Asiaczek Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='herbina']to kolejny przykład gdy wystawca popełnia błąd: Piękny pies, a handler ubrany w kolorze psiej maści - nie pozwala to na wyłuskanie przez sędziego pełnej urody psiego championa. Trzeba dostosować strój tak aby wasz pies pięknie ,,odcinał się" na tle waszego stroju :lol: Herbina - nasza młoda koleżanka prezentująca basenji (trikolor) doskonale sobie z tego zdawała sprawę. Ale sytuacja była taka, że pies został wzięty do konkurencji MP w ostatniej chwili. A w takiej sytuacji nie ma mowy o dostosowywaniu stroju do psa. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 cd. BIS PUPPY: Finałowa czwórka: i pudło: Pzdr. Quote
Agasia Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Super zdjecia! A prezenterka duzo lepiej wygladala z Zelka - mogla ja wziasc na MP! :) Quote
Tangram Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 Asiaczku to ja z Arabeską na BISie szczeniąt :) A chyba się widziałyśmy na ringu przygotowawczym. Ustawiałam "kolejki" i sprawdzałam kartoniki. Zupełnie nie skojarzyłam, że ta Pani z basenji to Ty. A mnie także za dużo nie jest, można przeoczyć ;) Quote
Asiaczek Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Agasia - Żelka jest jeszcze trochę nieokrzesana, generalnie za młoda na takie powazne zawody jak MP! Jeszcze jej brak obycia. Dlatego tak duzo jeździliśmy na wystawy, aby maluchy otrzaskały się. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Tangram napisał(a):Asiaczku to ja z Arabeską na BISie szczeniąt :) A chyba się widziałyśmy na ringu przygotowawczym. Ustawiałam "kolejki" i sprawdzałam kartoniki. Zupełnie nie skojarzyłam, że ta Pani z basenji to Ty. A mnie także za dużo nie jest, można przeoczyć ;) Ale teraz już się znamy!:lol: I rzeczywiście pamiętam Cię z ringu przygotowawczego. Pzdr. Quote
SuperGosia Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Dzieki Asku, szczegolnie za jedno zdjecie z juniorow, poprawilo mi sampoczucie :diabloti: ;) Quote
Asiaczek Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='SuperGosia']Dzieki Asku, szczegolnie za jedno zdjecie z juniorow, poprawilo mi sampoczucie :diabloti: ;) Ale ja jeszcze nie wstawiałam BIS Junior!:crazyeye: Pzdr. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Asiu śliczne zdjęcia, a baski bobaski słodkie :) :) :) Quote
SuperGosia Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Asiaczek napisał(a):Ale ja jeszcze nie wstawiałam BIS Junior!:crazyeye: Pzdr. Ale biegajace juniory wstawilas :evil_lol: Quote
Agasia Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='Asiaczek']Agasia - Żelka jest jeszcze trochę nieokrzesana, generalnie za młoda na takie powazne zawody jak MP! Jeszcze jej brak obycia. Dlatego tak duzo jeździliśmy na wystawy, aby maluchy otrzaskały się. Pzdr. E tam piekna z niej dama, jak ja ja dopadne to zadne MP nie bedzie jej straszne i napewno ja do tych celow nie raz wykorzystam :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 SuperGosia napisał(a):Ale biegajace juniory wstawilas :evil_lol: Nie, to były szczeniaki! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Agasia napisał(a):E tam piekna z niej dama, jak ja ja dopadne to zadne MP nie bedzie jej straszne i napewno ja do tych celow nie raz wykorzystam :evil_lol: OK. Popracuj z Żelcią; trzymam kciuki. Okazję możesz mieć już niedługo... pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 BIS JUNIOR (niedużo zdjęć, ale zawsze coś). Sorki, że praktycznie tylko biała bulisia miniaturka jest na zdjeciach. Ale tak mi sie spodobała, że na inne nie bardzo zwracałam uwagę. Pzdr. Quote
SuperGosia Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 A ja to malenstwo nawet glaskalam :loveu: Quote
Asiaczek Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 A mnie czasu nie starczyło!:placz: Sama słodycz... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 BIS IX gr. Ring przygotowawczy, sedzina: A. Swisulska Pzdr. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Asiu nie wiesz jak wyglądała grupa 7? :) Quote
Agasia Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Piękne zdjecia! :) Tylko chyba mala pomylka - BIS IX gr a nie X :) Quote
Asiaczek Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 gwiezdny-wyslannik napisał(a):Asiu nie wiesz jak wyglądała grupa 7? :) Niestety, nie. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [quote name='Agasia']Piękne zdjecia! :) Tylko chyba mala pomylka - BIS IX gr a nie X :) Agasia - masz rację. Już poprawiłam. Dzięki. Pzdr. Quote
malgosia_1 Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 a ja zapraszam na fotorelacje z wystawy w Białymstoku na stronie serwisu: http://serwis.atena.vip.interia.pl/ Quote
Recommended Posts