Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 531
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chrupek, do aresztu mozesz napisac, jesli tylko znasz nazwisko tego p. Bartka. Taki list jest cenzurowany tzn czytany, ale tylko pod kątem przekazywania informacji związanych ze sprawą, więc jesli chcesz go poinformować o losie psa- mozesz to spokojnie zrobić.
Natomiast tymcz. areszt. na 3 miesiace - to nie wrózy najlepiej :(

Posted

Grenn - 136 zl brakuje do tego zeby opłacić caly miesiąc czyli do 20 pazdziernika ,,,,

a do powrotu Pana B , niestety nie wiem ile jeszcze czasu :-(
mam taką umowe ze musze płacić odrazu za cały miesiac
dlatego tak bardzo Was prosze o pomoc

Posted

Wysyłam pieniadze, które dostałysmy(my z nieformalnego wolontariatu w schronisku w Sosnowcu) za znalezienie suczki, która zgubiła sie włascicielce. Od psa, dla psa.:loveu:

Posted

sluchajcie, kilka ( niestety tylko ) osób myśli nad akcja, ktora pozwolilaby jednorazowo zebrac jakies wieksze fundusze na AFN- chodzi o większe rozpropagowanie AFN, spłatę konkretnych powstałych juz zadłuzen, ale i ewentualne zgromadzenie środków na hotele itp. Może i Cygan za tym zyskałby. Wejdzcie, poczytajcie, moze Was temat zainteresuje i moze w jakiś sposb w ktorej z planowanych form mogłybyście pomoc :)A moze jakies inne pomysły? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=31287&page=9

Posted

Ja myśle, ze moze dałoby jakis efekt, gdyby AFN rozpropagowac w innych miejscach, np. miedzy znajomymi w pracy, moze sa jakies zakładowe gazety, ja spróbuje w swojej okolicy. Na pewno nie wszyscy sie rzuca z pomocą, ale moze chociaz troche. Do tego celu potrzebna byłaby mi informacja o tym, czy AFN ma juz formę prawną. Bo to wiele by uprosciło.

Posted

jotka napisał(a):
Ja myśle, ze moze dałoby jakis efekt, gdyby AFN rozpropagowac w innych miejscach, np. miedzy znajomymi w pracy, moze sa jakies zakładowe gazety, ja spróbuje w swojej okolicy. Na pewno nie wszyscy sie rzuca z pomocą, ale moze chociaz troche. Do tego celu potrzebna byłaby mi informacja o tym, czy AFN ma juz formę prawną. Bo to wiele by uprosciło.

Chwilunia, wstrzymajcie sie z takimi akcjami jeszcze momencik, jak dostaniemy papiery z KRS-u .
AFN narazie ma forme prawna bardzo fizyczna. Mam nadzieje, ze KRS sie w ciagu miesiaca jednak upora z obrobka piapierzysk, bo trzymaja je u siebie juz dobre kilka tygodni :shake:.

pzdr
GreenEvil

Posted

Moją intencją bylo rozpropagowanie AFN na razie na dogo na innych dzialach niz PwP, oraz organizowanie pomocy w zbiorce pieniędzy pod szyldem pomocy psom, nie AFN, choc pieniadze tam ostatecznie trafiłby.