Pianka Posted July 31, 2012 Author Posted July 31, 2012 rozliczenie lipiec wpłaty 150 zł- JJD 30 zł- Jolanta W. 40 zł- agusiazet 30 zł- memory 30 zł- ewu 30 zł- kaa wydatki 372 zł- hotel 12,5 odrobaczenie Quote
Murka Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Plamka wczoraj sobie coś zrobił w pazur - nie wiem jak i co - tak jakby sobie zdrapał powłokę z jednego pazura u przedniej łapy, nie widziałam czegoś takiego jeszcze. Nie kuleje, nie krwawi, ale pazur choć cały to jest lekko czerwony i liże go sobie czasami. Przemywam mu to codziennie, mam nadzieję, że nie będzie potrzeba jakiejś większej interwencji weterynaryjnej. Quote
Pianka Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 wysłałam opłate do Murki za sierpień, rozliczenie w poscie 2 Bardzo prosze, żeby osoby, które mają zaległości je nadrobiły Quote
Murka Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Wpłata doszła :) Dziś zakrapialiśmy psiaki Fiprexem; koszt dla Plamki to 10 zł. Dzisiaj też pojechała do DS koleżanka Plamki, Magma. Biedny, nie będzie miał go kto teraz mordować ;) Musimy mu nowe towarzystwo znaleźć, a najlepiej jakby poszedł w ślady Magmy i też znalazł domek... Ostatni sprint z Magmą: Quote
Murka Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Lepiej niech Plamka nie idzie w ślady Magmy, bo nabyła się w domu parę godzin i po paru dniach pobytu w schronisku wróciła do nas. A jaka była radość Plamki (Magmy zresztą też), mało mu się ogon nie urwał. Jak nie było Magmy to stracił apetyt i czasami drapał w drzwi... Myślałam, że odczuje ulgę, że się pozbędzie takiego słoniowatego towarzystwa, a on za nią tęsknił :) Quote
Patmol Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 czytałam o tym na innym wątku -bez pomyślunku Ci ludzie :mad: ale chociaż teraz oba świętują, że się znowu spotkały i znowu razem Quote
ewu Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Plamko gdzie ten domek ??????? Taki jesteś piękny i miły:) Quote
Murka Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Gdzie ten domek dla Plamki?... :( Bardzo by się chciał zapoznać z psem sąsiadki ;) Quote
ewu Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Co u Plamki? Czy moja deklaracja za listopad dotarła? Quote
Murka Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 W niedzielę wyjechała do DS koleżanka Plamki, Magma. To drugie podejście i mamy nadzieję, że tym razem Magmiątko nie wróci. W każdym razie Plamka ma nowe towarzystwo, z którego jest bardzo zadowolony :) Zapoznaliśmy go też z malutkimi szczeniaczkami i przezabawnie wyglądało jak próbował się z nimi bawić, ale nie bardzo wiedział jak się do tego zabrać :) Quote
Murka Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Doszła już wpłata za hotel Plamki, ale chyba Pianka policzyła za 31 dni. Było tam kiedyś zaległe odpchlenie i w sumie obecnie jest 2 zł na plusie. Zrobię takie szybkie podsumowanie od września, żeby wiadomo było co i jak: Za wrzesień było do zapłaty 370 zł (360 zł hotelowanie + 10 zł Fiprex) Wpłynęło: 360 zł Pozostało: -10 zł Za październik do zapłaty było 372 zł, czyli w sumie do zapłaty -382 zł Wpłynęło: 372 zł Pozostało: -10 zł Za listopad wypada do zapłaty 360 zł, czyli razem -370 zł Wpłynęło: 372 zł Czyli pozostało: +2 zł :) Quote
Murka Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 ewu napisał(a):Gdzie ten Plamkowy domek??????????? Też się zastanawiam... :( Quote
Murka Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Kolejna koleżanka Plamki (Jara) wybyła dziś do DS (była u nas ponad 2,5 roku!). A Plamka ani myśli się wynosić! Quote
Murka Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Oj Plamka, Plamka... a Ty nadal u nas! Plama jest chwilowo sam w boksie (mieszkał z Jarą, która wybyła do DS) i wziął się znowu za obgryzanie drzwi, czasami popłakuje, zdarza mu się nasikać. Czyli jednak dla niego wskazane jest towarzystwo psie i musimy mu coś załatwić :) Zaszczepiliśmy w ubiegłym tygodniu Plamkę na wściekliznę, bo minął termin ważności poprzedniego szczepienia. Koszt to 20 zł + 4,10 zł częściowe koszty dojazdu weta (25 zł na 6 psów): http://images37.fotosik.pl/1938/4397b02fcbbc5ea8gen.jpg Quote
ewu Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Oj Plamko taki cudny z Ciebie piesio, gdzie ten domek... Quote
Murka Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Wpłata za styczeń doszła :) Tylko jeszcze wścieklizna (24,10 zł), ale to może być przy następnym przelewie. Quote
Pianka Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 Sytuacja finansowa Plamy robi sie nieciekawa. Wysłałam przypomnienie do osób nie płacących. Przypomnienie wysyłam raz, nie lubie się prosić, jak te osoby dalej nie będa wpłacać, to zawsze dla mnie będa niegodne zaufania. A Plama wróci do schroniska.... Quote
Maruda666 Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Połowa mojej zaległości - czyli 80zł poszło. Umknął mi gdzieś wątek a stałe zlecenie podstępnie się skończyło. Plama:) taki fajny jesteś. Gdzie ten twój dom? Quote
Recommended Posts