Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 531
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzieki GrubbaRybba :loveu: ....odrazu zrobilo nam sie lepiej .....a trafic łatwo ;) ...wedle tych buczkow :evil_lol: ....ja tam za cholere nie pamietam w ktora boczną skrecic z głownej pod domek Neris :oops:.......ale są specjalistki , ktore z zamkniętymi oczkami :loveu:

Posted

[quote name='hankag']dzieki GrubbaRybba :loveu: ....odrazu zrobilo nam sie lepiej .....a trafic łatwo ;) ...wedle tych buczkow :evil_lol: ....ja tam za cholere nie pamietam w ktora boczną skrecic z głownej pod domek Neris :oops:.......ale są specjalistki , ktore z zamkniętymi oczkami :loveu:

Haniu, te specjalistki za każdym razem do mnie dzwonią krzycząc do słuchawki GDZIE JA MAM SKRĘCAĆ, ZGUBIŁAM SIĘ!

Posted

To zupełnia jak ja - jeszcze nie udalo mi sie do Neris dobrze skrecic, zawsze dojeżdzam do tego samego rozwidlenia dróg i wtedy wiem, że powinnam wczesniej skręcić a nie wiem gdzie
I wtedy łapię za telefon i ........

Posted

Haniu, te specjalistki za każdym razem do mnie dzwonią krzycząc do słuchawki GDZIE JA MAM SKRĘCAĆ, ZGUBIŁAM SIĘ!

:evil_lol: hehehe.
ja juz dzownic nie bede , pamietam :) wyobraz sobie

Posted

Neris ...a Powisle to juz blisko do mnie , moze byście tak troche jeszcze pare minut zabalamucily i zobaczylabys Nelke . Zeszlabym na dól ...moze sie Krysia zgodzi . Ja mieszkam róg Al. St. Zjednoczonych i Grenadierów nie dojezdzając Ronda Wiatracznej ....zreszta w tamte okolice moge z Nela podejsc czy np. moge dojsc Waszyngtona róg Grenadierow ...no dasz sie skusić :cool3:

Posted

Nelka ....uszczypnie ...Neris ...to jest poprostu niemozliwe ....:loveu:
Jedzie sie prosciutko i to bedzie gdzies z 5-7 minut góra jazdy .
Ze Szwolezerów na Wislostradzie kierowac sie na wjazd na trase lazienkowską ( bedzie sie mijac budynki strazy miejskiej ) Kawaleczek prosto i bedzie zozwidlenie trasa łazienkowska - Ostrobramska ... trzymac sie lewej strony ...bo na prawo w Ostrobramską ..a prosto lewej sie trzymac dalej trasa . , kawaleczek przejechac i beda swiatla na malym skrzyzowaniu trasa rog Grenadierow . za swiatlami jest przystanek autobusowy ja tam bede juz stala i machala . Za przystankiem mozna sie zatrzymac , Nelka bedzie juz merdac ogonem wiec ją poznasz Na rogu skrzyzowania bedą bloki wiezowce z białymi balkonami widac je juz jadąc . To naprawde blisko ...tylko tak zagmatwanie opisałam ...prosta droga ...a potem zawrócic i zjazd na Wislostrade i prosto do domku . ....Bez stresu nawet dla słabszego kierowcy ...

Posted

Cygan kocha jeździć autem
Wygląda przez okno, łazi człowiekowi po głowie, podbija rękę kierowcy

jeszcze bardziej kocha wysiadać z auta...

W nowym domu obsikał profilaktycznie ścianę "tu byłem". Potem zadręczał wszystkich piłeczką.
Ma 9 współlokatorów - 2 ludzi i 7... ale o tym w poniedziałek jak dostanę zdjęcia. NIE UWIERZYCIE.

Kiedy ubierałam kurtkę podskakiwał i szczekał ciesząc się że idziemy na spacer. Poszlam tylko ja... okropnie jest być DT. CIągle ktoś łamie nam serce.