Oscar Patric Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Jest jeden taki wieczór w roku gdzie niebo z ziemią się łączy. Gwiazda z nieba spada by ten wieczór ogłosić. To wieczór miłości gdzie zostaje pokonane wszelkie zło, panuje zgoda i miłość a w oku łza się kręci, że to tylko taki jeden wieczór. Życzę Wam, aby takich chwil w Waszym życiu było jak najwięcej. Niech Boża Dziecina, która jest miłością ogarnia Was w nadchodzącym Nowym Roku 2012 i Wam błogosławi. Z darem modlitwy przy żłóbku. Quote
kalyna Posted December 25, 2011 Author Posted December 25, 2011 biscuit napisał(a):Taa....ja chciałam suczkę, kiedy brałam Rocketa, bo były śliczne, poza tym nigdy nie miałam i chciałam się przekonać, czy to prawda z tym, że mają lepsze charaktery, ale oczywiście rodzice wyjechali ze swoim "niepodważalnym" argumentem, że cieczka będzie sporym kłopotem...:roll: *** WESOŁYCH ŚWIĄT :loveu: Wesołych :loveu: właśnie, ze suczki mają chyba nawet lepszy charakter, ale znowu te cieczki :roll: wiadomo sterylka i po problemie, ale kurczę jak na razie to z mamą nie chcemy znowu przez to przechodzić... poza tym Sonia i pies obronny to dwie różne drogi. Ona woli się przytulać, do obcych niby jest nieufna, ale wystarczy, że po imieniu ją zawołają i ogon tak lata jakby miał ulecieć... a jak ktoś pogłaska to byłaby w stanie iść za kimś. Choć jak mama ją prowadziła a ja ją zawołałam to ciągła do mnie jak pies zaprzęgowy :loveu: a ostatnio coś ciągle koło nas się dzieje, więc z psami to człowiek spokojniejszy jest :) jak już sama będę zarabiać na siebie i będzie mnie stać to też na suczki postawię, ale jednak muszę trochę odczekać :D unikatowydiament napisał(a):Jest jeden taki wieczór w roku gdzie niebo z ziemią się łączy. Gwiazda z nieba spada by ten wieczór ogłosić. To wieczór miłości gdzie zostaje pokonane wszelkie zło, panuje zgoda i miłość a w oku łza się kręci, że to tylko taki jeden wieczór. Życzę Wam, aby takich chwil w Waszym życiu było jak najwięcej. Niech Boża Dziecina, która jest miłością ogarnia Was w nadchodzącym Nowym Roku 2012 i Wam błogosławi. Z darem modlitwy przy żłóbku. jakie ładne życzenia :loveu: baaaardzi dziękujemy :) Quote
Karro Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 No i gdzie te zdjęcia ;)? Dawaj jeszcze w tym roku :) Quote
kalyna Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 ale słodki kotek :loveu: [quote name='understandme']No i gdzie te zdjęcia ;)? Dawaj jeszcze w tym roku :) łeeeee na serio chcecie? to wstawię 5 zabytkowych fot... tak mnie Aga i kiedyś makot'a zatchnęły :D (od rana "piszę" pracę, a ciągle w necie siedzę.. tak to ja za 100 lat jej nie napiszę :( Barry, pierwszy ON, którego pamiętam... była jeszcze Aza, która do znajomego poszła, bo z cieczkami wytrzymać nie szło :( ale jej fotki nie mam.... to było oczko w głowie taty, szkolony chodził jak w zegarku :) najlepszy z wszystkich psów jakie mieli moi rodzice.... Dżeki... miał 15 lat jak odszedł. Był nieprzewidywalny i był u nas dzięki mnie, bo się uparłam i koniec :D to są ich jedyne fotki... ciągle żałuję, że tylko tyle... Barry II kupiony na targu, miał być owczarkiem kaukaskim, ale na całe szczęście okazał się kundelkiem, bardzo narwanym i śmiesznym. Był niesamowicie skoczny i wesoły. Jak czytałam przez ostatni czas książkę Marley i ja i gdy doszłam do momentu, gdy Marley nie mógł na łapy to przypomniał mi się Barry II, bo właśnie przez odmówienie posłuszeństwa przez łapy, musiał odejść. Było to 2 lata temu w grudniu.... :( Quote
taxelina Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 http://img341.imageshack.us/img341/3100/dsc0658c.jpg pieknie wygladal :( Quote
łamAga Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Świetne wspomnienia:loveu: http://img440.imageshack.us/img440/9987/dsc0654e.jpg przesliczny był :loveu::loveu::loveu::loveu: ja chce jeszcze :multi: Quote
Aleksa. Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 super fotki, ładne psiaki mieliście i macie. :loveu::loveu: Quote
