Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']No kogo się tak czai??

Sonia :loveu:
Ciap :loveu:
:loveu:
pewnie na Ciapka :D
[quote name='deer_1987']Ile fotek :loveu:
:lol: jak miałam czas to dodałam :)
[quote name='Aleksandra95']nareszcie fotki.:loveu:
:D dzięki... ale dośc często są dodawane :p

makot'a;18119848 napisał(a):

ona dba o higienę ustną :D
[quote name='Amber']Bez przesady z tym kładzeniem do fotografowania, ale przykucnięcie jest obowiązkowe moim skromnym zdaniem. Nie ma nic gorszego niż zdjęcia psa z góry...
U Sonii wystarczy, że kucnę, u Ciapka to staram się jak najniżej. Ale nie kładę się :)
No i w sumie niektóre fotki zrobione z góry fajnie wyglądają. Ale każda fotka z góry to już nieeee....no i Ciap lepiej wychodzi na fotkach z góry niż Sonia...
[quote name='unikatowydiament']dzień doberek popołudniowo:)

miłego weekendu:)

[quote name='M&S']Hello, hello:):)
Siemka :)
my również życzymy wszystkim miłego week, choć została tylko połowa :(
[quote name='biscuit']http://img694.imageshack.us/img694/6760/dsc0187bn.jpg :D
:)
[quote name='dagaa111']http://img600.imageshack.us/img600/4324/dsc0185bt.jpg

http://img638.imageshack.us/img638/6415/dsc0175pb.jpg
mam i nie oddam :D
:loveu: i to był zamrożony kawałek wody a radości i uciekania było co nie miara :D

coś mnie leń ogarnął ostatnio :( więc jak mi przejdzie to dodam fotki, czyli spodziewajcie się najszybciej w poniedziałek :)

Posted

[quote name='Aleksandra95']no to czekam do poniedziałku.:lol:
a coś mi sie nudzi to dodam jak Sonia była mała, bo tylko jej zdjęcia mam z okresu szczenięctwa... :(

Posted

[quote name='deer_1987']http://img710.imageshack.us/img710/8841/p7200044.jpg
Az ma zolte oczy ze zlosci :diabloti:
nawet nie zauważyłam tego :D

ostatnio robię porządki w zdjęciach i większość idzie do kosza.. jakie ja beznadziejne fotki robiłam, co są porozmazywane itp :( ahh i to wielka szkoda, bo są z czasów kiedy Sonia była szczeniakiem :( tak jest jak miało się pierwszy raz w rękach aparat z ustawieniem AUTO i psa z ADHD..

no i pierwsze Ciapka zdjęcie jak był u nas.. i zarazem ostatnie.. jego to mam swoich te właśnie fotki :( jakość komórki.. może coś będziecie widzieć.. wtedy to nawet aparatu nie miałam :oops:

Posted

Aaaaa! Jaka mordzia :loveu:
Hihi, niewiniątko :p
Ja też nie usuwam staroci- mam w folderze fotki od pierwszego dnia pobytu Atosa u nas i nawet "rozmazańce" wywołuja u mnie uśmiech :lol:

Posted

[quote name='dagaa111']http://img810.imageshack.us/img810/2122/p7130170.jpg
szczeniaki ONków tak śmiesznie wyglądają :D

ja dość niedawno robiłam porządki w zdjęciach i do kosza poszło kilka tysięcy
ze szczenięctwa Maksa też za bardzo nie mam zdjęć, zaledwie kilka ich jest, bo nie miałam nawet normalnego aparatu
tak jak u mnie z Ciapkiem... a Sonii mam, ale są tragiczne :( czasem nawet nie wiadomo co na nich jest i do dzisiaj jestem zła na siebie, ze szybciej nie zajęłam się foto.....
[quote name='deer_1987']Ja nie wyrzucam starych nawet jak nie udane, to jednak pamiatka :loveu:
tylko ja mam zapełnione wszystkie dyski :roll: a zanim ponagrywam to ohoho :(
[quote name='magdabroy']Jaki Ciapek :loveu:
[quote name='dOgLoV']http://img502.imageshack.us/img502/7455/zdjcie008m.jpg jaki słodziaczek , tez bym musiala zrobic porzadek we wszstkich płytach :lol: przyszły tydzien mam na rano to popoludniami bede to robiła :lol:
hahaha to łączę się w bólu :)
[quote name='biscuit']

Aaaaa! Jaka mordzia :loveu:
Hihi, niewiniątko :p
Ja też nie usuwam staroci- mam w folderze fotki od pierwszego dnia pobytu Atosa u nas i nawet "rozmazańce" wywołuja u mnie uśmiech :lol:
a ja nie usówam wszystkich, tylko te nieudane... :)
[quote name='M&S']Jaki śliczny Ciapuś:):)
dzięki ;)
[quote name='FredziaFredzia']Zareklamuję bazarki, może ktoś się skusi? Zapraszam serdecznie! :cool3:
NASTOLATKI, COŚ DLA WAS!

RASOWY BAZAR

nie ma sprawy :)
[quote name='ania90']Ciap takie nie winiatko bylo, a teraz taki mezczyzna z niego :lol:
taaa niewiniątko to było i każdy rozpuścił :D

dzisiaj nad ranem Ciapek z Milką zrobiły sobie tor przeszkód, aby przeskakiwać przeze mnie... ja jeszcze wtedy spałam :angryy::angryy:
a jak sie położę to Milka się usiądzie koło mojej głowy i mruczy :shake::shake:

a tydzień temu ja się budzę, otwieram oczy i co widzę? nos Łatka... aż jego wąsy mnie giglały po policzku... :shake::shake: normalny człowiek nie przeżyłby tego :evil_lol:

Posted

[quote name='deer_1987']My niedawno kupilismy 2 TB :diabloti: i to wcale nie byl drogi dysk :) w tej chwili na dysku ze zdjeciami mamy 751 GB (154 264 pliki)[/QUOTE]
ja właśnie chciałam kupić dysk specjalnie do zdjęć, ale zawsze są jakieś ważniejsze rzeczy do kupienia :roll::roll:
dlatego mam zamiar na płytki to zgrać....
no to ja jestem pikuś przy tobie, bo co to jest te 40GB :roll:

i dobra przekonałyście mnie, nie usuwam więcej zdjęć.... ale te obecne co nie wyszły tylko... bo ja mam wszystkie zdjęcia na dwóch kompach... i na domowym miejsca brakło i mama wyzywała :evil_lol::evil_lol:

i jak patrzyłam to ładnie cenowo stoją TB... a ile miejsca :loveu:

chcecie może jakieś zdjęcia? czy wolicie odpocząć od nich?

Posted

Jasne ze chcemy zdjecia!!!

Wiesz u nas Tz duzo robi zdjec czy w sumie robil jak nie pracowal. Dlatego troche tego jest zreszta to zdjecia od 2005 roku to sie zebralo troche :) poczatki z cyfrowka i poczatki lustrzanki c 350d :) Ja te obecne czasem kasuje jak sa podobne no i jak nie wyszly, ale stare mamy kopie na extra dysku wiec nie ma co usuwac z tego jak i tak sa na extra :D z tego co pamietam to na plytach sie nie poleca bo po paru latach z plyt ciezko odczytac, lkepiej na dysku zewnetrznym. Dokladnie tak TB nawet 1 to tanio juz bo sa 2 TB :D