Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jest jeden taki wieczór w roku
gdzie niebo z ziemią się łączy.
Gwiazda z nieba spada by ten wieczór ogłosić.
To wieczór miłości
gdzie zostaje pokonane wszelkie zło,
panuje zgoda i miłość a w oku łza się kręci,
że to tylko taki jeden wieczór.
Życzę Wam, aby takich chwil w Waszym życiu było jak najwięcej.
Niech Boża Dziecina, która jest miłością ogarnia Was w nadchodzącym Nowym Roku 2012 i Wam błogosławi.
Z darem modlitwy przy żłóbku.

Posted

biscuit napisał(a):
Taa....ja chciałam suczkę, kiedy brałam Rocketa, bo były śliczne, poza tym nigdy nie miałam i chciałam się przekonać, czy to prawda z tym, że mają lepsze charaktery, ale oczywiście rodzice wyjechali ze swoim "niepodważalnym" argumentem, że cieczka będzie sporym kłopotem...:roll:
WESOŁYCH ŚWIĄT :loveu:

Wesołych :loveu:

właśnie, ze suczki mają chyba nawet lepszy charakter, ale znowu te cieczki :roll: wiadomo sterylka i po problemie, ale kurczę jak na razie to z mamą nie chcemy znowu przez to przechodzić... poza tym Sonia i pies obronny to dwie różne drogi. Ona woli się przytulać, do obcych niby jest nieufna, ale wystarczy, że po imieniu ją zawołają i ogon tak lata jakby miał ulecieć... a jak ktoś pogłaska to byłaby w stanie iść za kimś. Choć jak mama ją prowadziła a ja ją zawołałam to ciągła do mnie jak pies zaprzęgowy :loveu: a ostatnio coś ciągle koło nas się dzieje, więc z psami to człowiek spokojniejszy jest :)

jak już sama będę zarabiać na siebie i będzie mnie stać to też na suczki postawię, ale jednak muszę trochę odczekać :D
unikatowydiament napisał(a):
Jest jeden taki wieczór w roku
gdzie niebo z ziemią się łączy.
Gwiazda z nieba spada by ten wieczór ogłosić.
To wieczór miłości
gdzie zostaje pokonane wszelkie zło,
panuje zgoda i miłość a w oku łza się kręci,
że to tylko taki jeden wieczór.
Życzę Wam, aby takich chwil w Waszym życiu było jak najwięcej.
Niech Boża Dziecina, która jest miłością ogarnia Was w nadchodzącym Nowym Roku 2012 i Wam błogosławi.
Z darem modlitwy przy żłóbku.

jakie ładne życzenia :loveu:
baaaardzi dziękujemy :)

Posted

ale słodki kotek :loveu:
[quote name='understandme']No i gdzie te zdjęcia ;)? Dawaj jeszcze w tym roku :)
łeeeee na serio chcecie?
to wstawię 5 zabytkowych fot... tak mnie Aga i kiedyś makot'a zatchnęły :D (od rana "piszę" pracę, a ciągle w necie siedzę.. tak to ja za 100 lat jej nie napiszę :(
Barry, pierwszy ON, którego pamiętam... była jeszcze Aza, która do znajomego poszła, bo z cieczkami wytrzymać nie szło :( ale jej fotki nie mam....
to było oczko w głowie taty, szkolony chodził jak w zegarku :) najlepszy z wszystkich psów jakie mieli moi rodzice....

Dżeki... miał 15 lat jak odszedł. Był nieprzewidywalny i był u nas dzięki mnie, bo się uparłam i koniec :D

to są ich jedyne fotki... ciągle żałuję, że tylko tyle...

Barry II kupiony na targu, miał być owczarkiem kaukaskim, ale na całe szczęście okazał się kundelkiem, bardzo narwanym i śmiesznym. Był niesamowicie skoczny i wesoły.

Jak czytałam przez ostatni czas książkę Marley i ja i gdy doszłam do momentu, gdy Marley nie mógł na łapy to przypomniał mi się Barry II, bo właśnie przez odmówienie posłuszeństwa przez łapy, musiał odejść. Było to 2 lata temu w grudniu.... :(

Posted

[quote name='deer_1987']http://img341.imageshack.us/img341/3100/dsc0658c.jpg
pieknie wygladal :(
niuuuu :( a ta fotka była jak był młodziutki...
[quote name='dOgLoV']Świetne wspomnienia:loveu:

http://img440.imageshack.us/img440/9987/dsc0654e.jpg przesliczny był :loveu::loveu::loveu::loveu:

ja chce jeszcze :multi:
więcej nie mam takich starych....
wspomnienia fajna rzecz, ale nadal łezka w oku sie kręci... :(
dzięki :loveu:
[quote name='Aleksandra95']super fotki, ładne psiaki mieliście i macie. :loveu::loveu:

[quote name='unikatowydiament']piękne mieliście psiaki i te obecne także:)
dzięki :loveu:

to mam z 2009 roku z lipca, a w grudniu jak już pisałam...

i Sonia na fotkę się załapała :D a to moje ulubione :loveu:

Posted

[quote name='Aleksandra95']o rany, jaka mała Sonia.:loveu:
nio :loveu: a teraz jest tylko "tochę" większa :D
[quote name='M&S']Jakie ładne zdjęcia:)
dzięki :D
[quote name='dOgLoV']http://img215.imageshack.us/img215/5052/p6070087.jpg ale słodko razem wygladają :loveu::loveu::loveu::loveu:
ehh jej wzór do naśladowania, ale za szybko odszedł, za szybko... :(
[quote name='Jean']Sonia jest śliczna :)
Mam słabośc do takich dużych panienek :)
Pozdrawiamy i zapraszamy do siebie!
witamy :multi:
zaraz idziemy do Was :)
ja tez lubię większe psiaki, ale mały też nie jest gorszy ::lol:
[quote name='M&S']Witamy nocną porą:)

[quote name='understandme']Bary II pięknie wyglądał, z Sonią najlepsze zdjęcie :loveu:
też baaardzo mi się podoba :)
[quote name='magdabroy']Śliczne te Twoje "byłe" psiaki :loveu:
Ja też żałuję, że mam tak nie wiele zdjęć poprzednich czworonogów, które u nas były :(
dzięki :loveu: ale w naszej pamięci będą na zawsze :)
[quote name='M&S']Witanko:):)

[quote name='M&S']

[quote name='biscuit']http://img822.imageshack.us/img822/5438/p6070051.jpg O Jezu, ale cudo! :D
hehe dzięki :loveu:

i witamy w Nowym Roku :) jestem dumna z moich psiaków, bo o 24 dostały po kości i pozasłaniałam kocem okna i nie zwracały uwagi na fajerwerki :) dopiero jak jedzenie się skończyło to zaczęły słychać co się dzieje a to już było po wszystkim, tylko spóźnieni zabawowicze....

Posted

deer_1987 napisał(a):
Tez naleze do tych szczeliwcow co psy sie nie interesuja

ale ja miałam wielkie obawy, bo Sonia i Ciap sa bardzo płochliwe jeśli chodzi o hałasy. I kiedyś Sonia bała się nawet szeleszczącej trawy :roll: A Ciap nam kiedyś cały korytarz załatwił w Nowy Rok. Bo w pierwszego sylwka oglądał fajerwerki przez okna, a jak rano wstaliśmy to tak korytarz zabrudzony był... A Ciap wcale w domu nie robi i od teraz wiemy, że patrzeć mu nie wolno i czyściutko jest :)