Oscar Patric Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 piękne mieliście psiaki i te obecne także:) Quote
kalyna Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 [quote name='deer_1987']http://img341.imageshack.us/img341/3100/dsc0658c.jpg pieknie wygladal :( niuuuu :( a ta fotka była jak był młodziutki... [quote name='dOgLoV']Świetne wspomnienia:loveu: http://img440.imageshack.us/img440/9987/dsc0654e.jpg przesliczny był :loveu::loveu::loveu::loveu: ja chce jeszcze :multi: więcej nie mam takich starych.... wspomnienia fajna rzecz, ale nadal łezka w oku sie kręci... :( dzięki :loveu: [quote name='Aleksandra95']super fotki, ładne psiaki mieliście i macie. :loveu::loveu: [quote name='unikatowydiament']piękne mieliście psiaki i te obecne także:) dzięki :loveu: to mam z 2009 roku z lipca, a w grudniu jak już pisałam... i Sonia na fotkę się załapała :D a to moje ulubione :loveu: Quote
łamAga Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 http://img215.imageshack.us/img215/5052/p6070087.jpg ale słodko razem wygladają :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Jean Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Sonia jest śliczna :) Mam słabośc do takich dużych panienek :) Pozdrawiamy i zapraszamy do siebie! Quote
Karro Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Bary II pięknie wyglądał, z Sonią najlepsze zdjęcie :loveu: Quote
*Magda* Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Śliczne te Twoje "byłe" psiaki :loveu: Ja też żałuję, że mam tak nie wiele zdjęć poprzednich czworonogów, które u nas były :( Quote
xyzxyz Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 http://img822.imageshack.us/img822/5438/p6070051.jpg O Jezu, ale cudo! :D Quote
kalyna Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 [quote name='Aleksandra95']o rany, jaka mała Sonia.:loveu: nio :loveu: a teraz jest tylko "tochę" większa :D [quote name='M&S']Jakie ładne zdjęcia:) dzięki :D [quote name='dOgLoV']http://img215.imageshack.us/img215/5052/p6070087.jpg ale słodko razem wygladają :loveu::loveu::loveu::loveu: ehh jej wzór do naśladowania, ale za szybko odszedł, za szybko... :( [quote name='Jean']Sonia jest śliczna :) Mam słabośc do takich dużych panienek :) Pozdrawiamy i zapraszamy do siebie! witamy :multi: zaraz idziemy do Was :) ja tez lubię większe psiaki, ale mały też nie jest gorszy ::lol: [quote name='M&S']Witamy nocną porą:) [quote name='understandme']Bary II pięknie wyglądał, z Sonią najlepsze zdjęcie :loveu: też baaardzo mi się podoba :) [quote name='magdabroy']Śliczne te Twoje "byłe" psiaki :loveu: Ja też żałuję, że mam tak nie wiele zdjęć poprzednich czworonogów, które u nas były :( dzięki :loveu: ale w naszej pamięci będą na zawsze :) [quote name='M&S']Witanko:):) [quote name='M&S'] [quote name='biscuit']http://img822.imageshack.us/img822/5438/p6070051.jpg O Jezu, ale cudo! :D hehe dzięki :loveu: i witamy w Nowym Roku :) jestem dumna z moich psiaków, bo o 24 dostały po kości i pozasłaniałam kocem okna i nie zwracały uwagi na fajerwerki :) dopiero jak jedzenie się skończyło to zaczęły słychać co się dzieje a to już było po wszystkim, tylko spóźnieni zabawowicze.... Quote
taxelina Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Tez naleze do tych szczeliwcow co psy sie nie interesuja Quote
kalyna Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 deer_1987 napisał(a):Tez naleze do tych szczeliwcow co psy sie nie interesuja ale ja miałam wielkie obawy, bo Sonia i Ciap sa bardzo płochliwe jeśli chodzi o hałasy. I kiedyś Sonia bała się nawet szeleszczącej trawy :roll: A Ciap nam kiedyś cały korytarz załatwił w Nowy Rok. Bo w pierwszego sylwka oglądał fajerwerki przez okna, a jak rano wstaliśmy to tak korytarz zabrudzony był... A Ciap wcale w domu nie robi i od teraz wiemy, że patrzeć mu nie wolno i czyściutko jest :) Quote
taxelina Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Ja mialam troche obawy w tym roku jak sherry sama zostala ale na szczescie w ogole nie reagowala Quote
Recommended Posts