obraczus87 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 mala_czarna napisał(a):A ja sobie zaglądnęłam tutaj, bo przy okazji innego tematu wtrącam: Lenka mi się dodała, że udział wezmę, ale nie mogę wydarzenia do tablicy FB dodać :( Kochana ja na FB robie wszystko jak idzie.. nie jestem dobra w te klocki wiec nie moge Ci wytlumaczyc ;/ tripti napisał(a):Marta najpierw palmer, tak obiecaliśmy Kindze. W poście 2 rozliczenie, powinno być lada chwila 425 zł plus jeszcze cosik. Acha oki. Tylko musimy pamietac ze kasa z Kundelkowej Skarbonki poszla w podziale: 50zł na kazdego psiaka (4x50zł =200zł i 50zł na transport) Kana napisał(a):Dobra to zamówię sobie tylko jeszcze karmę i wyprawkę mam gotową :) Świetnie :) lada chwila a Manta bedzie juz w DS :) malvaaa napisał(a):Dopisz 50zł, mój Piotrek dorzuca. Dziekujemy serdecznie :) ! Quote
malvaaa Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 za transport mamy zapłacić w dwóch ratach, jedna zaraz po transporcie (proponuje piątek dojdzie reszta wpłat) a druga za dwa tygodnie. Quote
Kana Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Po trzymaniu kciuków za łapankę , trzymajcie kciuki żeby Mantę nie zjadly dwa potwory zanim zrozumieją że to nowy lokator :laugh2_2: Quote
Marycha35 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 dziewczynki wcinkę robię tylko, że M.M.Z to ja:) trzymam kciuki za akcyję!!!!!ale dajecie czadu, no no no Quote
obraczus87 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 malvaaa napisał(a):za transport mamy zapłacić w dwóch ratach, jedna zaraz po transporcie (proponuje piątek dojdzie reszta wpłat) a druga za dwa tygodnie. Dziekujemy Ajlii i Jubu za wyrozumialosc! :) Kana napisał(a):Po trzymaniu kciuków za łapankę , trzymajcie kciuki żeby Mantę nie zjadly dwa potwory zanim zrozumieją że to nowy lokator :laugh2_2: eeee tam ja jestem calkowicie spokojna ;) Quote
malvaaa Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 jakto w DS ? to Kana ją bierze na stałe ;)? Quote
obraczus87 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 malvaaa napisał(a):jakto w DS ? to Kana ją bierze na stałe ;)? Nieee ale Kana bardzo szybko znajduje cudowne domki dla swoich podopiecznych :) Quote
Kana Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Hehe nie mają wyboru :roll: U mnie wszystko musi żyć w zgodzie :puppydog: Nie muszą się kochać :iloveyou: Ale przynajmniej tolerować i nie zabijać :boom: Bo inaczej .. ja: :dog::dog::dog::snipersm: Czekam na grubasa ! :loveu: Z tym szukaniem DS przesadzasz ciocia :lol: E tam.. bardzo szybko.. u mnie jest taka zasada - co sra i smrodzi lub jest brzydalkiem to schodzi jak cieple bułeczki! Quote
malvaaa Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 tak troche zmienie temat, bo zastanawiałysmy sie ktorego szczeniaka wziac razem z mama (z dwoch pozostalych) i trudno mi powiedziec ktory jest z nia najbardziej zwiazany. nie da sie tego zbytnio wybadac, bo jak ona ucieka to zaden za nia nie leci tylko sie zajadaja... hmm... tak jakos mi sie to przypomnialo :) Kana to bierz wszystkie :D Quote
tripti Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 a kiedy druga rata? czy ze skarbonkowych będzie można pożyczyć na transport? zamiast szczepień... to i tak optymistyczny wariant 50 zł za szczepienia, są i droższe :( jeszcze niech jakaś chorba wypadnie...to kaplica :( na psiaki lada chwila powinno być 475 zł - 200 zł palmer, zostaje 275 zł - akurat pierwsza rata za transport. Brak szczepień, jedzenia i drugiej raty za transport. Quote
malvaaa Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 dam po 1,5kg karmy dla szczeniaka, suni i drugiego szczeniaka, tylko tyle niestety mam. troche tez ukradne mojemu psu (jeden jest maly, taka jak ta sunia) i podziele ten proszek na odrobaczenie. druga rata za dwa tygodnie liczac od piątku. Quote
