*Magda* Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 kalyna napisał(a): taaa Lumpek będzie mieć dośc takich dwóch gówniarzy :D sam je odeśle z powrotem :D Nie znasz Lumpka ;) Jemu brakuje towarzystwa innego kota :( A Sonia awansowała z kojca na salony :) Jaką masz pojemność tego dysku zewnętrznego? Quote
taxelina Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Dysk zewnetrzny sie przydaje a ile TB? bo my mamy 2 :diabloti: Quote
kalyna Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 Tyna21 napisał(a):Marzę o tym od roku, ale ciągle wydaje pieniądze na coś innego, aktualnie bardziej potrzebnego :angryy: wiadomo, że przeważnie jak się coś planuje to jednak wyskoczy coś bardziej potrzebnego :( ale ja jestem uparta i jak zaplanuję coś to i tak kiedyś to kupię :) ja się zbierałam w sobie i zbierałam... i to był impuls... zresztą ja sporo rzeczy kupuję w ten sposó. tzn. od dawna noszę się z zamiarem, oglądam itp, ale jak mam kupić to szybka decyzja i zakup :) i odpukać nie żałuje takich decyzji... tak samo było z jajem czy lustrzanką... Nawet wstyd się przyznać, ale tak trafiły do mnie i Ciapek i Sonia. Bo zamierzaliśmy wziąć jakiegoś małego kundelka do domu, ale brakowało tego popchnięcia nas w tą stronę. A Akurat taki psiak szukał domu to go wzięliśmy... z Sonią to samo było.. chyba z 8 miesięcy chodziliśmy i gadaliśmy, że kupujemy ONka, aż rozporządziłam i tata zadzwonił a potem pojechaliśmy... tak samo jest teraz... od roku mówimy, że bierzemy ONa ale nadal go nie widać.. aż się pojawi jak zadziała jakiś impuls. magdabroy napisał(a):Nie znasz Lumpka ;) Jemu brakuje towarzystwa innego kota :( A Sonia awansowała z kojca na salony :) Jaką masz pojemność tego dysku zewnętrznego? Magda to jak się u Ciebie ustatkuje wszystko to może pomyślisz o jakieś adopcji? u nas jak jeden kot zostawał to szybko załatwialiśmy drugiego, bo ciężko było. Choć jak ostatnio był 3 kty to i tak do Ciapka się tuliły :lol: dysk aż 1TB :loveu: i cena dość przystępna :) e tam jutro jadę do domu już to zrobię porządek z fotkami.. no bo mam pisać pracę, więc wszystko inne ważniejsze jest :roll: at jak ja jestem w domu, a ostatnio byłam 3 tygodnie (dzisiaj do Leszna przyjechałam) więc Sonia to wzorowy domownik. Nie śpi w domu, tylko siedzi tak z pół do 2-3 godzin w domu a potem na dwór. Ostatnio chodziła sobie po domu..tata poszedł spać a ta goooopia poszła mu buzi dać :angryy::angryy::angryy: myślałam, że razem z nią z domu wylecę.. taki tata był zły.... Quote
*Magda* Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Musiałaby być już tak naprawdę wszystko ustatkowane, poukładane ;) czyli dzidzia już na tyle poznana, że wiem co, jak, kiedy, gdzie..., większy samochód i może wtedy wziełąbym kolejnego kota ze schronu ;) Pewnie nawet zabrałabym z tego samego co Lumpka, bo kobieta ma tych zwierząt w domu za dużo :( Ale to odległa przyszłość :(:( Pożyjemy, zobaczymy ;) To niech tata zamyka drzwi jak nie chce słodkich mokrych buziaków :D Quote
taxelina Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Az 1 tb? :razz: jeszcze troche i Ci zabraknie :D 735 gb z 1,14 tb mamy tylko wolne :( Quote
kalyna Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 magdabroy napisał(a): To niech tata zamyka drzwi jak nie chce słodkich mokrych buziaków :D wiadomo takie decyzje nie są podejmowane z dnia na dzień :) hmm jakby to napisać.. my nie mamy pokoju gościnnego czy dziennego. My mamy hol, czyli to co na fotkach najczęściej sie pokazuje u mnie. I tam nie ma ścian ani drzwi, więc zamknąć się nie da... a przy schodach Sonii legowisko jest...więc jak tata wczoraj się położył to ja biegiem z Sonią na dwór, coby głooopich pomysłów nie dostała... deer_1987 napisał(a):Az 1 tb? :razz: jeszcze troche i Ci zabraknie :D 735 gb z 1,14 tb mamy tylko wolne :( ale u mnie przeważają zdjęcia z cyfrówki, a one mało go zajmują... na razie to kilkanaście GB jest zajęte, więc luzik :) zanim ja go zapełnię to dużo czasu upłynie :) Quote
AgataP Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Gratuluje zakupu dysku, oby się przydał na tą górę fot, które zrobisz:cool1: a co do banerku, to pierwsze skojarzenie jakie mi się nasunłęło widząc Ciapka, to Ciap jako psi odpowiednik rozmarzonego amanta z brazylijskiej telenoweli:diabloti: taki psi Alonso w tych chmurkach:siara: super :) Quote
