Murka Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 (edited) Edited February 16, 2013 by Murka Quote
Murka Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Miałam dziś obiecujący telefon w sprawie Plamy, pani miała niemal identycznego psiaka... kwestia tylko przekabacenia rodziny, bo woleliby młodszego psa... Zaproponowałam, żeby choć przyjechali i się z nim zapoznali (Plama jest bardzo otwarty nawet wobec obcych). Ma dzwonić w razie czego... Quote
memory Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Maruda666 napisał(a):Mocno trzymam kciuki :lol: I ja, i ja! :kciuki: Chciałabym by mu się udało znaleźć domek z kochającymi ludźmi, ktorzy doceniliby jakie to szczęście mieć takiego fajnego psa. Tylko... Plama na fotkach taki zadbany, błyszczący (szczotkowany?) i dziarski, wygląda na szczęśliwego - czy gdziekolwiek indziej będzie mu równie dobrze? Quote
Murka Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Póki co pani się nie odezwała niestety :( Plamka pozdrawia po burzy śnieżnej: Quote
Murka Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Plamka dostał prezent świąteczny 200 zł od jess (opiekuje się u nas finansowo staruszką Daisy i wspomaga w ramach możliwości inne psiaki), także proszę odliczyć taką sumę za marzec :) Quote
Pianka Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 o super, bo ze stanem finansowym Plamki coraz gorzej Quote
ewu Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Pianka napisał(a):o super, bo ze stanem finansowym Plamki coraz gorzej Wiernie płacę na Plamkę ale gdzie te domki, on taki cudny... Quote
Cleo2008 Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Bardzo przepraszam, ale juz nie bywam na Dogo, weszlam przez przypadek, brakujace wplaty oczywiscie uzupelnie, ale jak zwykle poprosze paypal. Podeslalam Piance moje namiary jakby cos bylo potrzebne, ja z mojej strony chcialabym wiedziec jak szukany jest dom dla Plamy, czy sa aktywne ogloszenia, jakby co mam osobe ktora jest na Dogo i na FB, ktora robi ogloszenia na 50 portalach za 10 zl. Chcialabym tez prosic o zgloszenie sie osob ktore dzialaja na fb, trzeba zrobic Plamie wydarzenie tam i polaczyc te dwie akcje tu i tam, tylko blagam niech ktos sie odezwie jak najszybciej, bo ja naprawde nie mam kiedy dzialac i zagladac tutaj. Sorry. Pozdrawiam wszystkich, Pianka ma moj email, ktory mam na telefonie wiec w razie czego... Quote
Pianka Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 Użyczy ktos paypal? żeby Cleo wpłaciła swoje deklaracje? Quote
Cleo2008 Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Wydarzenie na FB http://www.facebook.com/events/466801726726346/ Zapraszamy do zapraszania! Komentarze zawsze mile widziane! Quote
Murka Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Na prośbę Pianki aktualizuję tekst do ogłoszeń: Plama jest 6-letnim psem, mieszańcem husky lub psa karelskiego. To pies średniej wielkości, waży ok. 25 kg. Jest to bardzo wesołym, lubiącym towarzystwo człowieka psem. Jest też bardzo łagodny, towarzyski, uwielbia długie spacery, zabawy piłką, pieszczoty. Plama nawiązuje dobry kontakt z dziećmi, bardzo dobrze dogaduje się z innymi psami, zwłaszcza z suczkami, lubi się z nimi bawić. Umie chodzić na smyczy, zachowuje czystość. Potrafi się zachować w domu, nieobce jest mu duże miasto (mieszkał ok. 2 lata w bloku). Plama potrafi przeskakiwać nawet wysokie płoty, dlatego jeśli miałby zamieszkać w ogrodzie musi mieć dobrze zabezpieczony kojec na czas zostawania samemu, żeby uniemożliwić mu podążenie za właścicielem. Chyba tyle... Quote
memory Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='Pianka']Użyczy ktos paypal? żeby Cleo wpłaciła swoje deklaracje?[/QUOTE] Cleo może przesłać na moje konto, nie zmieniło się. Quote
Pianka Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 [quote name='memory']Cleo może przesłać na moje konto, nie zmieniło się.[/QUOTE] a możesz mi podac na pw? Cleo chyba go gdzieś posiała, a na dogo nie wchodzi, wyśle jej przez FB Murka dzięki Quote
memory Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 (edited) Tak, poszło PW Edit: Na PayPala przyszło 200 zł od Cleo2008 - juz przelałam i leci :) Edited April 10, 2013 by memory Quote
Murka Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Potwierdziło się to, że bardzo wskazane jest, aby Plama trafił do domu z innym psem (suką najlepiej, choć samców nie zjada); pojechała niedawno kolejna koleżanka z boksu Plamy (Sara) i następnego dnia Plamka znów zaczął objadać drzwi, drapać, popłakiwać. Nie przeszło mu to po paru dniach, więc przekwaterowaliśmy do niego sunię (to ta łaciatka na tym zdjęciu: http://images43.fotosik.pl/1810/d6f851968381b2f3.jpg ) i już jest spokój :) Quote
eloise Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 ooo, psy mordercy :) http://images40.fotosik.pl/2022/20a54878efb5af5e.jpg Quote
memory Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 Cudne foty i psiaki i cudne. Szkoda, że nie mają własnych domów, ale to chyba w naszych oczach. Patrząc na te uśmiechnięte pyszczydła i wywalone ozory, widzi się , jak im jest dobrze :) One naprawdę wyglądają na szczęśliwe i bezpieczne i chyba uważają, że są u siebie. Quote
Recommended Posts