Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Skooby-Edi także bardzo dziękuje za zaangażowanie i pomoc.Pozdrawiam(dziś to był pierwszy ciężki dla nas dzień,gdzie byłam poza domem 14godz).

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 5 weeks later...
Posted

Witam.Chciałabym podziękować na forum Isadorze za zaangażowanie, poświęcony czas i bezinteresowną pomoc w szukaniu nowego domku dla Ediego. Edi mieszka od paru tygodni w nowym domku z ogrodem, a jego nowi opiekunowie to wspaniali ludzie z ogromnym sercem:).Cieszę się,że Edi czuje sie dobrze w nowy miejscu i jest szczęśliwy-mam z nim cały czas kontakt i nie zamierzam go zerwac.Pozdrawiam

Posted

Witam.Nie bedzie z tym żadnego problemu -wrzucę zdjątko:)Tak jak pisałam wyżej mam cały czas kontakt z Edim i dzięki wspaniałomyślności nowych właścicieli mogę go zawsze odwiedzać.Pozdrawiam

• 4 weeks later...
Posted

Witam.Przepraszam że jeszcze nie wstawiłam,mam zrobionych kilka zdjęc z jego pobytu u mnie [a był 30.04-04.05 :) ]nowi właściciele poprosili mnie o opiekę gdyż wyjezdzali na weekend majowy;). Często dzwonię i pytam o Skoobiszewskiego(tak Ci Państwo nieraz na niego wołaja);dziś akurat dzwoniłam i poprosiłam o parę fotek na maila i jak tylko będę je mieć wstawię;)Skoobek jak teraz jest ciepło biega całe dnie po ogrodzie a w nocy śpi na ulubionym fotelu na plecach:)Pozdrawiam

• 3 weeks later...