patch75 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 wyslalam dzis30 zl na Cygana-niewiele, ale pomoge cos wiecej zajakis czas Quote
Irkowa Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 patch75 - bardzo serdecznie dziekuje.... Nadal szukamy hotelu .... Quote
Vika_Bari Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Dawno sledze historie Cygana i widzę jak wam zalerzy. Mogę zaproponować dwie możliwości dla Cygana. Pierwszy to hotelik obok mnie bardzo dobry (sprawdzony) www.dalmath.webpark.pl Daga27 dogadała się z właścicielką na 20 zł za Dobka ale ktoś z was może zadzwonić i omówić wszystko co dotyczy Cygana bo nie wiem jakiego on jest rozmiaru, wieku, harakteru. Podstawa to ksiazeczka i szczepienia. Mogę do niego często jeździec lub brać go do siebie a potem po wyadoptowaniu Dobka spróbować pokazać ( to ta druga możliwość) go moim psom (mam kundla bardzo agresywnego). I jak się pogodzą to mógł by mieć na ten czas (czy rok czy dwa) schronienie. Ale liczę na to ze będziecie mi pomagać finansowo na karmienie i szczepienie i leczenie psiuni. Mam na stałe 2 psy duże (Dobek i kundel) i 3 koty. Miejcie na uwadze moją propozycie jako wariant ostateczny bo ja się zajmuje stale adopcjami Dobków i było by mi trochę trudno bo nie mogę się zabłokować, za mało mamy DT dla dobków! Ale damy rady! Quote
irma Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 20 zł dziennie to bardzo dużo niestety - 600 zł miesięcznie czy ktoś deklarował stałe wpłaty na Cygana - ile tego się zebrało miesięcznie Chrupku - masz takie dane? jeżeli tak to prześlij mi na maila Quote
romenka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Mogę zaproponować dwie możliwości dla Cygana. Pierwszy to hotelik obok mnie bardzo dobry (sprawdzony) [SIZE=3]www.dalmath.webpark.pl Daga27 dogadała się z właścicielką na 20 zł za Dobka ale ktoś z was może zadzwonić i omówić wszystko co dotyczy Cygana bo nie wiem jakiego on jest rozmiaru, wieku, harakteru. Jeśłi dogadalibyście się z właścicielem może jest szansa na zniżkę? Quote
Irkowa Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 czy ktoś deklarował stałe wpłaty na Cygana - ile tego się zebrało miesięcznie nie bardzo .... hotelik - za 20zl dziennie to kupa kasy , dodatkowo ten hotel jest dosc daleko ... Quote
Vella Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Czy ten hotel to jakaś hodowla? sprzedają nierodowodowe szczeniaki... Quote
romenka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Moim zdaniem teraz Cygan powinien być wykastrowany i to koniecznie!!!!Czy ktoś pomógłby Chrupkowi zorganizowaćna to pieniązki.Bardzo proszę. Quote
kacha_wawa Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Ja deklarowałam wpłatę 100 zł miesięcznie napewno, a być może od kwietnia ta kwota się zwiększy. Quote
Irkowa Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 cygan do gory , czasu coraz mniej przyszedl kolejny list od P.Bartka z zapytaniem jak Cygan... Quote
kacha_wawa Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Ewo tak jak deklarowałam wyślę 100 zł na Cygana, czekam teraz tylko na pieniądze, w tym tygodniu powinnam je dostać... Szukamy Cyganowi domu?? Mogę Go na allegro wystawić... Wiem, że to ciężkie ale może napisać Panu Bartkowi o tym?? Quote
daga_27 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 a dlaczego Cygan musi opuscic ten hotel, w ktorym jest?? jaki on jest duzy? moge zobaczyc u mnie w hotelu ile by kosztowala doba? za dobka place tez 20 zl, ale moze Cygan jest mniejszy? Quote
daga_27 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 mam w tym hotelu tego o to kawalera http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=50612 jak mam tam "swoje" psy, to jetem tam codziennie, zeby je dodatkowo wyprowadzic czy nakarmic gotowanym jedzonkiem. Quote
