Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 4 weeks later...
Posted

Miałam dziś obiecujący telefon w sprawie Plamy, pani miała niemal identycznego psiaka... kwestia tylko przekabacenia rodziny, bo woleliby młodszego psa... Zaproponowałam, żeby choć przyjechali i się z nim zapoznali (Plama jest bardzo otwarty nawet wobec obcych). Ma dzwonić w razie czego...

Posted

Maruda666 napisał(a):
Mocno trzymam kciuki :lol:

I ja, i ja! :kciuki:

Chciałabym by mu się udało znaleźć domek z kochającymi ludźmi, ktorzy doceniliby jakie to szczęście mieć takiego fajnego psa.
Tylko...
Plama na fotkach taki zadbany, błyszczący (szczotkowany?) i dziarski, wygląda na szczęśliwego - czy gdziekolwiek indziej będzie mu równie dobrze?

Posted

Plamka dostał prezent świąteczny 200 zł od jess (opiekuje się u nas finansowo staruszką Daisy i wspomaga w ramach możliwości inne psiaki), także proszę odliczyć taką sumę za marzec :)

• 3 weeks later...
Posted

Bardzo przepraszam, ale juz nie bywam na Dogo, weszlam przez przypadek, brakujace wplaty oczywiscie uzupelnie, ale jak zwykle poprosze paypal. Podeslalam Piance moje namiary jakby cos bylo potrzebne, ja z mojej strony chcialabym wiedziec jak szukany jest dom dla Plamy, czy sa aktywne ogloszenia, jakby co mam osobe ktora jest na Dogo i na FB, ktora robi ogloszenia na 50 portalach za 10 zl. Chcialabym tez prosic o zgloszenie sie osob ktore dzialaja na fb, trzeba zrobic Plamie wydarzenie tam i polaczyc te dwie akcje tu i tam, tylko blagam niech ktos sie odezwie jak najszybciej, bo ja naprawde nie mam kiedy dzialac i zagladac tutaj. Sorry. Pozdrawiam wszystkich, Pianka ma moj email, ktory mam na telefonie wiec w razie czego...

Posted

Na prośbę Pianki aktualizuję tekst do ogłoszeń:

Plama jest 6-letnim psem, mieszańcem husky lub psa karelskiego. To pies średniej wielkości, waży ok. 25 kg. Jest to bardzo wesołym, lubiącym towarzystwo człowieka psem. Jest też bardzo łagodny, towarzyski, uwielbia długie spacery, zabawy piłką, pieszczoty. Plama nawiązuje dobry kontakt z dziećmi, bardzo dobrze dogaduje się z innymi psami, zwłaszcza z suczkami, lubi się z nimi bawić. Umie chodzić na smyczy, zachowuje czystość. Potrafi się zachować w domu, nieobce jest mu duże miasto (mieszkał ok. 2 lata w bloku).
Plama potrafi przeskakiwać nawet wysokie płoty, dlatego jeśli miałby zamieszkać w ogrodzie musi mieć dobrze zabezpieczony kojec na czas zostawania samemu, żeby uniemożliwić mu podążenie za właścicielem.

Chyba tyle...

Posted

[quote name='memory']Cleo może przesłać na moje konto, nie zmieniło się.[/QUOTE]
a możesz mi podac na pw? Cleo chyba go gdzieś posiała, a na dogo nie wchodzi, wyśle jej przez FB

Murka dzięki

• 2 weeks later...
Posted

Potwierdziło się to, że bardzo wskazane jest, aby Plama trafił do domu z innym psem (suką najlepiej, choć samców nie zjada); pojechała niedawno kolejna koleżanka z boksu Plamy (Sara) i następnego dnia Plamka znów zaczął objadać drzwi, drapać, popłakiwać. Nie przeszło mu to po paru dniach, więc przekwaterowaliśmy do niego sunię (to ta łaciatka na tym zdjęciu: http://images43.fotosik.pl/1810/d6f851968381b2f3.jpg ) i już jest spokój :)

Posted

Cudne foty i psiaki i cudne.
Szkoda, że nie mają własnych domów, ale to chyba w naszych oczach.
Patrząc na te uśmiechnięte pyszczydła i wywalone ozory, widzi się , jak im jest dobrze :)
One naprawdę wyglądają na szczęśliwe i bezpieczne i chyba uważają, że są u siebie.