Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Jean']Psiaczkowe zabawy przeurocze :D
Widac kto rządzi w tej gromadzie ;)[/QUOTE]
dzięki :loveu:
[quote name='rasowa2410']No oczywiście, że Mister Ciaposław! :D[/QUOTE]
hahaha :) choć czasem sama mam z tym problem aby rozpoznać :D
ale chyba jednak Wasz faworyt :)
[quote name='deer_1987']I dobrze ze zimy nie ma, na zielonym sie lepiej foci psy! :diabloti: i mozna isc na dluzszy spacer![/QUOTE]
no właśnie źle, ze już jej nie ma :( ale argumenty podałaś bardzo przekonywujące :)
[quote name='rasowa2410']Ale z drugiej strony jest taka chlapa, że gdy się wyjdzie z psem to się wraca z kulą błota...
Ochhhhh[/QUOTE]
dlatego mu wcale na spacer nie chodzimy ostatnio :roll: mają podwórko, więc niech nie przesadzają...
[quote name='deer_1987']Ale to nie trwa wiecznie :cool3:[/QUOTE]
dokładnie :D za parę miesięcy znowu będzie zima :loveu:

ja jestem z tych co kochają zimę i uwierzcie jak pomyślę o lecie to mam ochotę wyjechać :D

Posted

[quote name='Naklejka']Zima jest fajna, o ile śniegu nie ma po pas i mrozów w okolicach -20 :diabloti:[/QUOTE]

I o ile nie ma ciapy, bo tego niecierpię ;)

Posted

[quote name='understandme']I o ile nie ma ciapy, bo tego niecierpię ;)[/QUOTE]

Oj tak, szczególnie, kiedy ma się psa- hipcia, który kocha błotne kąpiele :D

Mizianki dla psiaków :)

Posted

psiaki wymiziane :)

szczerze to ja już wolę te -20 z śniegiem po pas :loveu: niż taką pogodę jaką mamy teraz :(
ciepło się robi, więc mi już gorąco jest :roll: i na poważnie myślę o wyciągnięciu czegoś na wiosnę :)

ehh wszędzie wokół błoto.... na spacer iść nie można, na podwórku też miękko jest a o ogrodzie nie wspomnę :roll:

Od poniedziałku będę 3 tygodnie w domu, bo mam praktyki... więc będę robić fotki, ale wstawiać zacznę dopiero po połowie marca :D
chyba, że zacznę pisać coś do pracy, więc jak to w moim zwyczaju.. wszystko ważniejsze od pisania :lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Jakie od połowy marca :mad: Ja się nie zgadzam :shake: Zdjęcia mają być już w następnym tygodniu :eviltong:[/QUOTE]

Ja też się nie zgadzam! :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Jakie od połowy marca :mad: Ja się nie zgadzam :shake: Zdjęcia mają być już w następnym tygodniu :eviltong:[/QUOTE]

Zgadzam sie! :lol:

A tak ogolem co tam u was slychac? :)

Posted

Łoooo jaki bunt :D
to wstawię jak będę miec czas :) w sumie mam laptopa w domu, więc wstawię może i w ten week coś :) bo mam zapasy jeszcze :D

gdybym nie była sierotka to wstawiłabym może jakiś filmik, a tak to plync... zostanie w moich domowych zbiorach :D

a u nas nic nowego :)
Ciap ta przytulanka łazi krok w krok za mną. Sonia wylizała mnie tym wieeeelkim jęzorem, Łatek śpi w moich ciuchach :( a Szary wyleguje się na ciepłym piecu :) to tak w skrócie :)

Posted

[quote name='kalyna']
Ciap ta przytulanka łazi krok w krok za mną. Sonia wylizała mnie tym wieeeelkim jęzorem, Łatek śpi w moich ciuchach :( a Szary wyleguje się na ciepłym piecu :) to tak w skrócie :)

:loveu::loveu:

Posted

[quote name='Falkaa']Hehe daj jakies tworcze fotki :evil_lol: np. Ubierz Sonie od lap po uszy :D haha, albo wybierz sie nad sadzawke jakas :)
wyczochraj pysie ode mnie :loveu:[/QUOTE]
jutro będzie wieeeelkie czochranie :D
one bardzo się niecierpliwią przy ubieraniu.. nawet czapeczki od Gwiazdora czy Mikołaja nie lubią mieć ubranych i zaraz zrzucają...
sadzawek nie ma u nas a jedyna jest zabroniona dla psów :(

ale coś może wymyślę :D

Posted

noto będą nowe fotki :)
ale nie moich psiaków, ale z wystawy :)
niestety światło marne...i były tylko 2 DONy.. w tym suczki nie udało mi się ładnie zrobić zdjęcia :( ONów wcale nie było...