patch75 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Chrupek, czy doszly juz do Ciebie pieniazki? pytam,bo niektorzy jeszcze nei dostali Quote
Irkowa Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 chodzi Ci o pieniazki na Benjaminke? [''] tak , doszly - zaraz napsize na watku .... Quote
Irkowa Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 chodzi Ci o moje prywatne konto czy o to czy AFN mi wyslal ? :oops: sorka , ale troche wymeczona jestem Quote
patch75 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Chrupek, co z tymi pieniedzmi? doszly? chcialabym wiedziec, bo mam sygnalyze pieniadzektore wyslalam tego samego dnia dla innych tez, jeszcze nei doszly, a jest juz 20, awyslalam 6! jesli nie, to musze sie o nie dopytac AFN Quote
Irkowa Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 to sprawdz w rozliczneiach AFN czy jest twoj nick... nie wiem jak moge Ci pomoc. Quote
patch75 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 ale musisz wiedziec czy dostalas z AFN te pieniadze czy nie, wplacilam 100zl, sprawdz, wyslalam je Tobie na AFN wiec powinnas wiedziec, jak ja mam sprawdzic jak tam duzo rozliczen-do niedzieli przy komputerze bede siedziec sprawdz, przypomnij sobie czy te pieniadze do Ciebie dotarly, jesli nie bede mogla uzyskac informacji, to przykro mi, ale nie ebde mogla Ci wiecej pomoc:-( Quote
karina1002 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 już w AFN napisałam. jest wpłata tu: post 272: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23645&page=28 i wychodzi, ze wpłynęło, to ja już nic nie rozumiem na 04.04.07 było 225 więc jakieś wpłaty weszły Quote
Neris Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Było pytanie czy Chrupek je dostała. Z tego co wiem to nie, bo ten hotel nie wystawia faktur, więc Chrupek nie bardzo ma je jak dostarczyć. Quote
karina1002 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 A to rozumiem, myslałam, że Patch nie moze znaleźć swojej wpłaty :) Quote
patch75 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 wiesz, wplata byla dawno temu, a szczerze powiedziawszy predzej moznaby sie dowiedziec od osoboy, ktorej sie pzrelewa pieniadze anizeli samemu sprawdzac wszystkie wplaty od dnia 6 kwietnia, tak nota bene to 14 dni, a postow do czytania bylaloby duzo:shake: niestety ja sobie nie moge pozwolic na siedzernie przy komputezre przez kilka godzin:-( ta wplata nie jest jedyna, ktorej musze szukac:( Quote
Neris Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Patch, ale nie przelałaś chyba pieniędzy na konto Chrupka? Jeśli na AFN, to Chrupek tak samo ich szuka jak Ty - musi przejrzeć wątek i zobaczyć co wpłynęło. Ona ich nie ma na swoim koncie, one są na koncie AFN! Quote
Kasia Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Jeśli ten hotelik nie wystawia faktur, to nie lepiej by było aby wpłacający wpłacali pieniążki bezpośrednio na konto Chrupka? Quote
Irkowa Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 dostalam w zeslzym tygodniu 2 wpłaty od AFN 150 zl - na hotel + 120zl - dlug z zeszlego hotelu. ........... szczerze przyznaje ze nie rozumiem o co chodzi... jest twoja wplata na AFN karina podala link :lol: Czy juz wsyztsko jasne ? jesli ktos chcialby jeszcze pomoc Cygankowi to faktycznie bedzie lepiej , jesli pieniadze beda wysylane na moje konto.. dzieki Quote
Irkowa Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 Cyganek bardzo sie rozkrecil... szczeka...szczeka...szczeka ;) Uwielbia jeść - to jego cel w zyciu :lol: Quote
Irkowa Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 po raz kolejny Cygan zmienil hotelik... przyczyna : Cygan nie zgadzal sie na zamkniecie w boksie,krotkie spacery i glosno krzyczal "skoro chrupek placi to wypusc mnie do ogrodu , ja chce biegac" hihihihi Cyganek trafil do super hoteliku , nie szczeka , jest grzeczny , jemu chodzilo tylko o spacery i glaskanie... niebawem wkleje zdjecia... Quote
fona Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Ufff, a cos wiaomo o jego panu? Ile to ostatecznie potrwa? Quote
Neris Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 No właśnie, ciekawe czy jak jego pan wyjdzie to długo zostanie na wolności... potem to już chyba za każdą głupotkę zamykają... Quote
diabelkowa Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 i co z Cyganem ile jeszccze to potrwa ? taka przejmujaca historia..:-( Quote
Irkowa Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 Cygan MUSI znalezc dom bo ja nie jestem w stanie oplacac jego hotelu :-( a pozatym sytaucja mieszkania jego Pana nieco sie kompikuje byc moze (jest to bardzo prawdopodobne) pan Bartek po wyjsciu z wiezienia bedzie mieszkal na ulicy ....:shake: nie moge Cyganowi zafundowac takiego losu :placz: tymbardziej ze ma juz okolo 8 lat .... jest mi bardzo przykro bo wiem kim sa dla siebie... ale co mam zrobic ? mieszkania im nie kupię :-( Cygan juz napewno zapomnial... Quote
fona Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Chrupek, Cygn zapomnial swojego pana? Pamietam kilka stron wczesniej wielka dyskusje o tym, ze on NIGDY go nei zapomni. Juz nic nie rozumiem. Choć oczywsicie rozumiem systuacje jego i Twoją. Quote
Irkowa Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 jest mu dobrze w hoteliku , jakos nie widac ze teskni .... dlatego osmielam sie mowic ze zapomnial.... Quote
Recommended Posts