taxelina Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 I dobrze ze zimy nie ma, na zielonym sie lepiej foci psy! :diabloti: i mozna isc na dluzszy spacer! Quote
rasowa2410 Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Ale z drugiej strony jest taka chlapa, że gdy się wyjdzie z psem to się wraca z kulą błota... Ochhhhh Quote
kalyna Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 [quote name='Jean']Psiaczkowe zabawy przeurocze :D Widac kto rządzi w tej gromadzie ;)[/QUOTE] dzięki :loveu: [quote name='rasowa2410']No oczywiście, że Mister Ciaposław! :D[/QUOTE] hahaha :) choć czasem sama mam z tym problem aby rozpoznać :D ale chyba jednak Wasz faworyt :) [quote name='deer_1987']I dobrze ze zimy nie ma, na zielonym sie lepiej foci psy! :diabloti: i mozna isc na dluzszy spacer![/QUOTE] no właśnie źle, ze już jej nie ma :( ale argumenty podałaś bardzo przekonywujące :) [quote name='rasowa2410']Ale z drugiej strony jest taka chlapa, że gdy się wyjdzie z psem to się wraca z kulą błota... Ochhhhh[/QUOTE] dlatego mu wcale na spacer nie chodzimy ostatnio :roll: mają podwórko, więc niech nie przesadzają... [quote name='deer_1987']Ale to nie trwa wiecznie :cool3:[/QUOTE] dokładnie :D za parę miesięcy znowu będzie zima :loveu: ja jestem z tych co kochają zimę i uwierzcie jak pomyślę o lecie to mam ochotę wyjechać :D Quote
taxelina Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Wiosna jest najlepsza :loveu: zima jest be :diabloti: Quote
Naklejka Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Zima jest fajna, o ile śniegu nie ma po pas i mrozów w okolicach -20 :diabloti: Quote
Karro Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 [quote name='Naklejka']Zima jest fajna, o ile śniegu nie ma po pas i mrozów w okolicach -20 :diabloti:[/QUOTE] I o ile nie ma ciapy, bo tego niecierpię ;) Quote
xyzxyz Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 [quote name='understandme']I o ile nie ma ciapy, bo tego niecierpię ;)[/QUOTE] Oj tak, szczególnie, kiedy ma się psa- hipcia, który kocha błotne kąpiele :D *** Mizianki dla psiaków :) Quote
kalyna Posted February 24, 2012 Author Posted February 24, 2012 psiaki wymiziane :) szczerze to ja już wolę te -20 z śniegiem po pas :loveu: niż taką pogodę jaką mamy teraz :( ciepło się robi, więc mi już gorąco jest :roll: i na poważnie myślę o wyciągnięciu czegoś na wiosnę :) ehh wszędzie wokół błoto.... na spacer iść nie można, na podwórku też miękko jest a o ogrodzie nie wspomnę :roll: Od poniedziałku będę 3 tygodnie w domu, bo mam praktyki... więc będę robić fotki, ale wstawiać zacznę dopiero po połowie marca :D chyba, że zacznę pisać coś do pracy, więc jak to w moim zwyczaju.. wszystko ważniejsze od pisania :lol: Quote
*Magda* Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Jakie od połowy marca :mad: Ja się nie zgadzam :shake: Zdjęcia mają być już w następnym tygodniu :eviltong: Quote
Karro Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 [quote name='magdabroy']Jakie od połowy marca :mad: Ja się nie zgadzam :shake: Zdjęcia mają być już w następnym tygodniu :eviltong:[/QUOTE] Ja też się nie zgadzam! :evil_lol: Quote
Falkaa Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 [quote name='magdabroy']Jakie od połowy marca :mad: Ja się nie zgadzam :shake: Zdjęcia mają być już w następnym tygodniu :eviltong:[/QUOTE] Zgadzam sie! :lol: A tak ogolem co tam u was slychac? :) Quote
taxelina Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 No teraz to wieje i pada, to tak sovie zgadzam sie ale zaraz wiosna :multi: Quote
kalyna Posted February 24, 2012 Author Posted February 24, 2012 Łoooo jaki bunt :D to wstawię jak będę miec czas :) w sumie mam laptopa w domu, więc wstawię może i w ten week coś :) bo mam zapasy jeszcze :D gdybym nie była sierotka to wstawiłabym może jakiś filmik, a tak to plync... zostanie w moich domowych zbiorach :D a u nas nic nowego :) Ciap ta przytulanka łazi krok w krok za mną. Sonia wylizała mnie tym wieeeelkim jęzorem, Łatek śpi w moich ciuchach :( a Szary wyleguje się na ciepłym piecu :) to tak w skrócie :) Quote
taxelina Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 ja tez sie zapisuje do tych oczekujacycj na fotki! Quote
*Magda* Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 [quote name='kalyna'] Ciap ta przytulanka łazi krok w krok za mną. Sonia wylizała mnie tym wieeeelkim jęzorem, Łatek śpi w moich ciuchach :( a Szary wyleguje się na ciepłym piecu :) to tak w skrócie :) :loveu::loveu: Quote
Falkaa Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Hehe daj jakies tworcze fotki :evil_lol: np. Ubierz Sonie od lap po uszy :D haha, albo wybierz sie nad sadzawke jakas :) wyczochraj pysie ode mnie :loveu: Quote
kalyna Posted February 24, 2012 Author Posted February 24, 2012 [quote name='Falkaa']Hehe daj jakies tworcze fotki :evil_lol: np. Ubierz Sonie od lap po uszy :D haha, albo wybierz sie nad sadzawke jakas :) wyczochraj pysie ode mnie :loveu:[/QUOTE] jutro będzie wieeeelkie czochranie :D one bardzo się niecierpliwią przy ubieraniu.. nawet czapeczki od Gwiazdora czy Mikołaja nie lubią mieć ubranych i zaraz zrzucają... sadzawek nie ma u nas a jedyna jest zabroniona dla psów :( ale coś może wymyślę :D Quote
Paula03 Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 [quote name='deer_1987']ja tez sie zapisuje do tych oczekujacycj na fotki![/QUOTE] Ja też, ja też :D Quote
Falkaa Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 ale coś może wymyślę :D Juz sie nie moge doczekac :evil_lol: Quote
Oscar Patric Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Ja nie gorsza i też chcę nowe focie:) Quote
xyzxyz Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Ja też żądam fot! :P *** Podzielam Twoje zdanie na temat śniegu i mrozu ;) Quote
kalyna Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 noto będą nowe fotki :) ale nie moich psiaków, ale z wystawy :) niestety światło marne...i były tylko 2 DONy.. w tym suczki nie udało mi się ładnie zrobić zdjęcia :( ONów wcale nie było... Quote
kalyna Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 myślałam, ze to Nowofunland... a to był Mastif Tybetański :) Quote
Recommended Posts