tripti Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 przeniosłam na pierwszą 18 zł od Salo, ale już nie do rozliczeń, żeby nie mieszać, tylko obok. Wiga138 da pewnie znać co i jak :) imiona wszystkie wyszły na M, Manta, Malinka, Melba ;) tak jak miało być, jeszcze mamuśka bez imienia... Quote
mala_czarna Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Kinia1984 napisał(a):o tak tak, moja:):placz: nie chca mi pozwolic ja wziąć:placz: teraz to juz musze jechac bo mi narobilas tym zdjeciem.... Ona jest piękna! Toż to prawdziwy jack russel terrier :) Strasznie się rządzi, jest bardzo odważna, cały czas macha ogonkiem. Quote
Kinia1984 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 to samo powiedzial moj tz jak ja zobaczyl , powiedzial ze to pies jak z filmu Maska bo nie znal nazwy rasy hehehe szukamy imienia na M dla mamy:) Quote
Ninti Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Pewnie nie bardzo mam prawo, bo tylko podczytuję, ale... MONA? Może jak dostanie takie dostojne imię, to i usposobienie jej się zmieni ;) Quote
Kinia1984 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 kazdy ma prawo:) i wszystkie sugestie mile widziane, tylko ze ona taki liliput a Mona to jakos kojarzy mi sie z duzym dostojnym psem:) chyba ze Monia:) Quote
mala_czarna Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 To może Maja, Mela? Kinia, a będziesz jutro? Napisz jak Spajkuś się odnalazł :( Quote
Tattoi Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Rozdeptuje szczeniaki. I po pysku dostał. Od Maliny :-) Quote
mala_czarna Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Tattoi napisał(a):Rozdeptuje szczeniaki. I po pysku dostał. Od Maliny :-) I dobrze!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Tattoi Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Wszystko jest ok. Nie martw się. Robi ze mną pranie. Quote
mala_czarna Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Tattoi napisał(a):Wszystko jest ok. Nie martw się. Robi ze mną pranie. Ale nie pieniędzy?? Nie wkręcaj go w to! :) A tak serio: nie gnębi szczylki? Quote
Kinia1984 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 e tam śmiecicie:) ja lubię słuchać ze Malina wali po pysku chłopów, te parę godzin u mnie na cos się zdało:evil_lol: i poproszę watek Spajka bo chyba nie mam:) Quote
mala_czarna Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 [quote name='Kinia1984']e tam śmiecicie:) ja lubię słuchać ze Malina wali po pysku chłopów, te parę godzin u mnie na cos się zdało:evil_lol: i poproszę watek Spajka bo chyba nie mam:) Proszę :) http://www.dogomania.pl/threads/196909-Pi%C4%99kny-m%C5%82ody-brunet-Spajki!!-Nie-trafi%C5%82-do-schronu-ale-potrzebuje-pieni%C4%99dzy!!?p=16071062#post16071062 Quote
tripti Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 piękności!!! uszka jak dziewczęce kucyki :) a do tego w sumie to niewiele mniejsza od amstaffa, a to jeszcze nie koniec ;) Quote
ajlii Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 malvaaa napisał(a):dziewczyny mam jeszcze pytanie... czy to 35zł dla ajlii za weta, mam dac z kundelkowej skarbonki? wiga138 deklarowała pomoc dla nich i nie wiem czy to aktualne. Rozliczam się z wigą sama. Napisałam orientacyjnie, że mała obejrzana przez weta, zaszczepiona i dlaczego nie wziełam faktury. Zaraz ruszamy... wrócimy w nocy pewnie, więc napiszę jutro co i jak. Na mamę roboczo wołałam "Mika". Nie lubię jak zwierzaki są bezimienne, to tak jak by były bezdomne i opuszczone. Quote
mala_czarna Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Kana, a ona nie boi się tego Twojego "maluszka"?? :evil_lol: Quote
malvaaa Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 "maluszek" wygląda na zdziwionego obecnością jakiegoś szczyla :) śliczna jest ta nasza Manta... a mamusia może Mania,Mańka :) Quote
malvaaa Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 dziewczyny macie może dokładny adres Bambino? Ajlii już dojeżdża, nie może się dodzwonić. Quote
obraczus87 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 mAM NADZIEJE ze sprawa adresu Kasi zostala wyjasniona.. Manta jest super :) swietnie komponuje sie z Twoim psem Kana :) To mamusia moze pozostac juz chyba Mika, co Wy na to??:) Trzeba jak najyszbciej ruszyc z ogloszeniami psiakow. Bedziemy je oglaszac razem czy osobno? Manta to kontakt na Kanę chyba tak? A Malinka na kogo? Kinia moze wezmiesz to na siebie??:D Quote
tripti Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 do mnie nikt nie dzownił w tej sprawie, więc pewnie załatwiona sprawa, zaraz ja będę dzwonić sprawdzać. Bambino miała uroczystość wczoraj i może rano odsypiała. Może przynajmniej gumtree wspólne i allegro z podkreśleniem, że psy z ulicy, ale już w tymczasowych domach i po przeglądzie u weta? Quote
Kinia1984 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Maline biore na siebie:) zreszta bylam dzis u dziewczyny, zaraz wstawie foty:) [video=youtube;_Fo-Wj3FriY]http://www.youtube.com/watch?v=_Fo-Wj3FriY[/video] wariactwa:) [video=youtube;fOiKScDskNg]http://www.youtube.com/watch?v=fOiKScDskNg[/video] leżakowanie:) [video=youtube;mFYxhhJmAdQ]http://www.youtube.com/watch?v=mFYxhhJmAdQ[/video] Quote
mala_czarna Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 śliczna jest dziewczynka. Naprawdę nie powinno być kłopotów ze znalezieniem domu :) Quote
Marycha35 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Szczęście miały wszystkie te Gałgany:), UDAŁO IM SIĘ! Quote
malvaaa Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Malinki towarzystwo też śliczne :) niech sunia i Melba też się tak otworzą, eh, boje się że przy mamie będzie trudniej ją oswoić, ale wierze że Bambino zrobi z nimi porządek :) Quote
Recommended Posts