agusiazet Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Acha, to jeszcze sporo brakuje. Trzeba podnosić!!! Quote
Neris Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Cygan się przypomina i ładnie prosi o pomoc. Quote
Irkowa Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 Kochani , Cyganek zbiera na hotelik , pomozecie? :oops: Quote
GreenEvil Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 cygan - 194,00 to stan na dzien dzisiejszy. pzdr GreenEvil Quote
Irkowa Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 + 70 zl od BasiD!!! :lol: wiec w sumie na koncie mamy 264 zl , brakuje jeszcze 136 zl , zeby opłacić pobyt do 20 pazdziernika Quote
loozerka Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Chrupek, do aresztu mozesz napisac, jesli tylko znasz nazwisko tego p. Bartka. Taki list jest cenzurowany tzn czytany, ale tylko pod kątem przekazywania informacji związanych ze sprawą, więc jesli chcesz go poinformować o losie psa- mozesz to spokojnie zrobić. Natomiast tymcz. areszt. na 3 miesiace - to nie wrózy najlepiej :( Quote
Irkowa Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 PAn Bartek wie ze Cygan jest bezpieczny i na niego czeka Quote
GreenEvil Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Prosimy - jeszcze 136 zl brakuje, by Cygan spokojnie doczekal powrotu swojego pana do domu pzdr GreenEvil Quote
Irkowa Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 Grenn - 136 zl brakuje do tego zeby opłacić caly miesiąc czyli do 20 pazdziernika ,,,, a do powrotu Pana B , niestety nie wiem ile jeszcze czasu :-( mam taką umowe ze musze płacić odrazu za cały miesiac dlatego tak bardzo Was prosze o pomoc Quote
constancja Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 W tej chwili mogę tylko podnieść:placz: . Quote
Irkowa Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 Termin zaplaty juz minął :shake: 20 wrzesnia P.Grazynka poczeka jeszcze kilka dni Quote
malawaszka Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 hooop :placz: nie mogę pomóc finansowo :-( Quote
GreenEvil Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Chrupku- to ja wplace te pieniazki, ktore jeszcze zostaly, tylko przypomnij mi numer konta. pzdr GreenEvil Quote
Irkowa Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 green - numer konta wysle mailem , kochani prosze Was pomozcie , bede zmuszona przywiezc Cygana do jego domu :-( Quote
jotka Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Wysyłam pieniadze, które dostałysmy(my z nieformalnego wolontariatu w schronisku w Sosnowcu) za znalezienie suczki, która zgubiła sie włascicielce. Od psa, dla psa.:loveu: Quote
agusiazet Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Chrupku w poniedziałek coś przeleję na AFN!!! Quote
loozerka Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 sluchajcie, kilka ( niestety tylko ) osób myśli nad akcja, ktora pozwolilaby jednorazowo zebrac jakies wieksze fundusze na AFN- chodzi o większe rozpropagowanie AFN, spłatę konkretnych powstałych juz zadłuzen, ale i ewentualne zgromadzenie środków na hotele itp. Może i Cygan za tym zyskałby. Wejdzcie, poczytajcie, moze Was temat zainteresuje i moze w jakiś sposb w ktorej z planowanych form mogłybyście pomoc :)A moze jakies inne pomysły? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=31287&page=9 Quote
jotka Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Ja myśle, ze moze dałoby jakis efekt, gdyby AFN rozpropagowac w innych miejscach, np. miedzy znajomymi w pracy, moze sa jakies zakładowe gazety, ja spróbuje w swojej okolicy. Na pewno nie wszyscy sie rzuca z pomocą, ale moze chociaz troche. Do tego celu potrzebna byłaby mi informacja o tym, czy AFN ma juz formę prawną. Bo to wiele by uprosciło. Quote
GreenEvil Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 jotka napisał(a):Ja myśle, ze moze dałoby jakis efekt, gdyby AFN rozpropagowac w innych miejscach, np. miedzy znajomymi w pracy, moze sa jakies zakładowe gazety, ja spróbuje w swojej okolicy. Na pewno nie wszyscy sie rzuca z pomocą, ale moze chociaz troche. Do tego celu potrzebna byłaby mi informacja o tym, czy AFN ma juz formę prawną. Bo to wiele by uprosciło. Chwilunia, wstrzymajcie sie z takimi akcjami jeszcze momencik, jak dostaniemy papiery z KRS-u . AFN narazie ma forme prawna bardzo fizyczna. Mam nadzieje, ze KRS sie w ciagu miesiaca jednak upora z obrobka piapierzysk, bo trzymaja je u siebie juz dobre kilka tygodni :shake:. pzdr GreenEvil Quote
loozerka Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Moją intencją bylo rozpropagowanie AFN na razie na dogo na innych dzialach niz PwP, oraz organizowanie pomocy w zbiorce pieniędzy pod szyldem pomocy psom, nie AFN, choc pieniadze tam ostatecznie trafiłby. Quote
GreenEvil Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Chrupku, nie mam konta, zeby przeslac pieniazki cygana do hoteliku - 300zl. pzdr GreenEvil Quote
Irkowa Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 Green Evil wstrzymajmy sie z wysylka (do piatku) , moze jeszcze wskoczy jakas wpłata :( dziekuje w imieniu Cyganka wszystkim Aniołom!! :) Quote
Recommended Posts