Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted

Kaszel niestety nie minął... wet włączył antybiotyk na kilka dni, koszt to 49 zł:

http://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/63726156b6b3d54f

Rozliczenie:

Stan konta na 31 marzec wynosił -260 zł

Wpłaty:

+260 zł Pianka

+40 zł Iwona K.

Razem: +40 zł

Koszty na kwiecień:

-300 zł hotelowanie

-12,50 zł odrobaczenie

-45 zł przeciwzapalny

-10 zł przejazd do lecznicy

-49 zł antybiotyk

Razem: -416,50 zł

+40 zł - 416,50 zł = -376,50 zł

Stan konta na 30 kwietnia wynosi -376,50 zł.

Posted

Pomaga; wczoraj kaszel był jeszcze, ale słabszy. Dzisiaj już nie słyszałam go w ogóle:) Jutro ostatnia dawka.

Tak jak każdej wiosny Plamek jest teraz niespokojny, wznowił intensywną pracę nad drzwiami w boksie i musieliśmy nadbijać blachą kolejną partię.

Posted

Plamek jest kastrowany.

On zawsze na wiosnę staje się niespokojny, krnąbrny, kiedyś nie chciał do boksu wracać, chował się w zakamarkach itd. Dlaczego - tego nie wiem. Może wiosna niesie ze sobą nowe zapachy i Plamek dostaje jakiś wzmożony pęd do wolności?

Posted

Wysłałam 60 zł za marzec i kwiecień.

Sorki ,że płacę z poślizgiem ale utrzymuję w hoteliku 4 psy, dodatkowo 1/3  za Pepe no i mam jeszcze trochę starych deklaracji z dogomanii.

Moi podopieczni nie mają żadnych deklaracji i jest mi naprawdę trudno temu wszystkiemu podołać tym bardziej ,że oprócz utrzymania  sporo kosztuje wet.

Cieszę się ,że Plamka zdrowieje.

Mało się odzywam ale czytam wszystko i jestem na bieżąco.

Buziaki dla chłopaka i reszty ogonków:)

Posted

Parę fotek łobuziaka:

46db714daed6630cgen.jpg

cb1651c168bb0c03gen.jpg

d39b1fc15e12f3f9gen.jpg

942b97302833faefgen.jpg

Plamek niestety nadal kaszle:( Po antybiotyku było lepiej, ale całkowicie kaszel nie zniknął. Teraz jest jak wcześniej. Pewnie trzeba będzie powtórzyć antybiotyk:(

Posted

Wet radził na razie poczekać, bo to może być pochorobowa nadwrażliwość (u ludzie też czasami tak jest, że infekcja wyleczona, a kaszel zostaje jeszcze jakiś czas). Zwłaszcza, że osłuchowo tak się nie bardzo było czego czepić. Także czekamy i zobaczymy.

Posted

Mój netowy przyjaciel Wiktor po raz kolejny wyasygnował pewną kwotę na pomoc dla piesków i przesłał na moje ręce do rozdysponowania.

Tym razem wspieramy m.in. Plamę.

Kwota 200 zł już w drodze, bezpośrednio do Hoteliku u Murki, żeby było szybciej.

Posted
20 godzin temu, memory napisał:

Mój netowy przyjaciel Wiktor po raz kolejny wyasygnował pewną kwotę na pomoc dla piesków i przesłał na moje ręce do rozdysponowania.

Tym razem wspieramy m.in. Plamę.

Kwota 200 zł już w drodze, bezpośrednio do Hoteliku u Murki, żeby było szybciej.

Super, dziękujemy:)

20 godzin temu, memory napisał:

Posted

Rozliczenie Plamki:

Stan konta na 30 kwietnia wynosił -376,50 zł

Wpłaty:

+10 zł Martyna K.

+376,50 zł Pianka

+200 zł memory i Wiktor

+10 zł Martyna K.

+80 zł Iwona K.

Razem: +300 zł