kalyna Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 magdabroy napisał(a):Ja tam się na żaden odwyk nie piszę :eviltong: Za 3 miesiące będę miała przymusowy, czy chcę czy nie chcę :evil_lol: haha zobaczysz jak będziesz szybko dochodzić do siebie, aby wejść na dogo :D Tyna21 napisał(a):Ja uwielbiam miny psów na zdjęciach podczas zabawy :D dokładnie :loveu: choć czasem te miny świadczą o tym, ze rozum został w domu :D ale przynajmniej jest z czego się pośmiać i psy się nie obrażają... a cieszą się z naszego dobrego humoru :D Quote
*Magda* Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 kalyna napisał(a):haha zobaczysz jak będziesz szybko dochodzić do siebie, aby wejść na dogo :D W jednej ręce będzie Teo, a drugą będę pisać na dogo :) Quote
kalyna Posted April 17, 2012 Author Posted April 17, 2012 [quote name='magdabroy']W jednej ręce będzie Teo, a drugą będę pisać na dogo :) nie zdziwiłabym się :) będziesz baaardzo nowoczesną mamą :D [quote name='ania90']http://vpx.pl/i/foT5h.jpg buzi na koniec:D oczywiście, bo one się baaardzo koffają :) w sumie to super z nich duet, świetnie się dogadują, prawdziwa idylla jeśli chodzi o ich kontakty:lol: Quote
*Magda* Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 kalyna napisał(a):nie zdziwiłabym się :) będziesz baaardzo nowoczesną mamą :D Mam dla Teosia kołyskę, więc zawsze mogę nogą go bujać w kołysce, a ręce mieć wolne do pisania :evil_lol: Quote
kalyna Posted April 17, 2012 Author Posted April 17, 2012 magdabroy napisał(a):Mam dla Teosia kołyskę, więc zawsze mogę nogą go bujać w kołysce, a ręce mieć wolne do pisania :evil_lol: albo będziesz dyktowała Torze co ma napisać, gdy Ty będziesz zajmować się Teosiem :D Quote
*Magda* Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 kalyna napisał(a):albo będziesz dyktowała Torze co ma napisać, gdy Ty będziesz zajmować się Teosiem :D To już wyższa szkoła, nie wiem czy damy radę ;) Quote
Oscar Patric Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 witamy się cieplutko i mizianki zasyłamy:) Quote
:: FiGa :: Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 http://vpx.pl/i/APV8.jpg Haha jaka mina i poza :evil_lol: WIdac ze Twoje skarby sie kochaja :loveu: Quote
kalyna Posted April 19, 2012 Author Posted April 19, 2012 [quote name='magdabroy']To już wyższa szkoła, nie wiem czy damy radę ;) dacie rade :) przecież to ON, super wyszkolony pies od urodzenia :lol: [quote name='unikatowydiament']witamy się cieplutko i mizianki zasyłamy:) witamy a psiaki wymiziane :) [quote name=':: FiGa ::']http://vpx.pl/i/APV8.jpg Haha jaka mina i poza :evil_lol: WIdac ze Twoje skarby sie kochaja :loveu: nie śmiej się z niej, bo kij ja przeważył na jej lewą stronę :D za ciężki był :D taaa kochają sie :loveu: tak jak Twój Marcelek z Figą ;) Fotki z spaceru z Ciapkiem :eviltong: wreszcie doważyłam się go spuścić na chwilę :multi: a Sonię uczę przywołania :evil_lol: nie wiem czemu, ale strasznie boję się spuszczać te moje psy z smyczy :roll: może przez to, że tyle ludzi tam się kręci itp... Quote
kalyna Posted April 19, 2012 Author Posted April 19, 2012 i ostatnie nie wiem czemu, ale zawsze co mnie najdzie, żeby zawiesić galerię, wtedy nachodzi mnie chęć dodania zdjęć :roll: Quote
Aleksa. Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 ooo spacerowe :loveu: http://vpx.pl/i/h4RI.jpg cudne:) Quote
:: FiGa :: Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Nawet nie waz sie myslec o zawieszeniu galerii ;) Piekne zdjecia :loveu: Quote
*Magda* Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Wiedzę, że Ciapkowi się podobało bieganie "wolno" ;) Cudny rudzielec :loveu: Ty mi się nawet nie zastanawiaj nad zawieszeniem galerii :mad: Quote
łamAga Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Ciapkowy wedrowec :loveu::loveu::loveu::loveu: Jakie zwieszanie galerii ?? oszalalas ??:angryy: Quote
