Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
A u nas sa... przebisniegi :lol:

U nas w ogródku też kwitną i hiacynty wychodzą:multi::multi:

Miłego dnia:lol:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
A u nas sa... przebisniegi :lol:

M&S napisał(a):
U nas w ogródku też kwitną i hiacynty wychodzą:multi::multi:

U mnie przebiśniegi już dawno przekwitły, a na dniach będą pięknie kwitły tulipany, bo pąki już widać :loveu:

Posted

magdabroy napisał(a):
U mnie przebiśniegi już dawno przekwitły, a na dniach będą pięknie kwitły tulipany, bo pąki już widać :loveu:

Bo u Ciebie inne klimaty są:razz:

Posted

kalyna napisał(a):

no to masakra :(
mnie przeraża wiosna i to lato :( normalnie mnie bardziej to lato męczy niż psy... i najchętniej nosa z domu nie wystawiłabym.. dopiero wieczorami trochę dochodzę do siebie :roll:

A masz na coś konkretnego uczulenie?

Posted

[quote name='rasowa2410']:crazyeye: :loveu: :crazyeye: :loveu: łoooo ale wiosenka!
http://vpx.pl/i/snOFh.jpg
taka była rok temu..... tej wiosny jeszcze nie fociłam....:shake:
[quote name='deer_1987']My juz krokusy i tulipany mamy :loveu:
a u mnas chyba nic.. bo na razie na ogródek jeszcze nie wchodziłam... :shake:

makot'a;18875337 napisał(a):
No, ja też już kończę z zakupami na razie, bo mi się pieniążki skończyły :diabloti:

haha to podobnie jak u mnie :eviltong:
[quote name=':: FiGa ::']A u nas sa... przebisniegi :lol:
u nas ich nie widziałam...
[quote name='M&S']U nas w ogródku też kwitną i hiacynty wychodzą:multi::multi:

Miłego dnia:lol:
dzięki i wzajemnie :)
ja się musze przejść na ten ogródek :razz:
[quote name='magdabroy']U mnie przebiśniegi już dawno przekwitły, a na dniach będą pięknie kwitły tulipany, bo pąki już widać :loveu:
dokładnie, jesteście jacyś przyspieszeni :cool3:
[quote name='M&S']Bo u Ciebie inne klimaty są:razz:
100% racji :)
[quote name='magdabroy']To fakt ;) I przez to nie miałam śniegu :mad:
my też go za dużo nie mieliśmy... napewno nie zadowolił nas ta marna ilość...
[quote name='deer_1987']U nas juz sa tulipany, nawet uchwycilam chyba jakies dzisiaj :loveu:
no to idę zobaczyć do galerii :razz:
[quote name='biscuit']A masz na coś konkretnego uczulenie?
to nawet nie jest uczulenie. Ja już tak mam, że ciepło czy gorąco na dworze to mi słabo jest, czuję się jak wrak człowieka :( nawet ciśnienie mam baaardzo niskie. i dlatego ja nie cierpię lata.... bo żarty się kończą przy ciśnieniu 60/90 :roll:

Posted

kalyna napisał(a):

to nawet nie jest uczulenie. Ja już tak mam, że ciepło czy gorąco na dworze to mi słabo jest, czuję się jak wrak człowieka :( nawet ciśnienie mam baaardzo niskie. i dlatego ja nie cierpię lata.... bo żarty się kończą przy ciśnieniu 60/90 :roll:

Ooo to witam w klubie niskociśnieniowców ;) ja odpowiednie ciśnienie mam dopiero jak się gdzieś spieszę :D a spoczynkowe to 94-96/54-57 oprócz tego zawroty głowy i ciągle mi zimno np. nawet w takie ciepłe dni jak się nie ruszam to w polarze siedzę.
Polecam Aspargin :) to magnez i potas, bardzo fajnie wspomaga i jest bez recepty, mi zalecił go lekarz.

Posted

Tyna21 napisał(a):
Ooo to witam w klubie niskociśnieniowców ;) ja odpowiednie ciśnienie mam dopiero jak się gdzieś spieszę :D a spoczynkowe to 94-96/54-57 oprócz tego zawroty głowy i ciągle mi zimno np. nawet w takie ciepłe dni jak się nie ruszam to w polarze siedzę.
Polecam Aspargin :) to magnez i potas, bardzo fajnie wspomaga i jest bez recepty, mi zalecił go lekarz.

mi lekarz przepisał kiedyś jakieś tabletki, ze miałam takie jazdy, że ohohoho....trzęsłam się, głowa bolała, normalnie jakbym na jakimś odwyku była...
ostatnio jak miałam mierzone to miałam w normie, więc nie wiem czy tak się denerwowałam badaniem, czy przez zmuszanie się do kawy, czy wreszcie się uspokoiło...ale nie cieszę się, bo lato tuż tuż. A to najgorsze wyniki miałam jak był upał.... nie wiem czy to jest coś wspólnego, pojęcia nie mam.....
mi odwrotnie, jest wiecznie gorąco. Teraz to już śmigam na krótkie rękawki po dworze, bo dla mnie to już upał jest...

