tanitka Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 W dniu 26/12/2010 r na osiedlu Stara Miłosna (Wesoła) znaleziono ok. rocznego pieska w typie beagle, ma nakrapiany nos i skarpetki. Jest zadbany, przyjazny i miły. Nie miał obroży, ani chipa. :placz: Piesek przybywa teraz u ludzi, którzy dali mu schronienie przed mrozami, ale jest tam terroryzowany przez ich psa dużego ON-ka. Myśłalam, ze szybko znajdzie się właściciel psiny, ale tracę już nadzieję, ze go ktoś szuka. Piesek jest piękny i pod względem charakteru wspaniały, szybko znajdzie dom, czy ktoś może zaoferować mu dom tymczasowy chociaż???? Jeśli nie pomożecie, piesek trafi z końcem tygodnia na Paluch, nie ma wyjścia.:-( oaded with ImageShack.us Quote
gosia1701 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 podniosę szkoda psiaka na paluch oddawać :( Quote
Agnieszka_K Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 ja też podnoszę, ale co tu zrobić:( on wygląda na szczeniaka jeszcze Quote
tanitka Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
nanul Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Porozwieszałam ogłoszenia, ale na razie bez odzewu. :shake: Objeździłam też okolicznych weterynarzy - żaden go nie rozpoznał, nikt nie szukał zaginionego psa... Kurcze, albo nie jest stąd, albo ktoś się go pozbył... Quote
tanitka Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 widzialam Twoje porozwieszane ogłoszenia i z forum beagl dziewczyny porobiły w całym necie ogłoszenia i .......cisza. Piesek jest przesłodki, musiał mieć dobry dom. Quote
tanitka Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 i ciągle nikt po niego się nie zgłasza :( Quote
tanitka Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 już nie wierzę, że piesek się zgubił :( Quote
nanul Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Dzwonię, pytam, proszę - nikt nie chce mu dać domu, nawet na trochę... :-( Quote
tanitka Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 psiaczek jest u mnie, ale łatwo nie jest, bo mam w ten sposób 5 psów :( Quote
tanitka Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 podniosę, może komuś się spodoba? :) Quote
tanitka Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 MAły na szczęście znalazł DT. Nadal nikt go nie szuka. Komu takiego pięknego, ułożonego pieska? Quote
Agnieszka_K Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 świetna wiadomość :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts