Figunia Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 zagladam do slicznoty i wyglaskowywuje.... Quote
basia34 Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Daisy kochana moge tylko podniesc na pierwsza. Quote
Figunia Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 ta bezsilnosc jest okropna... Ale trzeba myslec pozytywnie, wiec, bedzie dobrze malutka... Quote
sleepingbyday Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 ludziska! bardzo prosze o pomoc w rozpowszechnianiu wśród ludzi z okolic obornik śląskich: zaginął pies, bardzo potrzebna pomoc, bo nie zaginał w swoim mieście. zwłaszcza szukamy pomocy u ludzi z obornik śląskich: wątek w dziale zaginionych: http://www.dogomania.pl/forum/threads/234949-Oborniki-Śląskie-zaginął-rudy-Traper!. jest wydarzenie fb i plakat do wydruku. wlazłam na dolnośląskie, bo szukamy ludzi z okolic Quote
Figunia Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 w moich marzeniach Daisy ma juz kochajacy domek. Quote
Figunia Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 z taka nadzieja stale tu wchodze, ze przeczytam tak oczekiwana wiadomosc. Zatem znowu glaszcze i podnosze. Tylko tyle. Zla jestem sama na siebie... Quote
Figunia Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 Daisy, kochana...dalej tylko mysli i glaski mozemy przeslac. Zeby ten domek wreszcie sie znalazl... Quote
basia34 Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 [quote name='Figunia']mysle o Tobie czarnulko....[/QUOTE]Ja tez o Nij mysle kochana. Quote
Figunia Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 wiem Basiu, ze myslisz, pamietasz... Te wszystkie biedne, smutne, porzucone staruszki, patrzy sie na ich smutek i wyc sie chce. Bo nie mozna pomoc. Tyle tylko, ze nie cierpia glodu, zimna, nie grozi im straszna smierc gdzies w rowie. To jedynie pociesza. Quote
basia34 Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 Figunia napisał(a):wiem Basiu, ze myslisz, pamietasz... Te wszystkie biedne, smutne, porzucone staruszki, patrzy sie na ich smutek i wyc sie chce. Bo nie mozna pomoc. Tyle tylko, ze nie cierpia glodu, zimna, nie grozi im straszna smierc gdzies w rowie. To jedynie pociesza. figuniu Ja mam to na codzien i przebywam z Nimi codziennie ,wiec dla mnie jedna adopcja to ciesze sie bardzo.Daisy mysle o Tobie. Quote
Figunia Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Duzo sil Ci Basiu zycze! Dobrze, ze te pieski maja Ciebie i takie jak Ty Osoby-Anioly :lol: Samych dobrych adopcji takze!!!! Daisy o Tobie mysle!!!! Quote
basia34 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Figunia napisał(a):Duzo sil Ci Basiu zycze! Dobrze, ze te pieski maja Ciebie i takie jak Ty Osoby-Anioly :lol: Samych dobrych adopcji takze!!!! Daisy o Tobie mysle!!!!Moja malutka czarnulko miziam ,a Figunie pozdrawiam . Quote
Figunia Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Dziekuje i wzajemnie :lol: A dla Daisy glaskanko, no i ten domek niechby juz byl, koniecznie... Quote
Figunia Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 oj malenka...kiedy przyjdzie czas Twojej (i naszej) radosci...? Quote
basia34 Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Figunia napisał(a):oj malenka...kiedy przyjdzie czas Twojej (i naszej) radosci...?Moze i gdzies dla Daisy jest ten jedyny domek? Quote
Recommended Posts