Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ellig napisał(a):
Sa takie dni kiedy jestem po prostu "bardzo zmeczona" i nie zawsze jestem w stanie ogarnac wszystkie wydarzenia i wszystkie wpisy na dogo.

Ja nie mam pretensji :)

Kinia1984 napisał(a):
jje...akurat Malina nie jest z tych dziewczyn o talie dbających:)
Ruda Wampirzyca Gryzleda dojezdza do Kany:) Matka i druga ruda mala krzykaczka siedza bez ruchu w transporterach w domu Malwiny.

To sie Kana ucieszy na pewno z okreslenia Ruda Wampirzyca Gryzelda :D

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I jest u mnie :)
Jaka wampirzyca? Niektóre dziewczyny pamiętają Manie... miała gryźć i co oaza łagodności ?

Manta jest mega przestraszona. Wcisnęła się w kąt i się nie rusza.
Malwina z TZtem pojechali już z powrotem! Wielkie dzięki za przywiezienie mi suni!
Wyciągnęłam małą z transporterka.. i paluszki mam cale :lol:
Wieczorem ją wykąpie i nakarmię.
Malutka jest meeega przestraszona :(
Ale nosze ją na rękach i tule. Miejmy nadzieje że szybko się otworzy ;)

Posted

słyszałam, że ta mała ruda Manta strasznie dziabała, są dowdy - ranni :) więc Kana, miej się na baczności :) sprawnie Malwina to załatwiła, to teraz trzymamy kciuki za resztę. Mam nadzieję, że wszyscy już mają wszelkie telefony i kontakty, których potrzebują. Jak nie to proszę krzyczeć.

Posted

to super ze nie gryzie chociaz, ale mowie ci Kana ona byla chyba najbardziej wystraszona dlatego kąsała.
Kana a transporter pojechal z powrotem? bo to nie nasze i trza oddac:)
niunia sie rozkręca:) i siku w koncu bylo:) duzo siku:)
[video=youtube;Ki2jmrxZutY]http://www.youtube.com/watch?v=Ki2jmrxZutY[/video]

Posted

tripti napisał(a):
naprawdę piękna!!! i widać teraz, że malutka, bo jakoś nie mogłam uwierzyć Kini:)

ale fajnie się zachowuje jak to na jaki dziś szok przeżyła, znała tylko życie w drewutni na podwórku ze swoimi psami, a tu coś nowego, że nawet panele mogą zaskoczyć ;)

Ellig a jaki piesek zaginął?

Zaginal Roan kiedys Grzybek.......

Posted

Hehe, co chwile ją biorę na ręce i jest spoko.
Caluje, pieszczę i ściskam :)
Musiała być strasznie zestresowana, teraz już nie dziabie.
Ale nadal jest przerażona i przymiera klapkiem do ziemi.
Bierzemy się ostro za socjalkę :lol:
Pierwsze spotkanie Amstaffy vs pyyytbull zakończone pozytywnie 8)

Posted

Kana napisał(a):

Wspaniale!!!!!!!!!!!!!:)

Posted

Kana napisał(a):

pokaz jej telewizor, ja mialam ubaw, Malina 5 minut wpatrzona i przekrecala łepetyne:)
wyszlam do kuchni...wracam a Malina siedzi z moim klapkiem i go gryzie:) oj bedzie z nia ubaw....:D

Posted

Tak transporterek wrócił oczywiście.

Oglądamy teraz z Mantą jakiś film na dvd o Elvisie Presleyu :)
Psy już ją w sumie zaakceptowały. Pewnie tylko dlatego że leży plackiem i się nie rusza :lol:
Jest w ogóle nie podobna do Malinki 8) Ale śmierdzi jak skunks :lol:
Dostałam 50 zł na szczepienie. Jak coś zostanie to odeśle dziewczynom na siostry u mamusie.
A teraz pozostała siostra i mama muszą się też na M nazywać co by pełna synchronizacja była :loveu:

Posted

wróciłam :) Mały diabeł już tak nie gryzł po powrocie, wyciągaliśmy ją z piotrkiem z kontenerka i było ok, Kana też go wziela bez problemu :) musiał się przestraszyć, podziekuj siostrze za pomoc... jesli chodzi o kontenerki to pożyczyłam jeszcze jeden od Agi, zostawiłam sunie w jednym i 3 malucha w drugim, zostały z mamą więc nie chciałam żeby nie daj boże coś się stało jak zosawie ich we dwojke w jednym. pwiedzialam ailiji że kontenerki są do zwrotu bo nie nasze także pewnie będą do odbioru u nich, z tego co wiem mieszkaja na Pradze. Ok. 21 odebrali pieski, mama się spisała dobrze jako opiekunka :)
viga zaproponowała kocyki, karme... mozecie mi powiedziec gdzie ma je zawiezc? i jaka marme? ja nie wiem za bardzo jaka one maja jesc.
kurcze na razie nie mam nic nowego na koncie. viga też przelala dzisiaj pieniązki. i tak, jak mam jutro zapłacić ajili i ile? myslicie ze dojda te przelewy?

Posted

a Malinka jest przecudna,potrafi skrasc serce :) jest najmniejsza ze wszystkich, te pieski w ogole nie wygladaja na rodzenstwo :) eh, emocje opadly troszke, strasznie sie ciesze ze to tak wyszlo, dziekuje wam dziewuchy :D

Posted

Niestety, pogoda na jutro nie wygląda dobrze. Ma być gołoledź :/ Nie chcemy ryzykować, poczekamy do niedzieli, gdy będą lepsze warunki na drodze.
Psiaki oczywiście zostaną na te dwa dni u nas. Możliwe że uda jutro się załatwić bezpłatny przegląd weterynaryjny dla nich.

Posted

ja chce tylko sprostowanie apropo kosztów, ze Piotek malvaa dał już 50zł i mama 20zł też dala wiec mamy te pieniązki na stanie.
ze wzgledu na przelozenie transportu pieniadze mamy wplacic po odwiezieniu psow na miejsce, dzieeekujeeemy:)
bylybysmy wdzieczne za ten przeglad weterynaryjny.