Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='biscuit']http://vpx.pl/i/GC1Qv.jpg cudny portrecik. I ten jęzor tak artystycznie na boku :D
Śliczny bannerek ;)
haha dzięki :)
a banerek sama robiłam i taaaaka dumna z niego jestem ;)
[quote name='M&S']Hello sobotnio:)
witamy w poniedziałek :D nowy tydzień przed nami :)
[quote name='pina_collie']dopiero zauważyłam nowy banerek! śliczny!! ;)
a ta Sonia mi bardzo przypomina mojego psiora ;)
dzięki :)
ahh ten urok łowczarka :D
[quote name='patusiove']Piękne psiaczki, pozdrawiamy i zapraszamy do Nadusiowej galerii :)
dziękować :D
i już u Was byliśmy ;)
[quote name='M&S']Dzień dobry, miłego dnia:)
dzięki i wzajemnie :)

Posted

hmmm no to jak chcecie to nie mam serca Wam odmówić :diabloti::diabloti::diabloti:

kiedyś tam chciałam mieć ładne zdjęcia psiaków... i co? zapomniałam dodać po 1cm z każdej strony na ramkę i nie wyszło... bo chciałam inną ramkę...:angryy::angryy::angryy:

takiego potwora mamy w domu :evil_lol::evil_lol:

i dla odwiedzających naszą galerię Ciap przyniósł kwiatka :loveu::loveu:

Posted (edited)

kiedyś dodam kolejną porcję zdjęć :)

edit. i musze się Wam pochwalić :)
puchnę z dumy z Ciapka i moich zdolności :D bo z Ciapusia zrobiłam rodowej krwi psa pasterskiego :loveu: od dłuzszego czasu nad tym pracowałam z zwykłymi piłkami z jajo skutecznie mi w tym pomogło :multi: Teraz ja idę w około domu a Ciap za mną biegnie turlając jajo. Jak idę wolniej to robi kółka, a jak przyspieszam i nie może nadążyć to szczeka, warczy i znęca się nad jajem. I wczoraj zrobiłam 4 kółka, a Ciap z jajem byli cały czas tuż za mną. Potem wyrzucałam jajo, a on zaganiał je do mnie :) teraz muszę nad tym pracować z Sonią, bo skoro Ciap zakumał o co caman to i dla niej to nie powinien być problem. Tylko fot z tego raczej nie będzie bo nie mam jak robić....

aa i Owczarkarze są pod wrażeniem Ciapka, ze tak dobrze daje radę z jajem. No bo on to mały jest, ale się nie poddaje :) moje kochane maleństwo :)

Edited by kalyna
Posted

[quote name='deer_1987']http://vpx.pl/i/jHzV.jpg
Jak pieknie trzyma :loveu:

Ciapek ale on zdolny:loveu:
:loveu: i coraz mniej Jamniczych genów się ujawnia ostatnio u niego :D
[quote name='magdabroy']Śliczne zdjęcia :loveu: Tylko "mój" kot jakoś w tyle mało widoczny :(

Gratuluję sukcesów z Ciapkiem :)
wiedziałam :mad: no wiedziałam :mad: no musiałaś :cool3::cool3:
to dodam 3 gratisy dla Magdy, coby nie było dyskryminacji u mnie w galerii :eviltong:

I Łatek sam pcha się do domu, nie czeka na pozwolenie itp, po prostu włazi kiedy mu się podoba... a jak wejdzie to się rozkłada, albo się drze :roll::roll:
choć w Kotłowni jak coś mu się nie podoba to też użala się na całe gardło, a potrafi to robić o każdej godzinie. No i teraz jeszcze Szarego nauczył :mad: I jak któremuś kotu coś nie pasuje to jest orkiestra :shake::shake: oj mam tego czasem dość...a żeby było mało to Szary nauczył się do domu wchodzić :angryy::angryy: taaaa mamy bardzo wesoło, a już ubaw na całego jest jak Sonia też w domu się znajdzie :angryy:

a tak w sprostowaniu to koty drą się, bo: nie ma drugiego kota, nie ma co jeść, chcą wyjść, chcą wejść, bo za mało uwagi mają poświęcane, bo pies ma się bawić bo my mamy je głaskac, bo po prostu chce się im drzeć... leży na środku holu i nikt nie interesuje się nim, a to sobie pokrzyczy.. co z tego, że środek nocy jest :angryy: albo w środku nocy Łatek z Ciapkiem przychodzą buziaki dawać :roll::roll: kiedyś dostanę przez nie zawału, albo na nerwice padnę.