malvaaa Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 uwaga, kolejna wpłata 20zł od mojej mamy, nie duzo ale ziarnko do ziarnka... zbankturują przeze mnie :) Quote
obraczus87 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 [quote name='Kana']Hehe nie mają wyboru :roll: U mnie wszystko musi żyć w zgodzie :puppydog: Nie muszą się kochać :iloveyou: Ale przynajmniej tolerować i nie zabijać :boom: Bo inaczej .. ja: :dog::dog::dog::snipersm: Czekam na grubasa ! :loveu: Z tym szukaniem DS przesadzasz ciocia :lol: E tam.. bardzo szybko.. u mnie jest taka zasada - co sra i smrodzi lub jest brzydalkiem to schodzi jak cieple bułeczki! Rozwalilas mnie Ciotka :) Quote
obraczus87 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Ciocia Lilk_a obiecala pomyslec nad jakims bazarkiem dla psiej rodzinki! Quote
Kinia1984 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 dziewczyny trzymajcie kciuki żeby wszystko poszło zgodnie z planem...ja mam już cykora... Quote
Kana Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Ciekawe jak tam akcja.. ma ktoś jakiś cynk ?? :razz: Quote
malvaaa Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 akcja się powiodła :) jade dzisiaj do Kany od razu zawiezc jej sunie. Moja mama przekaże alijii sunie ze szczeniakiem, na narazie sunie siedzie w jednym miejscu, nie kreci sie, ale nie warczy. bedzie dobrze :) ruszam w trase... Quote
Kana Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Co ?? Już?? Jezuu!!! Przestraszyłam się widząc Cię tutaj o tej godzinie!!! Wszystkie psiaki złapane? Nie wierze!!! Huuraaa!!!! :bigcool: ! Dziewczyny jesteście wielkie! Piszcie szczegóły!!! :loveu: Quote
wiga138 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Malvaaaa -, poza kasą ( będzie jutro na koncie ) mogę zaoferować karmę , miski i co tam jeszcze potrzeba - tylko gdzie dowieść ??? Quote
gosc13 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 malvaaa napisał(a):akcja się powiodła :) jade dzisiaj do Kany od razu zawiezc jej sunie. Moja mama przekaże alijii sunie ze szczeniakiem, na narazie sunie siedzie w jednym miejscu, nie kreci sie, ale nie warczy. bedzie dobrze :) ruszam w trase... ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!!...dla takich chwil warto żyć!!!...dzięki dziewczyny w imieniu psiaczków i innych forumowiczów, którym los bezdomnych zwierząt nie jest obojętny...już nigdy suńka nie będzie musiała przechodzić przez gehennę porodową a przede wszystkim nie będzie głodna, zmarznięta i samotna!!! Quote
Kinia1984 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 akcja rozegrala sie szybko ale nie bez rannych...moja siostra ma zerwany paznokiec i 10 innych ran na rekach , porwana kurtke. Kana ten twoj to najgorszy pitbull...:) u nas jest biala suczka, najgrzeczniejsza byla...po poludniu wioze ja do tattoi. Dziekuje wszystkim za pomoc tzn Malwinie szczegolnie mojej biednej siostrze ktora jest bardzo dzielna:) TZ owi Maliny i Panu Arkowi z kolegą(?) rozebralysmy cala drewutnie:) mala bialaska lezy na kocyku mojego benka i sie nie rusza... biedna taka, w szoku... Quote
wiga138 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 ...czego się nie robi dla zwierzaków....ale dla takich chwil WARTO żyć. Nie chcę być namolna ale ponawiam swoje pytanie :) Quote
Isadora7 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Super gratulacje. Dla takich chwil warto nieraz sprzedać duszę diabłu (ale bez cyrografu tylko dla chwil). Quote
Ellig Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Ogromne gratulacje i podziekowania, wielkie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts