Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

każda pomoc na wage złota KANA :) dziekuje. jutro jadę do ZUZKI, pobiegam z nia trochę po sniegu bo mała ładnie się pilnuje chodząc bez smyczy.

• Replies 177
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bardzo mi przykro ale wyjazd muszę odłożyć do niedzieli tak ustaliłam z Margol ,wczoraj wiatr był taki silny że z pola nawiało pełno śniegu na drogę a nad samym raniem odwilż i pada do tej pory deszcz wczystko zamieniło sie w lód nie moge wyjechac z domu do tej pory czekam na piaskarkę :(

Zuzieńko kochana musisz jeszcze poczekać na mnie ,tak juz myslałam aby pojechać pociągiem ale połączenia są tragiczne

Posted

dzisiaj była u zuzki wetka. sunia nie ma gorączki i tak naprawdę nie powinno sie nic dziać, ale wetka prosiła żeby poczekac do jutra, przyjedzie i znów ją zbada. może to chwilowa niedyspozycja suni. może czuje że już niedługo wyrusza :)

Posted

Canaveral-staff napisał(a):
nikt juz do nas nie zagląda :(:(

zagladam codziennie i dopinguje calej akcji. Mam nadzieje, ze szybko ktos zakocha sie Zuzce...

Posted

Canaveral-staff napisała na wątku Tabaki

50 będzie od razu 30 zabraknie ale dzisiaj wystawiam bazarek to cos pewnie wyskrobię od ludzi dobrej woli

Jeśli można to te 30 zł przekazałabym od siebie na utrzymanie Zuzki i nie trzeba będzie szukać kasy na oddanie.Bo z tego co mi wiadomo miesięczne utrzymanie będzie kosztować 120 zł więc było by o tą kwotę mniej.

Posted

witam, zuzka od 10.00 siedzi sobie u mnie w domu i czeka na Canaveral. jeszcze ok godziny zuzka bedzie u mnie. Wybawiła sie z moim psiakiem, przy okazji trochę pokazały na siebie ząbki a teraz Zuzka spi na kocyku mojego Połamańca :) ach te kobiety. Mój psiak to prawdziwy dżentelmen. Zuzka nie potrafi jeszcze załatwiac sie na dworze ale w domu wychodzi jej to super ;) nauczy sie! Poza tym jest naprawde grzeczna. Cały czas patrzyla na mojego roberta i chodziła za nim a pierwsze co zrobiła jak do nas przyszła to wskoczyla na kanape. szybko nauczyła sie że tak nie wolno (przynajmniej u nas w domu).

a to juz zuka z moim Polamańcem przy herbatce:

a tu mały spioch układa się do snu:

nadchodzi sen