Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mala_czarna napisał(a):
A ja sobie zaglądnęłam tutaj, bo przy okazji innego tematu wtrącam: Lenka mi się dodała, że udział wezmę, ale nie mogę wydarzenia do tablicy FB dodać :(

Kochana ja na FB robie wszystko jak idzie.. nie jestem dobra w te klocki wiec nie moge Ci wytlumaczyc ;/

tripti napisał(a):
Marta najpierw palmer, tak obiecaliśmy Kindze. W poście 2 rozliczenie, powinno być lada chwila 425 zł plus jeszcze cosik.

Acha oki. Tylko musimy pamietac ze kasa z Kundelkowej Skarbonki poszla w podziale: 50zł na kazdego psiaka (4x50zł =200zł i 50zł na transport)

Kana napisał(a):
Dobra to zamówię sobie tylko jeszcze karmę i wyprawkę mam gotową :)

Świetnie :) lada chwila a Manta bedzie juz w DS :)

malvaaa napisał(a):
Dopisz 50zł, mój Piotrek dorzuca.

Dziekujemy serdecznie :) !

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malvaaa napisał(a):
za transport mamy zapłacić w dwóch ratach, jedna zaraz po transporcie (proponuje piątek dojdzie reszta wpłat) a druga za dwa tygodnie.

Dziekujemy Ajlii i Jubu za wyrozumialosc! :)

Kana napisał(a):
Po trzymaniu kciuków za łapankę , trzymajcie kciuki żeby Mantę nie zjadly dwa potwory zanim zrozumieją że to nowy lokator :laugh2_2:

eeee tam ja jestem calkowicie spokojna ;)

Posted

Hehe nie mają wyboru :roll:
U mnie wszystko musi żyć w zgodzie :puppydog:
Nie muszą się kochać :iloveyou: Ale przynajmniej tolerować i nie zabijać :boom:
Bo inaczej .. ja: :dog::dog::dog::snipersm:

Czekam na grubasa ! :loveu:

Z tym szukaniem DS przesadzasz ciocia :lol:
E tam.. bardzo szybko.. u mnie jest taka zasada - co sra i smrodzi lub jest brzydalkiem to schodzi jak cieple bułeczki!

Posted

tak troche zmienie temat, bo zastanawiałysmy sie ktorego szczeniaka wziac razem z mama (z dwoch pozostalych) i trudno mi powiedziec ktory jest z nia najbardziej zwiazany. nie da sie tego zbytnio wybadac, bo jak ona ucieka to zaden za nia nie leci tylko sie zajadaja... hmm... tak jakos mi sie to przypomnialo :)
Kana to bierz wszystkie :D

Posted

a kiedy druga rata? czy ze skarbonkowych będzie można pożyczyć na transport? zamiast szczepień... to i tak optymistyczny wariant 50 zł za szczepienia, są i droższe :( jeszcze niech jakaś chorba wypadnie...to kaplica :(

na psiaki lada chwila powinno być 475 zł - 200 zł palmer, zostaje 275 zł - akurat pierwsza rata za transport. Brak szczepień, jedzenia i drugiej raty za transport.

Posted

dam po 1,5kg karmy dla szczeniaka, suni i drugiego szczeniaka, tylko tyle niestety mam. troche tez ukradne mojemu psu (jeden jest maly, taka jak ta sunia) i podziele ten proszek na odrobaczenie.
druga rata za dwa tygodnie liczac od piątku.

Posted

[quote name='Kana']Hehe nie mają wyboru :roll:
U mnie wszystko musi żyć w zgodzie :puppydog:
Nie muszą się kochać :iloveyou: Ale przynajmniej tolerować i nie zabijać :boom:
Bo inaczej .. ja: :dog::dog::dog::snipersm:

Czekam na grubasa ! :loveu:

Z tym szukaniem DS przesadzasz ciocia :lol:
E tam.. bardzo szybko.. u mnie jest taka zasada - co sra i smrodzi lub jest brzydalkiem to schodzi jak cieple bułeczki!

Rozwalilas mnie Ciotka :)

Posted

akcja się powiodła :) jade dzisiaj do Kany od razu zawiezc jej sunie. Moja mama przekaże alijii sunie ze szczeniakiem, na narazie sunie siedzie w jednym miejscu, nie kreci sie, ale nie warczy. bedzie dobrze :) ruszam w trase...

Posted

Co ?? Już?? Jezuu!!! Przestraszyłam się widząc Cię tutaj o tej godzinie!!!
Wszystkie psiaki złapane? Nie wierze!!! Huuraaa!!!! :bigcool: !
Dziewczyny jesteście wielkie!
Piszcie szczegóły!!! :loveu:

Posted

malvaaa napisał(a):
akcja się powiodła :) jade dzisiaj do Kany od razu zawiezc jej sunie. Moja mama przekaże alijii sunie ze szczeniakiem, na narazie sunie siedzie w jednym miejscu, nie kreci sie, ale nie warczy. bedzie dobrze :) ruszam w trase...

ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!!...dla takich chwil warto żyć!!!...dzięki dziewczyny w imieniu psiaczków i innych forumowiczów, którym los bezdomnych zwierząt nie jest obojętny...już nigdy suńka nie będzie musiała przechodzić przez gehennę porodową a przede wszystkim nie będzie głodna, zmarznięta i samotna!!!

Posted

akcja rozegrala sie szybko ale nie bez rannych...moja siostra ma zerwany paznokiec i 10 innych ran na rekach , porwana kurtke. Kana ten twoj to najgorszy pitbull...:) u nas jest biala suczka, najgrzeczniejsza byla...po poludniu wioze ja do tattoi.
Dziekuje wszystkim za pomoc tzn Malwinie szczegolnie mojej biednej siostrze ktora jest bardzo dzielna:) TZ owi Maliny i Panu Arkowi z kolegą(?)
rozebralysmy cala drewutnie:)
mala bialaska lezy na kocyku mojego benka i sie nie rusza... biedna taka, w szoku...