Kasia Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 fidelek2 napisał(a): Czy Cygan jest na allegro? Ponawiam pytanie..... Jest śliczny i kudłaty, powinien szybko znaleźć domek wiec jesli nie jest na allegro mogę Go wystawić. Quote
deszczowa Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 ja myślę, że to słuszna decyzja Chrupek. Cygan niedługo może nie mieć tak wielkiej szansy na dom....A jeżeli juz wiadomo, że niewiadomy jego dalszy los....szukajmy mu domu... Pan Jacek to zrozumie....przecież serce mi pęknie, jak Cygan będzie się szwędał po ulicy....a Pan Jacek neistety jest już zagrożony takimi powrotami do więzienia....wystarczy byle co... i tak długo broniłaś się przed tą decyzją.... Daj jakiś wzór ogłoszenia i do dzieła... Quote
Irkowa Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Fidelek , Deszczowa - w zwiazku z tym ze Cyganek nareszcie jest w normalnym hoteliku , mozna cos wiecej o nim powiedziec.... ;) zaraz cos zmontuje i Wam wysle do wstawiania , dziekuje za pomoc .... ;) Quote
Lulka Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 no tu jest ruch dopiero :razz: Błagamy o wsparcie na hotel dla Cygana!!!! :-( Quote
Neris Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 A co Ci to Cyganku? Domu nie mam, a tak to dobrze... Quote
Neris Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Zdjęcia są niestety w słabej rozdzielczości i nic z tym się nie da zrobić... Quote
Irkowa Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Kudlata piękna mordeczka szuka domu ... Quote
Neris Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Cyganek przypomina o sobie wszystkim. Quote
Irkowa Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 Cygus jestes taki boski , a nikt Cie nie chce Quote
GoniaP Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Jezu, on jeszcze bez domu???:crazyeye::crazyeye::crazyeye::shake::shake::shake: Napisaliście do MP? Quote
Irkowa Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 niestety nadal.... wyslalam go juz 3 razy do MP (nigdy sie nie ukazal) Quote
Neris Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 On nie Jezu, on Cygan... no i do mu rzeczywiście nie ma. Quote
fona Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Chrupek, wyślij czwarty raz na adres: m.ciszewska@wprost.pl Teraz na pewno się ukaże ;) Quote
malawaszka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 dziewczyny opiszcie jego charakter - w ogóle wszystkie info do ogłoszeń - wiek, itd... wstawię go na sznaucerową stronkę bo on taki sznaucerowaty :loveu: ma tą sierść szorstkawą?:razz: a może by go ostrzyc na sznaucera? :oops: Quote
Neris Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Niestety jest absolutnie niesznaucerowaty, ma długą jedwabistą sierść która - kiedy Cygan biegnie - faluje i przepięknie "gra" odcieniami szarości Nie dam ostrzyc!!!!!!!!!:mad: Jest generalnie nieagresywny do ludzi i psów, jednak przy karmieniu potrafi zaatakować innego psa i odebrac mu jedzenie. Podobnie jest z zabawką, kijkiem - Cygan ostrzegawczo warczy kiedy zbliza się inny pies. W pozostałych sytuacjach "domowych" jest pozbawiony agresji. NIewiele szczeka. Kocha spacery. Ma 8 lat Quote
malawaszka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 aaaa haha to inna sprawa jak sierść jedwabista i falująca :lol: to rzeczywiście niesznaucerowaty ;) to może by go pokazać komuś kto sie zna na PONach? może ma w sobie cząstkę PONa? :cool1: Quote
Neris Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Coś ma w sobie z PONa na pewno (oprócz charakterku chyba...) Quote
Irkowa Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 strzyzenie Cygana ?niiiigdy ;) !!!!!!! .ok Fona-cos wyczaruje i wysle.Dzieki Quote
Irkowa Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 wow!!!cudne zdjecia , cudny Cygi !!!!! dzieki Neris!!!:multi: Quote
Neris Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Potem się wytaplał w błotku, nie uwieczniałam, po co sobie wstyd robić... Quote
Irkowa Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Pilnie poszukiwany transport Warszawa -->pomiechowek---->warszawa(powiśle) po 15:00 Cygan ma szanse pojechac w sobote do swojego domu .... POMOCY!!!!:modla: Wlasciciele nie maja samochodu . Cygan mieszka u Neris do ktorej nie dojezdzaja autobusy . Quote
Recommended Posts