Posted

kalyna napisał(a):
a niestety z Krotoszyna....
w Lesznie tylko studiuję i przez to tam przez cały tydzień mieszkam :( bez psiaków :(

zła jestem, bo teraz mam mało zajęć to Ciap mógłby ze mną jechać do Leszna,ale niestety są inne przeszkody.... :(

aaaa myślałam , bo płot podobny i owczarek to my nieraz jak idziemy na spacerek to koło podobnego przechodzimy :)

Posted

deer_1987 napisał(a):
To gdzie te jego jamnicze geny? :(

poszły na spacer :evil_lol::evil_lol:
magdabroy napisał(a):
Dziękuję za koteczka :calus:

Mam nowy banerek :cool3:

widziałam :cool3:
jak chcesz to moge go pocztą wysłać :D
:: FiGa :: napisał(a):
Gratulacje :cool3: A masz jakies filmiki z Ciapem? :)
I fotki piekne :multi:

nie umiem filmików wstawiać.... a raczej mi się nie chce :roll::roll:
Pauliii napisał(a):
aaaa myślałam , bo płot podobny i owczarek to my nieraz jak idziemy na spacerek to koło podobnego przechodzimy :)

Owczarki można dosłownie wszędzie spotkać :angryy::angryy:
jak się ociepli to ja z wiki i Lisą może na spacerek się umówimy? z chęcią poznam Bordera ;) trzeba korzystać, bo nie długo się z Leszna wyprowadzam :-(:-(

Posted

magdabroy napisał(a):
A co, proponujesz wersję wielkości plakatu ;)

wstydu kobieto oszczędź :D

chodziło mi o Szarego..jak chcesz to w gratisie Łatka dostaniesz... dwa koty czekające na mizianie :roll: a jak nie jest po ich myśli to sie drą :(

Posted

kalyna napisał(a):
wstydu kobieto oszczędź :D

chodziło mi o Szarego..jak chcesz to w gratisie Łatka dostaniesz... dwa koty czekające na mizianie :roll: a jak nie jest po ich myśli to sie drą :(

To pakuj Szarego i Łatka i expresem je do mnie wyslij ;) My się z Torą i Lumpkiem nimi zajmniemy :loveu: Już nie będą chciały do Was wracać ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']Piekne zdjęcia !!!! :loveu::loveu::loveu::loveu:
dzięki :loveu:
[quote name='magdabroy']To pakuj Szarego i Łatka i expresem je do mnie wyslij ;) My się z Torą i Lumpkiem nimi zajmniemy :loveu: Już nie będą chciały do Was wracać ;)
taaa Lumpek będzie mieć dośc takich dwóch gówniarzy :D
sam je odeśle z powrotem :D
[quote name='sator_k_']http://vpx.pl/i/Spc8C.jpg
Ten stan błogości na pysku :)
A Ciapek mały ciałem, wielki duchem :)
hahah słonko zbyt mocno ją przygrzało :D
a Ciap bije wszelkie rekordy :D

Królowa jest tylko jedna :lol:

i mam dla Was bardzo smutną wiadomość.... kupiłam dzisiaj coś, co chodziło za mną pół roku, czyli dysk zewnętrzny. A to oznacza, że już nic mnie nie powstrzyma przed ograniczaniem się z zdjęciami :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
więc będziecie zmuszeni oglądać dalej te gnioty :razz::razz:

bo teraz stopowałam, bo miejsce było bardzo ograniczone, domowy komp nie przyjmował już żadnych ilości zdjęć.. teraz trzeba to pozgrywać i siuuuuuu :multi::multi::multi: tylko wiosna przyszła, więc kicha, bo tłok sie koło nas zrobił. Nawet psy już nie zwracają uwagi co się dzieje za płotem... komu chciałoby się tyle pilnować :shake::shake:

Zresztą w sobotę sprzątałam kooopki z podwórka i ludzie przechodzili i z takimi uśmieszkami jakby nie widzieli ludzi, co sprzątają nieczystości .. ja się tego nie brzydzę a nawet sprawia mi frajdę takie wspólne robienie porządków... (ja zbieram sipą a psy kręcą się koło mnie, jako że niby ciężko pracują :eviltong:)

Posted

kalyna napisał(a):

kupiłam dzisiaj coś, co chodziło za mną pół roku, czyli dysk zewnętrzny.

Marzę o tym od roku, ale ciągle wydaje pieniądze na coś innego, aktualnie bardziej potrzebnego :angryy: