Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='deer_1987']ustaw sobie na zmienny Af (al servo to sie nazywa chyba) wtedy af bedzie podazal za obiektem a nie raz zlapie ostrosc i juz
dzięki za rady :)
[quote name='kamilka91']http://img850.imageshack.us/img850/8644/dsc0416s.jpg - :D
Szary wymiata... :cool3: :loveu:
Taaa :) lenistwo górą :lol:
[quote name='magdabroy']Nie samolub tylko indywidualista :)
oooo dokładnie :) dobrze top ujęłaś :)
[quote name='M&S']Ile ładnych zdjęć!!!

Witanko:)Hejka :) dzięki :loveu:
[quote name='Paula03']http://img20.imageshack.us/img20/7241/dsc0430xv.jpg
Fajnie :D :loveu: :D
oby woda sodowa mu nie odbiła teraz, bo nie wytrzymamy z nim :D

właśnie z Ciapkiem przyjechaliśmy od weta i ten nadal nie wie co mu jest :( już tak długo się drapie i dostał jakieś zastrzyki, dzisiaj będzie odrobaczony i wykąpany w jakiś szamponie od weta i zobaczymy :( znowu gruczołki były sprawdzane i są czyściutkie :loveu:

Posted

[quote name='zmierzchnica']Psy i kociaste cudowne ;) Masz wyjątkowo fotogeniczne zwierzaki ;)
dzięki :loveu: :loveu: :loveu:
[quote name='understandme']Jak możesz takie drastyczne zdjęcia Soni pożerającej kości wrzucać? :D :evil_lol: Kiciaki przytulaśne :loveu:
no bo ja się tak zachwycam jak Sonia i Ciap te kości wcinają :)
[quote name='unikatowydiament']miłego weekendu:)
dziękujemy i również życzymy miłego week :)
[quote name='biscuit']http://img259.imageshack.us/img259/6154/dsc0421r.jpg kota mi ukradłaś :D
:lol: sam przyszedł :D
[quote name='dagaa111']http://img850.imageshack.us/img850/8644/dsc0416s.jpg
to jest świetne :D
dzięki :) kot-guma wymiata...

Posted

Cześć Alu. :)
Łii, jakie ładne i jak dużo zdjęć. :loveu:
A moim ulubieńcem wśród kotecków-malców to sama nie mogę się zdecydować, kolorystycznie bardziej przyciąga mnie do Szaruśka, ale Łati ma taaką słodką mordeczkę. :loveu:
A Milka jak na starszyzne przystało, w spokoju sobie siedzi i patrzy na pokonania młodzieży. :)

Posted

[quote name='M&S']Witamy się sobotnio:)
witamy się niedzielnie :)
[quote name='deer_1987']my wpadamy wieczorem w sobote :)

a ja witam niedzielnie

[quote name='darii_iia']Cześć Alu. :)
Łii, jakie ładne i jak dużo zdjęć. :loveu:
A moim ulubieńcem wśród kotecków-malców to sama nie mogę się zdecydować, kolorystycznie bardziej przyciąga mnie do Szaruśka, ale Łati ma taaką słodką mordeczkę. :loveu:
A Milka jak na starszyzne przystało, w spokoju sobie siedzi i patrzy na pokonania młodzieży. :)

Obecnie to sprawa z kotami wygląda tak: Milka z Ciapkiem śpi na połowie mojego łóżka a małe w kotłowni.. na drugiej połówce łóżka śpię ja :D A ja dzizisaj przed 7 się przebudziłam i patrzę a zza oparcia łóżka patrzą na mnie kocie oczy. Zlekceważyłam to, bo myślałam, że to mi się śni, po czym jak znowu się przebudziłam to miałam kocie oczu wlepione w mnie :crazyeye::crazyeye:i to przy samej twarzy.... myślałam, że zawału dostanę, a to był Łatek. Podnoszę głowę a Ciap (pies obronny) rozwalony w najlepsze i to jego część wchodziła na moją połowę a za nim spała Milka :angryy::angryy: Wygrzebałam się z wyrka, Łatka wyniosłam do kotłowni.....

Posted

Łał ile nowych zdjęć! Widzę, że się rozkręciłaś, od kiedy masz nowy sprzęt :P
Lubię oglądać ten Twój zwierzyniec - kociarnia jest boska :D
Bury jak się przeciąga cudnie, leń jeden :loveu:

Posted

[quote name='magdabroy']Podziel się ;)
ten placek dawno był upieczony, ale fota jak najbardziej aktualna :)

makot'a;17998474 napisał(a):
Łał ile nowych zdjęć! Widzę, że się rozkręciłaś, od kiedy masz nowy sprzęt :P
Lubię oglądać ten Twój zwierzyniec - kociarnia jest boska :D
Bury jak się przeciąga cudnie, leń jeden :loveu:

Aj tam rozkręciłam :) robię tyle samo fot co starym aparatem, ale jednak tam ponad połowa była beznadziejna....
dzięki :loveu: a Szary to albo się przeciąga, albo śpi lub chodzi na polowania ;)
[quote name='Aleksandra95']super foty. :loveu:
dzięki :loveu:

Posted

[quote name='unikatowydiament']a Ja cosik o tym wiem,mamusie to zawsze pieką najlepsiejsze ciasta(moja też Nam piecze)
mhhh aż palce lizać:)
dokładnie :) to zaleta wszystkich mam, nawet jak ciocia upiecze wg tego samego przepisu to i tak wyjdzie gorszy :D
jesienne portrety :loveu:

foch, że tylko Ciapek ma jesienne śłit focie...