Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kalyna napisał(a):

taaa Lumpek będzie mieć dośc takich dwóch gówniarzy :D
sam je odeśle z powrotem :D

Nie znasz Lumpka ;) Jemu brakuje towarzystwa innego kota :(

A Sonia awansowała z kojca na salony :)

Jaką masz pojemność tego dysku zewnętrznego?

Posted

Tyna21 napisał(a):
Marzę o tym od roku, ale ciągle wydaje pieniądze na coś innego, aktualnie bardziej potrzebnego :angryy:

wiadomo, że przeważnie jak się coś planuje to jednak wyskoczy coś bardziej potrzebnego :( ale ja jestem uparta i jak zaplanuję coś to i tak kiedyś to kupię :)
ja się zbierałam w sobie i zbierałam... i to był impuls...
zresztą ja sporo rzeczy kupuję w ten sposó. tzn. od dawna noszę się z zamiarem, oglądam itp, ale jak mam kupić to szybka decyzja i zakup :)
i odpukać nie żałuje takich decyzji... tak samo było z jajem czy lustrzanką... Nawet wstyd się przyznać, ale tak trafiły do mnie i Ciapek i Sonia. Bo zamierzaliśmy wziąć jakiegoś małego kundelka do domu, ale brakowało tego popchnięcia nas w tą stronę. A Akurat taki psiak szukał domu to go wzięliśmy... z Sonią to samo było.. chyba z 8 miesięcy chodziliśmy i gadaliśmy, że kupujemy ONka, aż rozporządziłam i tata zadzwonił a potem pojechaliśmy... tak samo jest teraz... od roku mówimy, że bierzemy ONa ale nadal go nie widać.. aż się pojawi jak zadziała jakiś impuls.
magdabroy napisał(a):
Nie znasz Lumpka ;) Jemu brakuje towarzystwa innego kota :(

A Sonia awansowała z kojca na salony :)

Jaką masz pojemność tego dysku zewnętrznego?

Magda to jak się u Ciebie ustatkuje wszystko to może pomyślisz o jakieś adopcji? u nas jak jeden kot zostawał to szybko załatwialiśmy drugiego, bo ciężko było. Choć jak ostatnio był 3 kty to i tak do Ciapka się tuliły :lol:

dysk aż 1TB :loveu: i cena dość przystępna :) e tam jutro jadę do domu już to zrobię porządek z fotkami.. no bo mam pisać pracę, więc wszystko inne ważniejsze jest :roll:
at
jak ja jestem w domu, a ostatnio byłam 3 tygodnie (dzisiaj do Leszna przyjechałam) więc Sonia to wzorowy domownik. Nie śpi w domu, tylko siedzi tak z pół do 2-3 godzin w domu a potem na dwór. Ostatnio chodziła sobie po domu..tata poszedł spać a ta goooopia poszła mu buzi dać :angryy::angryy::angryy: myślałam, że razem z nią z domu wylecę.. taki tata był zły....

Posted

Musiałaby być już tak naprawdę wszystko ustatkowane, poukładane ;) czyli dzidzia już na tyle poznana, że wiem co, jak, kiedy, gdzie..., większy samochód i może wtedy wziełąbym kolejnego kota ze schronu ;) Pewnie nawet zabrałabym z tego samego co Lumpka, bo kobieta ma tych zwierząt w domu za dużo :( Ale to odległa przyszłość :(:(
Pożyjemy, zobaczymy ;)

To niech tata zamyka drzwi jak nie chce słodkich mokrych buziaków :D

Posted

magdabroy napisał(a):

To niech tata zamyka drzwi jak nie chce słodkich mokrych buziaków :D

wiadomo takie decyzje nie są podejmowane z dnia na dzień :)

hmm jakby to napisać.. my nie mamy pokoju gościnnego czy dziennego. My mamy hol, czyli to co na fotkach najczęściej sie pokazuje u mnie. I tam nie ma ścian ani drzwi, więc zamknąć się nie da... a przy schodach Sonii legowisko jest...więc jak tata wczoraj się położył to ja biegiem z Sonią na dwór, coby głooopich pomysłów nie dostała...
deer_1987 napisał(a):
Az 1 tb? :razz: jeszcze troche i Ci zabraknie :D
735 gb z 1,14 tb mamy tylko wolne :(

ale u mnie przeważają zdjęcia z cyfrówki, a one mało go zajmują... na razie to kilkanaście GB jest zajęte, więc luzik :) zanim ja go zapełnię to dużo czasu upłynie :)