Irkowa Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 dlaczego musi opuscic hotel : gdyz kopie dziury w ogrodzie...i Oskar (psiak ktory jest na wozku z watku asiaf1) w nie wpada Quote
gamoń Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Chrupku to moze do hotelu ,gdzie jest Wilk.On jest na Bródnie .Oplata 20 zł ale mozna negocjowac. Quote
Irkowa Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 gamon - dzieki ale hotelik za 20zl nie przejdzie:shake: ja nie mam nawet 1 pln Cygna nie jest malym psem-wiec nie sadze ze zejda z ceny myslalam ze wsadze go do p.Asi , ale wciaz nie ma miejsc.... Quote
gamoń Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Jak na dłuższy pobyt to raczej zejda z ceny.Trzeba tylko dobrego i przekonujacego negocjatora.Weci sa spoko.Ja wynegocjowałąm cene 15 zł Quote
Irkowa Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Mam sprawdzony hotel za 450zl miesiecznie...(normalnie kosztuje 600zl , ale ze wzgledy na wyjatkowa sutuacje Cygana bedzie on tanszy) Cygan 25 marca musi zniknac z Otrębus nie wiem jak ja to wykonam , ale mniejsza o to.... najbardziej martwi mnie to ze musze zaplacic za miesiac z gory , a nie mam zupelnie pieniedzy....:shake: przeraza mnie ta cala historia Cygana....:-( ja sie poddaje!!!!!!!! Quote
quasimodo Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Poddajesz się, bo nie masz juz siły, czy dlatego, że brak pieniędzy? Na to drugie, to jeszcze jakos pewnie by się poradziło wspólnymi siłami... Quote
Neris Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Chrupek wydaje na psy wszystkie pieniądze jakie ma. Nie kupuje ciuchów, nic w sumie nie kupuje. No i już więcej kasy po prostu NIE MA. Cygan musi odejść z hoteliku w którym jest, pobyt opłacony do 25 marca, na kolejny miesiąc w innym hoteliku nie ma. Jeśli wróci do mieszkania pana Bartka - będzie w nim uwięziony, bo "opiekun" mieszkania to psychopata który już poprzednio go tak traktował. PIes albo 2 tygodnie siedział w domu dostając jeść raz na kilka dni, albo samotnie biegał po podwórku. "Miły" pan potrafił mu na tym podwórku przykopać. Czy Cygan MUSI tam wrócić? To dla niego smierć... przędzej czy później ten degenerat do zakatuje, to nieobliczalna osoba. Quote
quasimodo Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Neris napisał(a):Chrupek wydaje na psy wszystkie pieniądze jakie ma. Nie kupuje ciuchów, nic w sumie nie kupuje. No i już więcej kasy po prostu NIE MA. W to nie wątpimy i zawsze byliśmy pełni uznania dla Jej oddania i poświęcenia... Pytanie dotyczy tego, czy brak tylko pieniędzy, czy sił już nie ma więcej, czasu i możliwości i po prostu temu psiakowi nie da się pomóc? Quote
Irkowa Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Sily i checi są - jak najbardziej . Niestety blokuja mnie pieniadze.... :shake: Nie kupuje ciuchów, nic w sumie nie kupuje. hehe Neris, az tak fatalnie wygladam ? :evil_lol: Quote
romenka Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Kochani błagam pomóżcie Chrupkowi!!To młoda dzwiewczyna która robi co może by pomóc psiakowi!Kto je nie zna nie wie jaką ma sytuacje.Do niej co chwile dzwonią w sprawie pożuconych psów!!!Ona jedzie i ratuje!!Boże ona nie ma czasu dla siebie a co mówić dla dziecka własnego!!Pomóżcie jej chociaż w tej sprawie.Proszę was!!!! Quote
quasimodo Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Trzeba pomóc, to nie ulega wątpliwości. Potrzeba 450 na początek, a w skarpecie jest 30, tak? My mamy teraz nie najlepszy okres (przed pierwszym), ale rozpatrzymy się w finansach i jeszcze odezwiemy. Parę groszków wysupłamy (chcieliśmy jeszcze coś przekazać Stokrotkowi). Gdzie powinna trafić forsa - pewnie nie na AFN, bo mało czasu? Quote
Recommended Posts