Onomato-Peja napisał(a):
Gratuluję Ciapkowskiego zaganiania jajka (jakkolwiek to dziwnie brzmi). :lol:
No i dysku tez gratuluję. :)

Ciapek kiedyś na tym jaju swoje jajka straci :diabloti::diabloti: co on biegnie i czasem przelatuje to jajo i musi się cofnąć po nie :evil_lol::evil_lol:
hahaha Ciapowkui to mistrz :D dzisiaj przyspieszyłam tempa i jak gadał do jaja, że on musi się pospieszyć :D aż żałowałam, że nie miałam aparatu..muszę to powtórzyć :D
a dysk to nie wiem czy to byl dobry pomysł, bo ja z tymi psami nie umiem ćwiczyć. Jak Sonia się nakręca to Ciap ma dysk w D*** a jak dzisiaj Ciapowi szło fajnie to Sonia robiła wszystko aby pokazać, ze teraz nie ma ochoty. Co innego jak piłeczkę jej przyniosłam...

Posted

kalyna napisał(a):

Ciapek kiedyś na tym jaju swoje jajka straci :diabloti::diabloti: co on biegnie i czasem przelatuje to jajo i musi się cofnąć po nie :evil_lol::evil_lol:
hahaha Ciapowkui to mistrz :D dzisiaj przyspieszyłam tempa i jak gadał do jaja, że on musi się pospieszyć :D aż żałowałam, że nie miałam aparatu..muszę to powtórzyć :D
a dysk to nie wiem czy to byl dobry pomysł, bo ja z tymi psami nie umiem ćwiczyć. Jak Sonia się nakręca to Ciap ma dysk w D*** a jak dzisiaj Ciapowi szło fajnie to Sonia robiła wszystko aby pokazać, ze teraz nie ma ochoty. Co innego jak piłeczkę jej przyniosłam...

Chodziło mi o dysk zewnętrzny. :diabloti:
Trzeba było pomyśleć wcześniej i kupić turbojajko. ;) To by rozwiązało problem.
A tak właściwie to jak się to jajko dokładnie nazywa? Wiem o co chodzi ale nie mogę sobie przypomnieć nazwy.
Zresztą na dogo je gdzieś wyhaczyłam.

Posted

[quote name='Onomato-Peja']Chodziło mi o dysk zewnętrzny. :diabloti:
Trzeba było pomyśleć wcześniej i kupić turbojajko. ;) To by rozwiązało problem.
A tak właściwie to jak się to jajko dokładnie nazywa? Wiem o co chodzi ale nie mogę sobie przypomnieć nazwy.
Zresztą na dogo je gdzieś wyhaczyłam.
http://www.zooplus.pl/shop/psy/zabawki_szkolenie_psa/zabawki/plastikowe/136768 tutaj jest :) a nazywa się RunninGegg

ja na dogo też znalazłam, ale stwierdziłam, ze nie warto....po czym na owczarkopedii zaczęli zachwalać i skusiłam się... i jestem mega zadowolona ;)
myślałam o boomer ballu albo piłce do kosza, a stanęło na jaju :multi::multi:

a dysk skojarzyłam, bo właśnie pierwsze próby robiłam i......to znak, że trzeba iść spać :D
A dysk ważne, że jest ale często używany nie będzie, bo z każdym zdjęciem nie polecę go tam wgrywać to też już zapomniałam o jego zakupie :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='kalyna']http://www.zooplus.pl/shop/psy/zabawki_szkolenie_psa/zabawki/plastikowe/136768 tutaj jest :) a nazywa się RunninGegg

ja na dogo też znalazłam, ale stwierdziłam, ze nie warto....po czym na owczarkopedii zaczęli zachwalać i skusiłam się... i jestem mega zadowolona ;)
myślałam o boomer ballu albo piłce do kosza, a stanęło na jaju :multi::multi:

a dysk skojarzyłam, bo właśnie pierwsze próby robiłam i......to znak, że trzeba iść spać :D
A dysk ważne, że jest ale często używany nie będzie, bo z każdym zdjęciem nie polecę go tam wgrywać to też już zapomniałam o jego zakupie :evil_lol::evil_lol:

No właśnie, już mnie nawet korciło, żeby wpisac w google Running egg, nie wiem czemu tego nie zrobiłam.
Hmn.. ja mam dysk przy kompie, często jest podłączony przez cały czas więc jak czyszczę kartę to wszystko na nim ląduje od razu. Mi tak wygodniej. :lol:

Posted

[quote name='deer_1987']Gdzie goraco?

http://vpx.pl/i/MsyiK.jpg
piekny portret :loveu:
dzięki :)
u nas jest cieplutko...a ja gooopia szłam na zakupy i ubrałam asekuracyjnie cienką bluzę :roll:
[quote name='magdabroy']Sonia Ci pokazała gdzie ma Ciebie i fotografowanie :D
hahaha dokładnie :D piłeczka ważniejsza :)
[quote name='Milena9']Jak ja bym chciała, żeby moi rodzice pozwalali Sarze wchodzić na łózko. :-(
moi też nie pozwalają :eviltong: tata dostaje białej gorączki jak Sonię w domu widzi... a mama przymyka coraz bardziej oko na to :) na początku mówi i mówi a potem stwierdza, że Sonia fajnie wychodzi na zdjęciach ;);)
a jak się mama śmieje jak Soń się do mnie przytula.... taka wielka a tak kocha mizianka i tak samo Cip...eee wadliwe egzemplarze mi się trafiły :multi::multi::multi: