Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak tam sytuacja finansowa Plamy?

wszystko w rozliczeniu, sorki robie rzadziej, bo denerwuje mnie dogo i ciągłe error

na zapłate lipca nie ma jeszcze pełnej kwoty

Posted

Moja wpłata za lipiec na pewno będzie, tylko pewnie pod koniec miesiąca! Bazarek przesuwa się w czasie, bo przeprowadziłam się na wieś, a komputer został w mieście, bo nawet nie mam go gdzie postawić:( Co do dogo, działa fatalnie i nie mam zawartości swojej, więc ciągle szukam wątków i to jest wkurzające:(

Posted

agusiazet, wejdź sobie w "zobacz nową zawartość" (u góry po prawej stronie) i tam zaznacz "tematy, w których uczestniczyłeś"  i np. "ostatni rok" (po lewej stronie) - teraz to będą Twoje subskrybcje. U mnie to działa.

Posted

Brzmi chyba za pięknie, żeby było prawdziwe, ale dzisiaj zgłosił się DS dla Plamy z Janowa Lubelskiego (10 km od nas), pies do mieszkania, w domu cały czas ktoś jest, więc odpada problem z zostawaniem samemu. Jutro jeszcze ma mi pani zadzwonić potwierdzić, że na 100% się decyduje i umówić się na przywiezienie psiaka (zapoznanie z psem i wizyta pa w jednym).

• 2 weeks later...
Posted

Otrzymałam dwie wpłaty, więc zrobię rozliczenie za lipiec:

Wpłaty:

+20 zł Martyna K.

+15 zł Martyna K.

Razem: +35 zł

Koszty:

-372 zł hotelowanie

-12,50 zł odrobaczenie

Razem: -384,50 zł

+35 zł - 384,50 zł = -349,50 zł

Stan konta na 31 lipiec wynosi -349,50 zł

• 2 weeks later...
Posted

Plamek otrzymał od cioci jess 100 zł, także za sierpień do zapłaty jest 272 zł :)

o to super, bo miałam pisać już ze brakuje trochew

wyśle tak jak za zeszły miesiac pocztą