Nadziejka Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Odwiedzam lalunie , mocniutko trzymam za te cudna czarnulke:thumbs::thumbs: Quote
Drzagodha Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 TERESA BORCZ napisał(a):Dzieki za link poczytam i pomysle jak pomóc, ona jest wierna kopią pszczyńskiego rodzynka który był u mnie ok 10 miesięcy i już odszedł za tm, narazie mam ponad norme tymczasków ale może poszukam wśród znajomych dobrego serca/ Witam serdecznie i dziękuję :loveu: Quote
Drzagodha Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 Ach, ten mój mały krzykliwy pieszczoch :loveu: Quote
Mani2000 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 krzykaczko? Uwaga bo jeszcze nam się Dama obrazi:mad: Quote
Drzagodha Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 Z damą nie najlepiej. Dostała wczoraj jakiegoś ataku, biegała jak oszalała, nie dawała się dotknąć, gryzła, ciągle szczekała... W ogóle nie poznawała ludzi, ani miejsca. Jakimś cudem zabrałam ją siłą do biura (wyrywała się strasznie), tam się po chwili uspokoiła... Boję się, że to może mieć coś wspólnego z guzami na jej ciele :( Quote
Drzagodha Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 Na szczęście (odpukać) póki co wszystko dobrze. Quote
Drzagodha Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 Ten pies przyprawi mnie o zawał... Myślałam ostatnio, że nie żyje. A ona po prostu spała wisząc bezwładnie z posłania :eviltong: Quote
giselle4 Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Drzagodha napisał(a):Ten pies przyprawi mnie o zawał... Myślałam ostatnio, że nie żyje. A ona po prostu spała wisząc bezwładnie z posłania :eviltong: Oj ja tak mialam z Sipkiem zachodze do pokoju gdzie powinen spac na poslanku a jego nie ma tylko zwisaja lapy z fotela i pies sie nie rusza... ufff za chwilke otworzyl jedno oko:) Quote
Drzagodha Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 giselle4 napisał(a):..dla niej potrzebne DT NA CITO Ciotka, mówiłaś coś jak w Dzierżoniowie byłam o jakiejś kobitce, która szuka koleżanki dla tymczasowicza ;) Może się na Daisy zdecyduje? Wszelkie koszty weterynaryjne itp. oczywiście my pokrywamy, karma do dogadania ;) Quote
Recommended Posts