Posted

Gratuluje zakupu dysku, oby się przydał na tą górę fot, które zrobisz:cool1: a co do banerku, to pierwsze skojarzenie jakie mi się nasunłęło widząc Ciapka, to Ciap jako psi odpowiednik rozmarzonego amanta z brazylijskiej telenoweli:diabloti: taki psi Alonso w tych chmurkach:siara: super :)

Posted

AgataP napisał(a):
Gratuluje zakupu dysku, oby się przydał na tą górę fot, które zrobisz:cool1: a co do banerku, to pierwsze skojarzenie jakie mi się nasunłęło widząc Ciapka, to Ciap jako psi odpowiednik rozmarzonego amanta z brazylijskiej telenoweli:diabloti: taki psi Alonso w tych chmurkach:siara: super :)

oby :)

hahaha na to nie wpadłam z tym Ciapkiem :) super to skojarzenie, podoba mi się :)

Posted

O widzę, że wszystkich dopada brak miejsca... ja właśnie dziś odebrałam paczkę z moim dyskiem, bo już miałam problem cokolwiek zapisać :diabloti:
Też mam 1TB i bardzo mnie to cieszy :loveu:

Posted

kalyna napisał(a):
ale u mnie przeważają zdjęcia z cyfrówki, a one mało go zajmują... na razie to kilkanaście GB jest zajęte, więc luzik :) zanim ja go zapełnię to dużo czasu upłynie :)

Nie martw sie jeszczego zapelnisz :diabloti:

Posted

makot'a;18861666 napisał(a):
O widzę, że wszystkich dopada brak miejsca... ja właśnie dziś odebrałam paczkę z moim dyskiem, bo już miałam problem cokolwiek zapisać :diabloti:
Też mam 1TB i bardzo mnie to cieszy :loveu:

hahaha coś ostatnio robimy podobne zakupy :D
ja właśnie zbieram fotki, aby na niego wgrać :)
[quote name='M&S']Słonecznie się witamy:):)
u nas też słonko, ale trochę wietrznie....
[quote name='deer_1987']Nie martw sie jeszczego zapelnisz :diabloti:
hahaha się zobaczy tylko w jakim tempie :D
[quote name='understandme']Ciapek psem pasterskim? No to brawo ! :multi: Cieszymy się z Waszych sukcesów :)
lepiej zagania niż Sonia. Bo on jest na etapie, dopaść i zniszczyć :roll:

Posted

makot'a;18866413 napisał(a):
Ano, zadziwiająco podobne :diabloti:

ja w najbliższym czasie już zakupów nie będę robić :diabloti:
choć czegoś jeszcze mi brakuje :D

dzisiaj pierwszy dzień wiosny, wszyscy wagarują i balują a ja zaczynam pisać dalszą część mojej pracy :(
na pocieszenie wstawię fotki zeszłorocznej wiosny :)

Posted

Fotki super :loveu: Ale jak pomyślę o tym, że wszystko zacznie kwitnąć, to jestem przerażona; jako alergiczka mam przekichane - i to dosłownie :roll:

Posted

Paula03 napisał(a):
Piękne wiosenne zdjęcia ;)

dzięki :)
:: FiGa :: napisał(a):
W pierwszej chwili zrobilam :crazyeye: myslac ze masz juz taka piekna wiosne, ale doczytalam ze to zeszloroczne fotki :lol:

hahah :) tak rozkwitnięte to mam w doniczkach :D
unikatowydiament napisał(a):
witamy się cieplutko i mizianki zasyłamy:)

dziękujemyi psiaki wymiziane :)
deer_1987 napisał(a):
u nas tez powoli sie pojawia wiosna :loveu: moze jutro bede miec chwile zeby wyskoczyc do parku na fotki :)

u nas tak, żeby fajne fotki wyszły to musi trochę czasu jeszcze potrwać..
biscuit napisał(a):
Fotki super :loveu: Ale jak pomyślę o tym, że wszystko zacznie kwitnąć, to jestem przerażona; jako alergiczka mam przekichane - i to dosłownie :roll:

no to masakra :(
mnie przeraża wiosna i to lato :( normalnie mnie bardziej to lato męczy niż psy... i najchętniej nosa z domu nie wystawiłabym.. dopiero wieczorami trochę dochodzę do siebie :roll: