Tiger Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Podnoszę !!! Trzymaj sie Cyganku !!! Nie pozwolimy Ci trafić do schronu !!! Zbiórka pieniążków na AFN !!!!!!! Quote
Aggie Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 dobrze - wpłacam dzisiaj na alarmowy - z rozpiską ile na Cygana a ile na Ritę z Krakowa... załamie się z tymi psiakami.... Quote
agusiazet Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Cyganku, przelałam dla Ciebie dwie dychy, mam nadzieję, że mi wybaczysz, że tak mało, ale na inne też chciałam dać. Za miesiąc też coś się znajdzie. Trzymaj się!!! Quote
GreenEvil Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Stan srodkow cygana na dzien dzisiejszy - 70,00 zl. pzdr GreenEvil Quote
Tiger Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Przeczytajcie jego historię...... I...pomóżcie.....:placz: Quote
agusiazet Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Widzę, żez tymczasem będzie problem, tylko hotel go ratuje!!! A czy było gdzieś jego zdjęcie? Quote
Irkowa Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 Niebawem bedzie wiadomo co z hotelem zdjecia sa na stronie numer 2 ;) Quote
GoniaP Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Ile pieniędzy potrzeba? Podajcie proszę konto bo znaleźć nie mogę. Quote
agusiazet Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Acha, ładny psiak, taki kudłacz. Czy coś wiadomo z hotelem? Quote
Aggie Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 wlasnie wyslalam zgodnie z deklaracją na AFN na Ritę i Cygana (niewiele, ale zawsze coś) - podzial miedzy fundusze okreslony w treści przelewu.. Quote
Irkowa Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 narazie jeszcze nic nie wiemy jak bede miala jakas informacje - napisze!! ;) Quote
Irkowa Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 Wiec tak : Cyganek moze zamieszkac (od 20 sierpnia) w hotelu w Otrębusach za 400zl miesięcznie.... Quote
ligia Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Co za smutna historia ,biedny wierny Cyganek:shake: Wpłaciłam parę groszy narazie tyle mogłam. Trzymaj sie psiaczku Quote
deszczowa Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='Chrupek']Wiec tak : Cyganek moze zamieszkac (od 20 sierpnia) w hotelu w Otrębusach za 400zl miesięcznie.... dawaj go tam! nie można teraz zaprzepaścić takiej przyjazni! :shake: pomogę - pod koniec sierpnia wpłace 100 zł (chrupek, daj mi swoje konto na maila) Ludzie!!! pomóżcie!!! TA PSIA MIŁOŚĆ JEST TEGO WARTA!!! :placz: Quote
basiaap Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 A ja wpłaciłam na AFN z dopiskiem na Cygana od Chrupka. Tylko nie wiem, dlaczego na przekazie w terminalu po podaniu nr konta wyskoczył mi Bre Bank? A nie Multibank? Mam nadzieję, że przelew poszedł dobrze?:roll: Pod koniec sierpnia tez moge cos jeszcze wpłacić. Quote
asiaf1 Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Chrupek napisał(a):Wiec tak : Cyganek moze zamieszkac (od 20 sierpnia) w hotelu w Otrębusach za 400zl miesięcznie.... Tak naprawdę to będzie ok.600-620 ale różnicę pokryję ze swoich pieniędzy.:cool3: Ewcia źle mnie zrozumiałaś;) Quote
agusiazet Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Chrupek dawaj go tam, przecież pies nie może sam siedzieć w domu. Zawsze coś dorzucimy z kasy!!! Quote
GreenEvil Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 basiaap napisał(a):A ja wpłaciłam na AFN z dopiskiem na Cygana od Chrupka. Tylko nie wiem, dlaczego na przekazie w terminalu po podaniu nr konta wyskoczył mi Bre Bank? A nie Multibank? Mam nadzieję, że przelew poszedł dobrze?:roll: Pod koniec sierpnia tez moge cos jeszcze wpłacić. Dobrze :) to taka "zmyla" ;) Multibank to poprostu wydzial bankowosci detalicznej bre-banku. (ja to chyba musze dopisac przy n-rze konta) pzdr GreenEvil Quote
Irkowa Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 dawaj go tam! nie można teraz zaprzepaścić takiej przyjazni! :shake: kochana , dam Go do hoteliku ;) ja sie poprostu strasznie boje ze nie dam rady finansowo , nie pracuje a to juz moj 3 hotelowy pies :-( nie chcialabym zeby cyganek kochany po 2 miesiacach musial wrocic do sowjego domku i tam czekac na p.Bartka mam nadzieje ze mi pomozecie Asiaf1 - wielkie dzieki za pomoc!!!! :loveu: buziaki! Serdeczne podziekowania dla wszystkich zainteresowanych losem Cyganka - jestescie kochani , Cyganek bardzo dziekuje i nie moze sie juz doczekac wyprawy do hoteliku ;) Quote
Irkowa Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 zajrzalam wlasnie na AFN dla Cyganka jest juz 170zl :) :loveu: cudnie!!!! bardzo bardzo serdecznie Wam dziekuje!!!i skromnie prosimy o jeszcze!!! Quote
Recommended Posts