Aggie Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 [quote name='Dabrowka']Aggie, polecam lekturę wątku rozliczeniowego AFN: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2062816 Tam na ostatniej stronie codziennie jest aktualizowany stan konta i wszystkich "zakładek", są też podawane nicki/nazwiska wpłacających. Nie wiem, kiedy wpłacałaś pieniądze, ale jeżeli w piątek po południu albo w czasie weekendu to możliwe - jeżeli masz opieszały bank ;) - że dotrą jutro. dzieki Dabrowka, już teraz wiem, faktycznie tamjest wszystko, gamon ze mnie..:oops: ale po prostu nie mam kiedy czytać wszystkich wątków... Quote
Aggie Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 [quote name='Dabrowka']Aggie, polecam lekturę wątku rozliczeniowego AFN: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2062816 Tam na ostatniej stronie codziennie jest aktualizowany stan konta i wszystkich "zakładek", są też podawane nicki/nazwiska wpłacających. Nie wiem, kiedy wpłacałaś pieniądze, ale jeżeli w piątek po południu albo w czasie weekendu to możliwe - jeżeli masz opieszały bank ;) - że dotrą jutro. dzieki Dabrowka, już teraz wiem, faktycznie tamjest wszystko, gamon ze mnie..:oops: ale po prostu nie mam kiedy czytać wszystkich wątków... Quote
Irkowa Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 Uratowany i szczesliwy Cyganek czekajacy na powrot swojego ukochanego Pana prosi o wsparcie :) dziekuje!!!!! Quote
Irkowa Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 Na Alarmowym 320zl kto jeszcze moze pomoc Cygusiowi? :oops: prosimy Quote
Irkowa Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 Na alarmowym 388zl + 200zl Asiaf1 i Cyganek ma oplacony caly miesiac Czyli do 20 września Quote
agusiazet Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 A jak on sobie tam radzi? Zaaklimatyzował się? O pieniążkach przypominaj na bieżąco!!! A co z jego Panem, kiedy będą razem, coś wiesz? Quote
Irkowa Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 Cygankowi - bardzo sie podoba :) nic nie wiem kiedy wyjdzie Pan , ale wiem ze otrzymal informacje ze "Mam Cygana" :lol: Quote
Lulka Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Kochani nie zapominajcie o Cyganie plissss pieniądze są nadal baaaardzo, baaaardzo potrzebne, bo nie wiadomo jak długo tam posiedzi :shake: Nie zostawiajmy Chrupka z tym samej, ona ma jeszcze Liskową w hotelu, sama nie da rady. Wpłacajmy choć drobne kwoty, żeby miał się od 20 września gdzie podziać chłopak mały. Quote
Lulka Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 "ode mnie" tez wpadnie kilka zł z aukcji z bazarku :p Ciotki Cyganek prosi pięknie o wsparcie na hotel Quote
Tiger Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Obiecuję ,ze wpłacę na hotelik na Cyganka tylko za parę dni...... Mam ostatnio sporo psiowych wydatków i zawsze coś pilniejszego....... boję się ,ze zastanę na stole papiery rozwodowe wiec kilka dni musze odczekać......:evil_lol: Quote
Lulka Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Cyganek pięknie dziekuję pamiętającym ciotkom i prosi o więcej takich ciotek:evil_lol: Quote
ulvhedinn Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Lulka wpłaciłam na Cygana 20 zł za puzzle, ale muszę przecież jeszcze tobie za przesyłkę...:oops: Quote
Lulka Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 jak wplacilas za puzzle 20 zł to juz i tak z górką :cool3: Quote
malawaszka Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 boszz jaki on jest piękny sznaucerowaty :loveu: :loveu: :loveu: Chrupku jesteś niesamowita :calus: niestety choroba Bolusia mnie wykańcza finansowo więc wpłaciłam tylko 20 zł na Cyganka i trzymam :kciuki: żeby jego Pan wyszedł szybko z aresztu jako niewinny człowiek :kciuki: Quote
dorota412 Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Ja tez dzis dolozylam 50 na hotel. A co z mieszkaniem tego pana? Bedzie mial gdzie wrocic z Cyganem? Nie zabiora mu mieszkania? Quote
Lulka Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 dziewczyny jestescie kochane :loveu: , nie wazne ile wplacacie, kazdy grosik sie liczy. Bardzo dziekujemy. Chrupek sobie wyjechał, wiec pisze za nią :evil_lol: Czy pan bedzie mial, gdzie wrocic? mamy taką nadzieję. Quote
Irkowa Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 O rany , ale tu sie dzieje!!! Dziekuje Wam wszystkim!!!!! :multi: bez Was by sie to nie udalo! A co z mieszkaniem tego pana? Bedzie mial gdzie wrocic z Cyganem? Nie zabiora mu mieszkania? tak , napewno tak :lol: Quote
Irkowa Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 na AFN Cyganek ma 194 zl :multi: Quote
agusiazet Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Chrupku a na ile mu to wystarczy? Quote
Irkowa Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 miesiac hotelu - 620zl do uzbierania jest 400zl gdyz asiaf1 - doklada co miesiac do hoteliku Cyganka 220zl Quote
Recommended Posts