Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 531
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Dabrowka']Aggie, polecam lekturę wątku rozliczeniowego AFN:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2062816

Tam na ostatniej stronie codziennie jest aktualizowany stan konta i wszystkich "zakładek", są też podawane nicki/nazwiska wpłacających. Nie wiem, kiedy wpłacałaś pieniądze, ale jeżeli w piątek po południu albo w czasie weekendu to możliwe - jeżeli masz opieszały bank ;) - że dotrą jutro.

dzieki Dabrowka, już teraz wiem, faktycznie tamjest wszystko, gamon ze mnie..:oops: ale po prostu nie mam kiedy czytać wszystkich wątków...

Posted

[quote name='Dabrowka']Aggie, polecam lekturę wątku rozliczeniowego AFN:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2062816

Tam na ostatniej stronie codziennie jest aktualizowany stan konta i wszystkich "zakładek", są też podawane nicki/nazwiska wpłacających. Nie wiem, kiedy wpłacałaś pieniądze, ale jeżeli w piątek po południu albo w czasie weekendu to możliwe - jeżeli masz opieszały bank ;) - że dotrą jutro.

dzieki Dabrowka, już teraz wiem, faktycznie tamjest wszystko, gamon ze mnie..:oops: ale po prostu nie mam kiedy czytać wszystkich wątków...

Posted

Kochani nie zapominajcie o Cyganie plissss
pieniądze są nadal baaaardzo, baaaardzo potrzebne, bo nie wiadomo jak długo tam posiedzi :shake:

Nie zostawiajmy Chrupka z tym samej, ona ma jeszcze Liskową w hotelu, sama nie da rady.

Wpłacajmy choć drobne kwoty, żeby miał się od 20 września gdzie podziać chłopak mały.

Posted

Obiecuję ,ze wpłacę na hotelik na Cyganka tylko za parę dni......
Mam ostatnio sporo psiowych wydatków i zawsze coś pilniejszego.......
boję się ,ze zastanę na stole papiery rozwodowe wiec kilka dni musze odczekać......:evil_lol:

Posted

boszz jaki on jest piękny sznaucerowaty :loveu: :loveu: :loveu:

Chrupku jesteś niesamowita :calus: niestety choroba Bolusia mnie wykańcza finansowo więc wpłaciłam tylko 20 zł na Cyganka i trzymam :kciuki: żeby jego Pan wyszedł szybko z aresztu jako niewinny człowiek :kciuki:

Posted

dziewczyny jestescie kochane :loveu: , nie wazne ile wplacacie, kazdy grosik sie liczy. Bardzo dziekujemy. Chrupek sobie wyjechał, wiec pisze za nią :evil_lol:
Czy pan bedzie mial, gdzie wrocic? mamy taką nadzieję.

Posted

O rany , ale tu sie dzieje!!!
Dziekuje Wam wszystkim!!!!! :multi:
bez Was by sie to nie udalo!

A co z mieszkaniem tego pana? Bedzie mial gdzie wrocic z Cyganem? Nie zabiora mu mieszkania?

tak , napewno tak :lol: