w ilości spóźnień - wpisanych miałam 11, ale spóźniłam się dużo więcej razy, tylko po prostu wpadałam przed sprawdzeniem obecności. Haha, się rozpisałam o szkole :eviltong:

[/QUOTE]
A drzemki to i ja sobie włączam tylko, że 5 min i czasami tak do 7.00 je włączam :evil_lol:
głowy rano nie myję bo bym chyba musiała o 5.00 wstawać, żeby zdążyć, a do szkoły wolnym spacerkiem idę ok 15 min, a jak się śpieszę, przez koleżankę oczywiście to i w 7 min dojdziemy :evil_lol: dobre też jest to, ze mam tak dużą szkołę, że nauczyciele zamiast o 8.00 przychodzą na lekcje ok 8.10-15 :-) u mnie w szkole są tak jakby 4 szkoły, bo jest liceum ogólnokształcące, liceum profilowane, zawodówka i technikum, jest w niej ponad 1000 osób i prawie 80 nauczycieli, więc sama widzisz, że na lekcje u mnie nie każdy się śpieszy :evil_lol:

• 2 weeks later...