Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 531
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chrupek, co z tymi pieniedzmi? doszly? chcialabym wiedziec, bo mam sygnalyze pieniadzektore wyslalam tego samego dnia dla innych tez, jeszcze nei doszly, a jest juz 20, awyslalam 6! jesli nie, to musze sie o nie dopytac AFN

Posted

ale musisz wiedziec czy dostalas z AFN te pieniadze czy nie, wplacilam 100zl, sprawdz, wyslalam je Tobie na AFN wiec powinnas wiedziec, jak ja mam sprawdzic jak tam duzo rozliczen-do niedzieli przy komputerze bede siedziec

sprawdz, przypomnij sobie czy te pieniadze do Ciebie dotarly, jesli nie bede mogla uzyskac informacji, to przykro mi, ale nie ebde mogla Ci wiecej pomoc:-(

Posted

wiesz, wplata byla dawno temu, a szczerze powiedziawszy predzej moznaby sie dowiedziec od osoboy, ktorej sie pzrelewa pieniadze anizeli samemu sprawdzac wszystkie wplaty od dnia 6 kwietnia, tak nota bene to 14 dni, a postow do czytania bylaloby duzo:shake: niestety ja sobie nie moge pozwolic na siedzernie przy komputezre przez kilka godzin:-( ta wplata nie jest jedyna, ktorej musze szukac:(

Posted

Patch, ale nie przelałaś chyba pieniędzy na konto Chrupka? Jeśli na AFN, to Chrupek tak samo ich szuka jak Ty - musi przejrzeć wątek i zobaczyć co wpłynęło. Ona ich nie ma na swoim koncie, one są na koncie AFN!

Posted

dostalam w zeslzym tygodniu 2 wpłaty od AFN

150 zl - na hotel
+ 120zl - dlug z zeszlego hotelu.
...........

szczerze przyznaje ze nie rozumiem o co chodzi...
jest twoja wplata na AFN karina podala link :lol:
Czy juz wsyztsko jasne ?

jesli ktos chcialby jeszcze pomoc Cygankowi to faktycznie bedzie lepiej , jesli pieniadze beda wysylane na moje konto..
dzieki

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

po raz kolejny Cygan zmienil hotelik...
przyczyna : Cygan nie zgadzal sie na zamkniecie w boksie,krotkie spacery i glosno krzyczal
"skoro chrupek placi to wypusc mnie do ogrodu , ja chce biegac"
hihihihi

Cyganek trafil do super hoteliku , nie szczeka , jest grzeczny ,
jemu chodzilo tylko o spacery i glaskanie...
niebawem wkleje zdjecia...

Posted

Cygan MUSI znalezc dom bo ja nie jestem w stanie oplacac jego hotelu :-(
a pozatym sytaucja mieszkania jego Pana nieco sie kompikuje
byc moze (jest to bardzo prawdopodobne) pan Bartek po wyjsciu z wiezienia bedzie mieszkal na ulicy ....:shake:

nie moge Cyganowi zafundowac takiego losu :placz:
tymbardziej ze ma juz okolo 8 lat ....

jest mi bardzo przykro bo wiem kim sa dla siebie...
ale co mam zrobic ? mieszkania im nie kupię :-(
Cygan juz napewno zapomnial...

Posted

Chrupek, Cygn zapomnial swojego pana?

Pamietam kilka stron wczesniej wielka dyskusje o tym, ze on NIGDY go nei zapomni. Juz nic nie rozumiem.
Choć oczywsicie rozumiem systuacje jego i Twoją.