Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maalwi']Świetne fotki! widać,że psiaki sczzęśliwe. A ja mam pytanie. Owczarkowi ciagle tak stoją naprzód uszy czy tez je czasem kładzie?[/QUOTE]
Jej ciągle stoją w normalnych warunkach :) czasami tak śmiesznie nimi rusza :) i jak np. sie boi czy coś to ma je do tyłu, że nie widać ich, albo jak nasłuchuje to ma prosto stojące :) i takie duże :) ale tak to cały czas ma normalne.. jak na fotkach :) i nie podklejałam jej :)

Posted

i po długim czasie dodaje nowe fotki :) z szalonego weekendu :)
Była u mnie kuzynka z dwójką dzieci :) i oczywiście Ciap warczał na nie i musiał w budzie siedzieć :( na szczęście było ciepło. a na noc brałam go do pokoju i o dziwo nie buntował się, że drzwi są zamknięte. A na spacerze to dał się prowadzić na smyczy i tylko raz mocniej pociągnął...
A Sonia jak zwykle musiała mnie zaskoczyć... Na dworze biegało sobie dziecko 4 letnie i wuja go pilnował. Mówię, że muszę do Sonii wejść i dziecko trzeba pilnować. Wuja stwierdził, że nic się nie stanie i puścił go wolnom, a ja za późno to zobaczyłam, bo sunia wybiegła już... Podbiegła do dziecka na niskich łapach i chyba jej się z owieczka pomieszało bo go chciała zagonić chyba. Nie wystawiała zębów, tylko w koło go obchodziła... jak na filmach gdzie psy zaganiają owce :) a na spacerze to go pilnowała, i jak on pobiegł to ona koło niego :)

i parę fotek, ale na spacer nie brałam aparatu, bo wystarczyło abym psa i dziecka musiała pilnować ;)

podczas robienia sałatki

A najpierw fotki Ciapka :)

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Jak patrze na nia to jedno mi przychodzi na mysl - wyglada jak misiooo :loveu:

i bardzo lubi się przytulać i być głaskana :)

Posted

A dziękuję i witam w mojej galerii :)
Taa kot jest najlepszy, bo robi co chce i kiedy chce, a na nas to szczególnej uwagi nie zwraca :lol: no chyba, że w czasie dawania jedzenia :)

Posted

dOgLoV napisał(a):
Ale macie fajny zrymowany tytuł galerii :lol:

Nawet nie zwróciłam na to uwagi :) a już daaawno powinnam ten tytuł zmienić :)

Posted

kalyna napisał(a):
A dziękuję i witam w mojej galerii :)
Taa kot jest najlepszy, bo robi co chce i kiedy chce, a na nas to szczególnej uwagi nie zwraca :lol: no chyba, że w czasie dawania jedzenia :)

chyba jak każdy kot ;) ja w pracy mam dwa koty, to jak są glodne to słyszą najcichsze kici kici - a jak nie to głuche, orkiestra dęta by ich nie poruszyła. ale za to są śliczne, aż miło popatrzeć ;)