Drzagodha Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 (edited) Imię: Daisy Płeć: suczka Rasa: mieszaniec Miasto: Głogów Sterylizacja: nie Kontakt w sprawie adopcji: * drzagodha@wp.pl * 667 096 617 Pamiętam, kiedy szeptałeś mi do ucha czułe słowa. Pamiętam, kiedy przytulałeś i mówiłeś, że kochasz. Pamiętam, wspólne zabawy, spacery, codzienne wygłupy. Pamiętam, jak obiecywałeś, że mnie nigdy nie porzucisz. A ja słuchałam i wierzyłam, że tak będzie zawsze. Wierzyłam, że będziesz przy mnie do końca moich dni. Wierzyłam... Lecz tak ogromnie się zawiodłam. Mówiłeś "Kocham" - kłamałeś. Mówiłeś "Jesteś piękna" - lecz piękna we mnie nie widziałeś. Mówiłeś "Nigdy cię nie opuszczę" - lecz słowa nie dotrzymałeś... Jak co rano zabrałeś mnie na spacer. Poszliśmy do parku. Ach... Znam ten park. Mimo, że straciłam wzrok rozpoznaję go na kilometr. To tam przed laty bawiliśmy się piłką, to tam po raz pierwszy spuściłeś mnie ze smyczy. Tego dnia przywiązałeś mnie do śmietnika i odszedłeś. Wrócisz - myślałam. Zawsze wracałeś. Lecz tym razem czas mijał, a Ciebie wciąż nie było. Słyszę kroki. Wiedziałam, że wrócisz! Nie, to nie ty. To jakiś obcy człowiek usłyszał moje wołanie. Zabrał mnie ze sobą, nakarmił, przytulił. Teraz również wołam. Usłysz mnie i daj mi szansę na nowe życie... Edited April 21, 2013 by Drzagodha Quote
siekowa Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Cudowna sunia :loveu: Ile ona może mieć lat i ile ważyć? Quote
Drzagodha Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 Witamy ciotkę :) Lat ma na pewno kilkanaście, myślę, że ok. 12? Sprawdzę po południu na ile ocenił ją wet, bo nie pamiętam :oops: A waży nie dużo, jakieś 7-8kg? Więcej jak 10 na bank nie :p Quote
siekowa Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Wstawiłam ją na NK http://nk.pl/profile/26096038/gallery/album/4/462 i na FB dwóch grup. 1 Quote
Drzagodha Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 Dzięki :loveu: Na NK już się dopiełam ;) Quote
giselle4 Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 ..niech to szlag cioteczko mam takie 2 psiaki wiem co czujesz:( Quote
Drzagodha Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 Ja mam Daisy w domu tymczasowym, więc nie jest źle ;) Ale taki stały mi się dla niej marzy nie powiem, że nie... Quote
Nadziejka Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Jaka cudowna kruszynka :modla::iloveyou:, cioteczko czy placisz za ten domus tymczasowy? cudna jest niunia![FONT=Arial Black] niuniu nadziejke sle , abys w roczek nowy weszla do domku swego , juz na stale , aby pokochal ktos taka cudowna kruszynke:thumbs:[/FONT] Quote
Drzagodha Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 A nie płacę ;) Ostatnio w moim mieście ludziom zachciało się pomagać i aktualnie mam 4 psiaki na bezpłatnych tymczasach :) Quote
giselle4 Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [quote name='Drzagodha']A nie płacę ;) Ostatnio w moim mieście ludziom zachciało się pomagać i aktualnie mam 4 psiaki na bezpłatnych tymczasach :) kurcze,to super Quote
Nadziejka Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [FONT=Arial Black]Cudownego spelnienia w Nowym Rolu cioteczko:loveu::painting::iloveyou:miliona dobrych ludzi i domkow prawdziwie kochajacych dla zwierzunkow:multi:[/FONT] Quote
giselle4 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 W Nowym Roku szczescia malutka masz moje ulubione imię:) Quote
paulinken Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 I ja miałam ONkę Daisy... najmądrzejszy pies na świecie i bardzo kochany. Odeszła 6 lat temu... Daisuniu, szczęścia i domku. Ogłoszenia ma? Quote
Nadziejka Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 [FONT=Arial Narrow]Dejzunia po domus!:thumbs:[/FONT] Quote
Drzagodha Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 Ogłoszeń nie za wiele jeszcze, każda pomoc się przyda ;) Quote
giselle4 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Malutka na pierwsza ,niech zoabcza jak jestes i sliczna i biedna Quote
Drzagodha Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 Wiecie jak Daisy się świetnie porusza na węch? Uszkodzony wzrok jej kompletnie nie przeszkadza :) Quote
paulinken Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Wzrok to jeden z mniej znaczących zmysłów u psów, węch i słuch ważniejsze :) Quote
Mani2000 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Pamiętam, kiedy szeptałeś mi do ucha czułe słowa. Pamiętam, kiedy przytulałeś i mówiłeś, że kochasz. Pamiętam, wspólne zabawy, spacery, codzienne wygłupy. Pamiętam, jak obiecywałeś, że mnie nigdy nie porzucisz. A ja słuchałam i wierzyłam, że tak będzie zawsze. Wierzyłam, że będziesz przy mnie do końca moich dni. Wierzyłam... Lecz tak ogromnie się zawiodłam. Mówiłeś "Kocham" - kłamałeś. Mówiłeś "Jesteś piękna" - lecz piękna we mnie nie widziałeś. Mówiłeś "Nigdy cię nie opuszczę" - lecz słowa nie dotrzymałeś... to wymiata!!!!!!!!!!!! Quote
Drzagodha Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 Dziękuję, jak się Wam przyda to korzystajcie ;) Quote
giselle4 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 wiem,bo Sambo tez tak robi...chociaz on moze ociupinke widzi.... Daisy na pierwsza kochana Quote
Recommended Posts