Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czekamy na wieści ok CANAVERAL. Rozliczenie w pierwszym poście. Dziękuje wszystkim za pomoc. Transport opłacony i pierwszy miesiąc pobytu także. Teraz szukamy DS.

rozliczenie dodatkowo umieszczam tutaj:

DEKLARACJE NA TRANSPORT

baster & lusi - 30zł wpłacone
fioneczka - 25zł wpłacone
gryf80 - 20zł wpłacone
gorki330 - 30zł wplacone
oleska - 20zł wpłacone
zaza - 30zł wplacone
MARGOL - 95zł wpłacone
................................................. = 250zł

DEKLARACJE NA POBYT W DT

Agata I. - 120zł wplacone

• Replies 177
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zuzia jest SŁODKA jak najsłodszy miód na całym świecie ,idę teraz karmić psy nie mogę sie wyrobić od wczoraj :) dopiero na maile odpowiedziałam ciągle brak czasu a szczególnie jak taki mały absorbujący szczyl kręci się po domu ,miała być w psim domu ale zdecydowałam że jeszcze jednego oseska zmieszczę w łóżku :)

teraz wybaczcie reszta później

Posted

niby o 2 psy wiecej na stanie ale czasu bardzo duzo schodzi aby zasiąść na dłużej do komputera

oczywiście Zuźka zadomowiła się i to bardzo ,piszę tekst o Zuzi do ogłoszeń bo nikt tekstu nie napisze jak nie poptrzy w te urzekajęce wielkie oczęta ,sunia jest przeurocza ale to już chyba pisałam :):)
strasznie chudziutka kosteczki można policzyć dosłownie wszystkie :(
kupiłam jej dzisiaj karme dla szczeniąt a dodatkowo mięsko , porcje dzielę jej na 4 razy a żarta dziewucha aż strach pomyśleć ile mogłoby zjeść na jeden raz gdybym jej tylko pozwoliła
oczywiście zdjęcia są - bo bez zdjęć to nie wątek o suni która szuka domu
Zuzia to bardzo mądre szczenię ,siusia co prawda w domu ale doskonale wie ,że jak wychodzi na dwór to trzeba siknąć ,pięknie przesypia całą noc oststni raz sikamy o 23 i do 7.30 wytrzymuje ,śpi z synem i Luką pod kołderką
ma silną psychikę i jest odwżna ,nie boi się odkurzacza a nawet na niego dziś naszczekała ,bardz pilnuje swojej miseczki :):)
nawet ruszyła z zębami dzisiaj na matronę Vikę co bardzo śmiesznie wyglądało ,bo Vika tylko łapą machnęła jakby chciała powiedzieć - " ty gówniaro czy ty nie wiesz kto w tym domu rządzi ,uważaj sobie bo to sie może źle skończyć "

a teraz kilka zdjęć

Posted

uzgodniłam z baster&lusi że 30 zł. które powinnam Jej odesłać przekazuje na utrzymanie Zuzi na kolejny miesiąc ,więc proszę Gosię Margol o zapisanie w pierwszym watku że 30 zł. na luty jest od baster&lusi

kto może zrobić allegro dla Zuzienki ??

Posted

MARGOL napisał(a):
ale mi się tęskni za ZUZKĄ ;) a u nas w schronisku ledwo ZUZKA pojechała do DT a juz mamy kolejnego szczeniaczka :( kiedy to sie skonczy...

Chyba nigdy dopóki sterylki będą drogie a ludzie nieświadomi.

Posted

Zuzka ma chyba budowe taka jak moja Mijorka kiedy po nia pojechalam - spodziewalam sie jakiegos malego suniaczka 3 miesiecznego, a zobaczylam szczeniora na dlugich lapach, ktory ledwo mi sie juz na rekach miescil :) Potem szla w gore i jakies to to chude bylo jak na moje oko... az tu zaczela masy nabierac okolo 1,5 roku i kawal suczy sie z niej zrobil :loveu:
Zuzka moze byc podobna :)

Posted

najwazniejsze żeby była zdrowa :) Zbieramy teraz deklaracje na opłatę pobytu ZUZKI w DT. W styczniu cala kwotę zaplaciła moja koleżanka Agata I. na luty nie było stałych deklaracji, jesli ktos będzie chciał pomóc małej to dajcie znac na dogo a potem poprzesylam numer konta.