Patisa Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Szczerze powiem, że przerażają mnie tego typu wynalazki jak "Pet Spa". Co innego grommerzy, a co innego całe spa, gdzie psom maluje się paznokcie, robi maseczki błotne itd. :shake: Czy temu psu jest to potrzebne?! Nie wygląda na szczęśliwego z tego powodu ( w przeciwieństwie do właściciela :mad: ) źródło zdjęć [ http://www.zimbio.com/pictures/2QE1mUibKIP/Harrods+Opens+Pet+Spa/WAXFxRyA7Ju ] Quote
Yuveza Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Boże Święty!!!!!!!!!! To jest STRASZNE!!!! Jak można robić psu coś takiego i korzystać z takich usług!:angryy::angryy::angryy::angryy: Po prostu to jest szczyt bezczelności wobec zwierząt! A pies taki wierny panu a pan kompletny DEBIL!!:angryy: Tak samo jak nie jakie "creative grooming" I psy muszą cierpieć aby tylko 'właściciele' mieli dobrą zabawe:angryy: Quote
Patisa Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 wow...no ja tylko się cieszę, że nie urodzili mnie pudlem :/ Quote
Paulix Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Dla mnie SPA i Creative Grooming samo w sobie nie jest złe - jak pies się czuje komfortowo, to może mieć i skrzydła, i pomalowane pazury, i maseczkę błotną. Ale sposób wykonywania jest fatalny - pies w stresie, w obcym miejscu, trzymany, wszystko na szybko, psu się nudzi. Quote
Recommended Posts