Jean Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Ja zawsze spuszczam Lunę. Generalnie jest grzeczna i wraca kiedy zawołam do mnie. Trochę poszczeka na ludzi (szczególnie biegających), ale nie jest jakaś nachalna i po momencie wraca. Nie zawieszaj galerii! Sliczne zdjęcia spacerkowe :) Ciapul ma długi jęzorek :D Quote
KT Arts Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 tak sobie przeglądałam waszą galerię i znalazłam całkiem ciekawe foto :) http://img846.imageshack.us/img846/6517/p8090131.jpg A tak serio to rozwaliło mnie to na łopatki :D hahaha Quote
xyzxyz Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 http://vpx.pl/i/rb7A4.jpg pełna desperacji mina :loveu: Quote
makot'a Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Spacerowe fotki, wreszcie! :multi: Super, że Ciapek sobie pobiegał :) Jak się boisz ludzi, to chyba najlepszym wyjściem założenie Sonii kagańca po prostu...u mnie też ludzie się Basty boją, więc ją muszę wołać do siebie i trzymać przez chwilę przy nodze (w sumie wystarczy, że jej położę smycz na grzbiecie i idzie koło mnie, więc kłopotliwe to nie jest bardzo). A szkoda mi ją w lesie w kagańcu puszczać, więc biega z odbezpieczonym ryjem :eviltong: A na przywołanie początkowo polecam podzielić sobie porcje rosołowe na mniejsze kawałki i nagradzać każde przyjście, co chwilę :diabloti: Mordy szybko się uczą, naprawdę. U nas co prawda z przywołaniem nie ma problemów raczej, ale co jakiś czas bierzemy na spacer surowe mięcho, żeby poćwiczyć awaryjne "wróć" :eviltong: Basta co prawda mało smaczkowa, wraca bez problemu nawet nie nagradzana, ani nieproszona - no bo przecież stada trzeba pilnować! Ale mimo wszystko zawsze jakieś przekąski mamy, żeby wzmacniać powroty :) No i mamy przecież Niteczkę, a z nią bez smaczków nie da się żyć :angryy: Quote
kalyna Posted April 23, 2012 Author Posted April 23, 2012 [quote name='Niufciak']tak sobie przeglądałam waszą galerię i znalazłam całkiem ciekawe foto :) http://img846.imageshack.us/img846/6517/p8090131.jpg A tak serio to rozwaliło mnie to na łopatki :D hahaha teraz to poszalałaś tym zdjęciem :D Ty zaglądnęłaś do archiwum :D dziękuję wszystkim odwiedzającym, że jeszcze o nas pamiętają :D i jeśli nie macie nic ciekawego do robienia to proszę o 3manie kciuków :diabloti::diabloti::diabloti: u mnie z tym przywołaniem to jest tak: Ciap trzyma się bardzo blisko mnie, mój jeden krok w inną stronę powoduje, że biegnie i wpatrzony jest w twarz jakby na kontakcie szedł, nawet przy nodze drepta... ale jak coś zaszeleści to się może wystraszyć i potem musiałam go sporo czasu prosić aby podszedł itp. no i skończyłam spuszczać go. A wtedy wystraszył się... worka foliowego,który szeleścił na wietrze :angryy::angryy: Sonię uczę przywołania, tylko jej poweru brakuje. Biegnie jak taka sierotka, albo słoniątko... no i wolno... i duuuużo nagradzam. Nauczyłam ją nawet na spacerze przyjmować smaczne nagrody, co kiedyś było nie do pomyślenia. ale u mnie jest problem z terenami aby je spuszczać :-(:-( bo na pola, które my chodzimy to są dość blisko jezdni i to ruchliwej. Dalej jest wieś, w której obce psy nas chcą zjeść, a w lesie nie odważę się psa spuścić, bo już sporo się nasłuchałam o leśniczych :roll: więc na takie trasy to tylko smycze się dobrze sprawują. A o parkach itp to zapomnijmy o spuszczaniu psa, bo SM czuwa... no i nie zapomnijmy, że przecież wiosna przyszłą to wszyscy wybierają się na rowery, quady, spacerki piesze i co tylko :angryy: dla których to ja z psami jesteśmy przeszkodą no i jak to z psami w pola i łąki iść? i to bez kagańców? więc pies luzem= kłopoty i to spore :roll: to co, że im z drogi chodzę, a przecież jestem użytkownikiem drogi jak każdy inny.... ale takie jest społeczeństwo... a teraz przyjemna część :D Fotki :loveu: Quote
Recommended Posts