Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 531
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

choroba no wyslalam ,
ale wiesz co skoro tak ,to wysle Ci numer asiaf1
przelej prosze na jej konto , gdyz to ona reguluje opłaty cyganowskie :)

dzieki :) :lol:

• 2 weeks later...
Posted

Tak za hotelik
Asiaf1 ktora pomagala splacac hotelik Cyganka juz nie moze pomagac bo ma mase swoich psiakow, sama juz ledwo daje sobie rade...

na AFN jest 50zl tak wiec brakuje jeszcze 550zl :-(

Posted

bardzo, bardzo prosimy o chocby drobne wpalty na Cygana
dzieki agusiazet :loveu:
czyli brakuje nam jeszcze 500 zł - sporo :placz:
kochane wspomozcie jak mozecie

Posted

Ewo jak się uda to puszczę jeszcze jutro od ludzi z mojej pracy, tam zbiórkę zorganizowałam na Cygana i na Mafcię ze szczeniorami, tylko mi się karta kodów jednorazowych kończy i nie wiem czy mi się coś uda wysłać przez konto...

Posted

agusiazet napisał(a):
50 zł dla Cygana poszło na AFN, tylko warto byłoby wiedzieć, czy taka sytuacja długo jeszcze potrwa tzn. kiedy pan Bartek będzie mógł sam zająć się swoim psem!

Jestem tego samego zdania. Kto wg ciebie chrupek moze zorientowac sie w sytuacji Pana? Zakladam, ze ma swojego obronce, nawet tego tzw. z urzedu i rowniez ma prawo do wskazania osoby bedacej jego pelnomocnikiem we wszystkich innych sprawach nie zwiazanych z odsiadka. Nie wiem jak dalej, ale sadze, ze powinnas jak najszybciej dowiedziec sie o mozliwosc reprezentowania interesow tego pana, jesli taka twoja wola, i co za tym idzie, podjac starania o uzyskanie rzetelnej informacji co do terminu pozostawania pana w wiezieniu czy areszcie. Tak naprawde nikt z nas tutaj nie wie czy Pan ma juz za soba sprawe sadowa, czy zapadl wyrok, a jesli tak to jaki? Mysle, ze nawet najszczersze checi nie pozwola na utrzymywanie psa w hotelu za tak ogromne pieniadze i ze moze warto szukac mu po prostu domu chocby tymczasu....Jesli moje slowa rania to przepraszam, ale realistyczne podejscie do tematu jest zsecydowanie najlepsza opcja.