Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Widzę, że Ty znów po wystawach się rozbijasz :D
U Ciebie w okolicy tyle ich jest, czy dojeżdżasz gdzieś dalej? Ja bym się na jakąś wybrała znów chętnie, ale w Krakowie to wiem tylko o tej czerwcowej... (?)

Żadnych czeweczek nie było? Buuu.... :P

A swoją drogą, nie wiedziałam, że mastif tybetański może mieć taką czekoladową maść. Piękny!
http://vpx.pl/i/cYd4A.jpg

Posted

Aż przyszłam obejrzeć tego Twojego grubasa :D
Sonia pięknie wygląda - kobieta musi mieć trochę krągłości ;)
A tak na serio to ona ma po prostu więcej futra i wygląda na większą. To samo jest z koleżanką Satora. zawsze wyglądała na grubszą, ale jak się obydwa wykąpały to te same szczury:evil_lol:

Posted

ja jestem i czuwam nad mą galerią :D
nie udzielam się, bo tak jakoś wstyd przychodzić bez zdjęć....

też byłam pewna, że ta maść tybetanów nazywa się brązowa :)

wystawa w Lesznie jest dwa razy w roku, czyli jedna w lutym a druga w czerwcu :) no i raz w Poznaniu byłam....

no to jakieś fotki w resztek albo początku śniegu jaki u nas był... nie wstawiałam, bo myślałam, ze nas zasypie i taki śnieżek jakby go wcale nie było...ale tu idzie wiosna wielkimi krokami i czas wstawić wspomnienie zimy...

noo i szukam owczarka, którego mogłabym pożyczyć na 4 dni :lol: tak sobie żartuję, bo z Sonią mogę sobie zlot z głowy wybić.. no chyba, ze najpierw poszłabym na szkolenie a to nierzeczywiste w naszym przypadku na czas teraźniejszy...ale kto wie :D :D :D

aa i dzisiaj robiłam zakupy dla psiaków, więc jak przyjdzie paczka to mam nadzieję się pochwalić ;)

FOOOOOTKI :)

Posted

[quote name='magdabroy']O co one tam wypatrzyły??
a oczywiście przechodził ich wróg nr 1 :D czyli Sznaucer Miniaturka :D
jak moje wybitnie tej rasy nie cierpią....
[quote name='Talucha']http://vpx.pl/i/ZTDFe.jpg pilnuje wejścia :lol:
Tak :loveu: i nikt nie wejdzie do domu :lol:

pisałam Wam już, że nasza piłka się popsuła?

kupiłam jakąś nową i mina Sonii mnie poraziła. Ona się całą mordką z niej cieszyła :o jestem w szoku, bo myślałam, ze większego wrażenia na niej nie zrobi..a ten widok jest niezapomniany :loveu:

Posted

Tyna21 napisał(a):
Super fotki! :)

dzięki :)
magdabroy napisał(a):
Tora się cieszy z każdej nowej piłki :) Ale i tak zawsze wygrywa ta na sznurku :loveu:

u nas wygrywa każda piszcząca i gumowa :D
chciałam jej kupić koziołek, ale stwierdziłam, ze może nie zdać u nas egzaminu...