Mani2000 Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Daisuniu,.Za długo szukasz domku już ,za długo.. Quote
basia34 Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Malutka o Tobie to juz nikt nie pamieta ,ale Ja do Ciebie zagladam. Quote
basia34 Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Kasiass napisał(a):Ja też zaglądam do małej Daisy :) Wiem Kasiu ale nikt Nam nie pisze co u Daisy.Zawsze Jagoda Nam pisala. Quote
Drzagodha Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 basia34 napisał(a):Wiem Kasiu ale nikt Nam nie pisze co u Daisy.Zawsze Jagoda Nam pisala. Czuje się jak wywołana do tablicy :eviltong: W skrócie - stado w biurze się nam powiększa, mieszka już tam 6 staruszków, w związku z tym Daisy ma coraz większe towarzystwo. Jak pojadę do schroniska i nie zapomnę zabrać, to dostanie nową obróżkę w kolorze wrzosowym zakupioną w ramach wirtualnej adopcji, do kompletu dostanie również smycz, więc jakby stał się cud i wybierała się do nowego domu, to ma wyprawdkę zapewnioną ;) Łoże dla księżniczki też już ma, bordowe z kokardą ;) Więcej póki co się nic nie zmieniło. Quote
Kasiass Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Super, że są jakieś nowe wieści :) To z Daisy będzie teraz modna panienka ;) Quote
basia34 Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Dzieki za napisanie co u naszej jagodki Daisy.Pozdrowienia. Quote
milka10 Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='basia34']Mocno miziam Daisy za uszkiem.[/QUOTE] To ja tez sie dołącze!! ;) Quote
Drzagodha Posted July 13, 2012 Author Posted July 13, 2012 Daisy odwiedziła wczoraj jej wirtualna opiekunka. Przywiozła całą reklamówkę smaczków, więc Daisy będzie miała co robić w najbliższych dniach ;) Mała dostała również wczoraj nową, wrzosową obróżkę ;) Quote
Kasiass Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 [quote name='Drzagodha']Daisy odwiedziła wczoraj jej wirtualna opiekunka. Przywiozła całą reklamówkę smaczków, więc Daisy będzie miała co robić w najbliższych dniach ;) Mała dostała również wczoraj nową, wrzosową obróżkę ;)[/QUOTE] O jak super :) ! Cieszymy się razem z Daisy :) Quote
Recommended Posts