GreenEvil Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Chrupek napisał(a):Green Evil wstrzymajmy sie z wysylka (do piatku) , moze jeszcze wskoczy jakas wpłata :( dziekuje w imieniu Cyganka wszystkim Aniołom!! :) 350 zl ile brakuje? pzdr GReenEvil Quote
Irkowa Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 Green - potrzebujemy 400zl - hotelik bedzie opłacony do 20 pazdziernika Agusiazet-baaaaardzo dziekujemy za wpłate !!! :multi: Quote
agusiazet Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Nie ma za co, ważne, żeby Cygan doczekał powrotu Pana i był nadal szczęśliwym psam. Wiem, że Chrupek o niego zadba i wszystkie ważne informacje nam przekaże. Cyganku trzymaj się!!! Quote
Irkowa Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 Na AFN 374 :multi: napewno uda sie nazbierac gdyz ciocia Deszczowa obiecala cosik wpłacić :) :multi: bosko!!! :) Quote
ha.ga Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 uzbiera się:p , dziś wieczorem wpłacę 100 zł;) Quote
ha.ga Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 właśnie wpłaciłam 100 zł. na AFN na Cyganka:lol: Quote
jotka Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Ja wiem, ze nie powiem niczego nowego i ze pewnie o tym też myslicie, Wy osoby bedace bliżej Chrupek. Niemniej, jesli nie wiadomo kiedy pan Cygana wyjdzie, to jednak trzeba zintensyfikowac poszukiwania domku tymczasowego. Może ktos da miejsce, a trzeba będzie zbirac tylko na utrzymanie? Takie stresy co miesiac i nie wiadomo jak długo, to Chrupek sie wykonczy. Gajowa, nie wiem jak u Ciebie jest, ale moze znalazłabys dla cygana kacik u siebie za wikt i ewentualnego weta? Wiem, ze mi sie dobrze pisze z daleka, ale pies powinien być chyba najblizej Warszawy? Quote
Perfi Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 za co pan Bartek poszedl siedziec? mam prawnika w domu moge sie dowiedziec ile mu grozi Quote
agusiazet Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Chrupka, pieniążki na AFN uzbierana. Chwilowo możesz spać spokojnie!!! Quote
asiaf1 Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 agusiazet napisał(a):Chrupka, pieniążki na AFN uzbierana. Chwilowo możesz spać spokojnie!!! W związku z tym, ze Chrupek jest chwilowo wyłączona prosiła, żeby przelać pieniądze na moje konto a ja przeleje Grażynie. Quote
Irkowa Posted October 5, 2006 Author Posted October 5, 2006 Witam , czy pieniazki (400zl )zostaly przelane na konto Asif1? Quote
agusiazet Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Chrupciu, co słychać u Cygana, czy jego Pan szybko wróci!!!??? Quote
GreenEvil Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Chrupek napisał(a):Witam , czy pieniazki (400zl )zostaly przelane na konto Asif1? nie :shake: takie info trzeba mi dawac na PW, lub na watku AFN, bo ja przy tym jak dogo dziala ostatnio, nie jestem w stanie obskoczyc wszystkich watkow, a spokojnie sobie czekalam na maila od chrupka :placz:. Tzn tak czy inaczej poprosze o konto asif1 na priva, bo nie mam zapisanego. pzdr GreenEvil Quote
Irkowa Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 green - juz wysylam numer konta asif1 i prosze o przelanie ;) dzieki!;) Quote
Irkowa Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 niebawem , ale dokladnie nie wiem kiedy wybieram sie na wycieczke do prokuratury w celu wyjasnienia sprawy Cygana , bo cos to dluuuuuuuugo trwa w kazdym razie Cyguś nadal zbiera na hotelik oraz szuka domku tymczasowego! Quote
Vika_Bari Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Biedny psiak! Co tam nowego u jego pana? Quote
asiaf1 Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 własnie przyszły pieniądze na Cyganka , prześlę je na konto hotelu Quote
Vika_Bari Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Coś wiadomo w sprawie Cygana? Kiedy wraca jego pan? Quote
przyjaciel_koni Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Informacja od Perfi - Chrupek - może Cię to zainteresuje: cyt.) co do Cygana. Ksera miala podobny przypadek - zapytajcie jej co robic! o ile pamietam mozna uzyskac pomoc finansowa w takiej sytuacji. Warto zapytać ! Quote
Perfi Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 zapytalam za co poszedl siedziec, niestety nikt mi nie odpowiedzial. mozna by bylo na tej podstawie okreslic dlugosc kary do odbycia (mam w rodzinie caly sztab prawnikow). wtedy bedziemy wiedziec na czym stoimy... Quote
Irkowa Posted October 13, 2006 Author Posted October 13, 2006 Perfi - nie odpowiedzial -fakt gdyz nie bede pisala o takich rzeczach na forum , tymbardziej ze tak naprawde malo wiem tak jak wpominalam - niebawem postaram sie dowiedziec wiecej ( narazie sama mam glowe pełna zmartwień ) Quote
Perfi Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 chrupek napisz na pw moze pomoge, poprosilam Ksere o konsultacje, w przypadku jej sprawy to byla odsiadka pol roku, zreszta wolalabym zeby sama odpowiedziala czy Cygan ma szanse na dofinansowanie. Quote
Irkowa Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 Irma - dziekuje za 200zl na hotelik Cygusia!!! :multi: Quote
Recommended Posts