giselle4 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Malutka na pierwsza smigaj i nie spadaj...aniołku:) Quote
Drzagodha Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Daisy jest bardzo czystym psem, kiedy potrzebuje wyjść staje pod drzwiami. Oczywiście, jeśli ktoś tego długo nie zauważy, to pod drzwiami pojawia się kałuża, ale generalnie mała się w domu nie załatwia ;) Daje sobie radę z chodzeniem po schodach, także nie trzeba jej nosić. No gdzie ten dom dla aniołka? Quote
Mani2000 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 też mnie to dziwi czemu jej nikt nie chce?? Quote
Drzagodha Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 Malutka coraz gorzej słyszy, czasem jak się ją zawoła jak nie stoi przodem do nas, to leci się przywitać taka szczęśliwa, że nie zwraca wtedy uwagi na nic i zdarza jej się uderzyć w coś głową :( Bidulka moja... Quote
paulinken Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Drzagodha napisał(a):Malutka coraz gorzej słyszy, czasem jak się ją zawoła jak nie stoi przodem do nas, to leci się przywitać taka szczęśliwa, że nie zwraca wtedy uwagi na nic i zdarza jej się uderzyć w coś głową :( Bidulka moja... Biedactwo :( Starość... Quote
Drzagodha Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 Odwiedzamy, odwiedzamy, tylko aktualnie kombinujemy akcje adopcyjną staruszków i mało czasu, żeby coś naskrobać ;) Quote
giselle4 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 ..pewnie ze odwiedzamy tylko gdzie ten domek.....? Quote
Drzagodha Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 A my z Daisunią witamy cioteczki :loveu: Quote
Drzagodha Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Daisy w sobotę narobiła mi niezłego stracha, myślałam, że umiera... Nie reagowała na nic, miała przyśpieszony oddech, serce szybko biło, leżała w bezruchu... Szybko dzwoniłam do mojej wetki, która kazała podać leki, ale mała się w tym czasie ocknęła. Wetka zleciła zbadanie małej i miała rację... Daisy ma chore serducho :( Od jutra dostaje Vetmedin. Quote
paulinken Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Biedna malutka... a jak z finansami? Vetmedin jest drogi... Quote
Drzagodha Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Na razie nie narzekamy ;) Daisy pojawiła się na onecie ;) [FONT=Courier New][FONT=Courier New][/FONT][/FONT]http://pies.onet.pl/1331,1,1,tym_psom_zaginal_dom__pomoz_go_szukac,galeria.html A jak dobrze pójdzie, to mała niedługo pojedzie do domu, trzymajcie kciuki! Quote
Recommended Posts