kalyna Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 AgataP napisał(a):Gratuluje zakupu dysku, oby się przydał na tą górę fot, które zrobisz:cool1: a co do banerku, to pierwsze skojarzenie jakie mi się nasunłęło widząc Ciapka, to Ciap jako psi odpowiednik rozmarzonego amanta z brazylijskiej telenoweli:diabloti: taki psi Alonso w tych chmurkach:siara: super :) oby :) hahaha na to nie wpadłam z tym Ciapkiem :) super to skojarzenie, podoba mi się :) Quote
makot'a Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 O widzę, że wszystkich dopada brak miejsca... ja właśnie dziś odebrałam paczkę z moim dyskiem, bo już miałam problem cokolwiek zapisać :diabloti: Też mam 1TB i bardzo mnie to cieszy :loveu: Quote
taxelina Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 kalyna napisał(a):ale u mnie przeważają zdjęcia z cyfrówki, a one mało go zajmują... na razie to kilkanaście GB jest zajęte, więc luzik :) zanim ja go zapełnię to dużo czasu upłynie :) Nie martw sie jeszczego zapelnisz :diabloti: Quote
Karro Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Ciapek psem pasterskim? No to brawo ! :multi: Cieszymy się z Waszych sukcesów :) Quote
kalyna Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 makot'a;18861666 napisał(a):O widzę, że wszystkich dopada brak miejsca... ja właśnie dziś odebrałam paczkę z moim dyskiem, bo już miałam problem cokolwiek zapisać :diabloti: Też mam 1TB i bardzo mnie to cieszy :loveu: hahaha coś ostatnio robimy podobne zakupy :D ja właśnie zbieram fotki, aby na niego wgrać :) [quote name='M&S']Słonecznie się witamy:):) u nas też słonko, ale trochę wietrznie.... [quote name='deer_1987']Nie martw sie jeszczego zapelnisz :diabloti: hahaha się zobaczy tylko w jakim tempie :D [quote name='understandme']Ciapek psem pasterskim? No to brawo ! :multi: Cieszymy się z Waszych sukcesów :) lepiej zagania niż Sonia. Bo on jest na etapie, dopaść i zniszczyć :roll: Quote
makot'a Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 kalyna napisał(a):hahaha coś ostatnio robimy podobne zakupy :D ja właśnie zbieram fotki, aby na niego wgrać :) Ano, zadziwiająco podobne :diabloti: Quote
kalyna Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 makot'a;18866413 napisał(a):Ano, zadziwiająco podobne :diabloti: ja w najbliższym czasie już zakupów nie będę robić :diabloti: choć czegoś jeszcze mi brakuje :D dzisiaj pierwszy dzień wiosny, wszyscy wagarują i balują a ja zaczynam pisać dalszą część mojej pracy :( na pocieszenie wstawię fotki zeszłorocznej wiosny :) Quote
:: FiGa :: Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 W pierwszej chwili zrobilam :crazyeye: myslac ze masz juz taka piekna wiosne, ale doczytalam ze to zeszloroczne fotki :lol: Quote
Oscar Patric Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 witamy się cieplutko i mizianki zasyłamy:) Quote
taxelina Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 u nas tez powoli sie pojawia wiosna :loveu: moze jutro bede miec chwile zeby wyskoczyc do parku na fotki :) Quote
xyzxyz Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Fotki super :loveu: Ale jak pomyślę o tym, że wszystko zacznie kwitnąć, to jestem przerażona; jako alergiczka mam przekichane - i to dosłownie :roll: Quote
kalyna Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 Paula03 napisał(a):Piękne wiosenne zdjęcia ;) dzięki :) :: FiGa :: napisał(a):W pierwszej chwili zrobilam :crazyeye: myslac ze masz juz taka piekna wiosne, ale doczytalam ze to zeszloroczne fotki :lol: hahah :) tak rozkwitnięte to mam w doniczkach :D unikatowydiament napisał(a):witamy się cieplutko i mizianki zasyłamy:) dziękujemyi psiaki wymiziane :) deer_1987 napisał(a):u nas tez powoli sie pojawia wiosna :loveu: moze jutro bede miec chwile zeby wyskoczyc do parku na fotki :) u nas tak, żeby fajne fotki wyszły to musi trochę czasu jeszcze potrwać.. biscuit napisał(a):Fotki super :loveu: Ale jak pomyślę o tym, że wszystko zacznie kwitnąć, to jestem przerażona; jako alergiczka mam przekichane - i to dosłownie :roll: no to masakra :( mnie przeraża wiosna i to lato :( normalnie mnie bardziej to lato męczy niż psy... i najchętniej nosa z domu nie wystawiłabym.. dopiero wieczorami trochę dochodzę do siebie :roll: Quote
rasowa2410 Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 :crazyeye: :loveu: :crazyeye: :loveu: łoooo ale wiosenka! http://vpx.pl/i/snOFh.jpg Quote
makot'a Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 No, ja też już kończę z zakupami na razie, bo mi się pieniążki skończyły :diabloti: Quote
Recommended Posts