Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

okrola napisał(a):
Witam.Mieszkam sama,pracuję:(

Okrola, rozumiem, że pies jest Twój.
OK, samotny, kiedy Cię nie ma ale nie on pierwszy i nie ostatni.
Jeśli nie stwarza problemów to nie rozumiem powodu potrzeby jego wydania.
Przemyśl sprawę. Większą krzywdą niż samotność będzie dla niego utrata człowieka, którego kocha.

Posted

[quote name='okrola']SZUKAM DOMU DLA 5-LETNIEGO JAMNIKA.PIES JEST SAMOTNY.CALE DNIE SPEDZA SAM W DOMU!!SYMPATYCZNY I POSLUSZNY.POGODNIE NASTAWIONY DO LUDZI I ZWIERZAT. KONTAKT POPRZEZ MAILA okrola@wp.pl

[quote name='okrola']Witam.Mieszkam sama,pracuję:(

A jaki problem? Skoro jest posłuszny, pogodny i sympatyczny. Większość ludzi pracuje i ma psiaki.

Powiem tak - mieszkam sama i pracuję (za coś trzeba psa karmić z nieba nie kapie) nie ma mnie w domu 10 godzin. Był jeden, są trzy jamniki. Sympatyczne, pogodne i... nieposłuszne. Czy fakt że pracujesz to wystarczający powód na zafundowanie psiakowi traumy odrzucenia? Może przemyśl.

W ostatnich dniach jednemu jamniczkowi pękło serce z powodu odrzucenia
http://allegro.pl/jamnik-krecik-stracil-dom-tesknota-go-zabila-i1376648047.html

Posted

Witam!Jak najbardziej jest to przemyślana decyzja.Nie będę na FORUM OPOWIADAĆ O SWOIM ZYCIU,bo to nie ten temat!Piesek generalnie ma kilku właścicieli i tak naprawdę to jest wdzięczny za ciepły kąt i pełną miskę,a ja dla niego nie chcę źle i wiem co piszę!

Posted

okrola napisał(a):
Witam!Jak najbardziej jest to przemyślana decyzja.Nie będę na FORUM OPOWIADAĆ O SWOIM ZYCIU,bo to nie ten temat!Piesek generalnie ma kilku właścicieli i tak naprawdę to jest wdzięczny za ciepły kąt i pełną miskę,a ja dla niego nie chcę źle i wiem co piszę!

A jakieś zdjęcia psiaka?

Posted

okrola napisał(a):

Nikt z nas nie wymaga spowiedzi życiowej. Wystarczyło napisać w 1 poście to, co w zacytowanym przeze mnie i nie byłoby z naszej strony dopytywania.

Posted

[quote name='okrola']Witam.Zdjęcie zamieściłam w moim profilu,nie potrafię wkleić na stronę.

możesz podesłać zdjęcia na patyk@cad.pl
Bez zdjęcia i tak nic nie ruszy

[quote name='okrola']Jak często mam wklejać,że piesek szuka domu.
A z tym to róznie bywa, aż trudno mówić o "razach" bo trwa miesiącami. Gdyby stały kolejki ludzi adoptujących psy schroniska w tym kraju nie byłyby przepełnione.

Będzie zdjęcie to może ktoś zrobi ogłoszenia, bo samo zamieszczenie tutaj niewiele da.

Posted

okrola napisał(a):

okrola napisał(a):
Jak często mam wklejać,że piesek szuka domu.

Słuchaj, ja tez pracuję i to 8-10 godzin dziennie i posiadam skromnie bo 2 psiaki. Dziwne jest że nie chcesz napisać dlaczego szukasz nowego domu dla psiaka, bo to tak jakbyś chciała się go pozbyć w miarę szybko, (w dobre ręce żeby sumienie Cię nie zadręczyło) i bez kłopotliwych albo jak kto woli niewygodnych pytań.

U mnie mawia się "że jasne sytuacje czynią przyjaciół".

Więc może jednak warto napisać dlaczego pies musi odejść, bo to pewne rzeczy wyjaśni i być może postawi Cię w "innym świetle"

Posted

Piesek należy do mojej cioci a przebywa u mnie od pewnego czasu.Ciocia choruje na cukrzycę jest po amputacji palca,nie może chodzić,przebywa u moich rodziców.Tak to wygląda.Pozdrawiam

Posted

Adopcja-Jamnik szuka domu!!!

SZUKAM DOMU DLA 5-LETNIEGO JAMNIKA.PIES JEST SAMOTNY.CALE DNIE SPEDZA SAM W DOMU!!SYMPATYCZNY I POSLUSZNY.POGODNIE NASTAWIONY DO LUDZI I ZWIERZAT. KONTAKT POPRZEZ MAILA okrola@wp.pl

Posted

Śliczna śliczna nadal szukam domu,chciałabym bardzo żeby ktoś go pokochał tak jak ja!!widzę,że to nie jest takie proste"znaleźć dom"Pozdrawiam

Posted

Szczęsliwy gdy jestem,poza tym całe dnie spędza sam w domu,a ja dla niego nie mam czasu,ciocia już go do siebie nie weźmie niestety,grozi jej amputacja stopy(takie są uroki cukrzycy).To wszystko jest bardzo przykre.Co tu zrobić żeby mu znaleźć dom!pomocy!