taxelina Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 kalyna napisał(a):ale za to mam ładne fotki w typie jamnisia :D pokazuj, pokazuj :loveu: Quote
kalyna Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 [quote name='deer_1987']pokazuj, pokazuj :loveu: a to w swoim czasie :D DUŻO FOTEK NA POPRZEDNIEJ STRONIE !! Quote
Karro Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Zdjęcia z wystawy bardzo bardzo fajne :loveu: Quote
FredziaFredzia Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Podkradam zdjęcie zakratowanego Erisa! ;) Quote
kalyna Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 understandme napisał(a):Zdjęcia z wystawy bardzo bardzo fajne :loveu: dzięki :loveu: FredziaFredzia napisał(a):Podkradam zdjęcie zakratowanego Erisa! ;) ooo jak miło, że go uchwyciłam :multi: szkoda tylko, że ostrość nie poszła na psa, a zobaczyłam to dopiero przy zmniejszaniu fot :( Quote
maga18 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 ENRICO MORI Gattaca - chinski grzywacz - BOB PUPPY i moja noga :) http://img838.imageshack.us/img838/8192/dsc0114zi.jpg Quote
kalyna Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 [quote name='eski']fajne foteczki :) miło się ogląda o jak mi miło :) [quote name='maga18']ENRICO MORI Gattaca - chinski grzywacz - BOB PUPPY i moja noga :) http://img838.imageshack.us/img838/8192/dsc0114zi.jpg a właśnie ten szczeniak mi się tak podobał :) Boskie ma kolorki :loveu: Quote
maga18 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 milo mi :) urodzil sie u mnie w hodowli a mieszka gdzie indziej, ja jednak jestem jego handlerem :) co do koloru to sie rozjasni, urodzil sie ciemniejszy z jasniejszymi znaczeniami a z wiekiem jasnieje i prawdopodobnie w przyszlosci bedzie caly kremowy (przy przedziałku juz widac nowy kolor) Quote
*Magda* Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Kalyna, super fotki :) Zakochałam się w tych wszystkich czworonogach :loveu: Quote
łamAga Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Ooo zdjęcia z wystawy :multi: i nawet sa MT :loveu::loveu::loveu::loveu: super , bardzo ładnie wyszły mimo iz w pomieszczeniu :loveu: Quote
kalyna Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 maga18 napisał(a):milo mi :) urodzil sie u mnie w hodowli a mieszka gdzie indziej, ja jednak jestem jego handlerem :) co do koloru to sie rozjasni, urodzil sie ciemniejszy z jasniejszymi znaczeniami a z wiekiem jasnieje i prawdopodobnie w przyszlosci bedzie caly kremowy (przy przedziałku juz widac nowy kolor) to jest właśnie największy ból z tymi rozjaśnieniami, bo takie ładne kolorki mają jako szczeniaki... a jak dorosną to po śladu nie widać :( choć jako kremowy też pewnie będzie efektowny :loveu: Jednak nie jest to rasa dla każdego, a szkoda, bo bardzo mi się podoba :) magdabroy napisał(a):Kalyna, super fotki :) Zakochałam się w tych wszystkich czworonogach :loveu: ja też :loveu: a njalepsze były szczeniaki :loveu: dOgLoV napisał(a):Ooo zdjęcia z wystawy :multi: i nawet sa MT :loveu::loveu::loveu::loveu: super , bardzo ładnie wyszły mimo iz w pomieszczeniu :loveu: aaa dzięki :) ale i tak szału nie ma :D A MT to właśnie myślałam, że będą Cię interesować te zdjęcia ;) Quote
makot'a Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Dzięki za cynk, że są zdjęcia u Ciebie :D Choć ja już od jakiegoś czasu cichutko sobie na nie czekałam :> Jaki piękny, czekoladowy borderek! :D http://img3.imageshack.us/img3/6500/dsc0084ik.jpg Saarloos na wystawie w Polsce!! :crazyeye: http://img163.imageshack.us/img163/3167/dsc0023pz.jpg Piękne maleństwo :loveu: I wilczaki :loveu: W ogóle, to Poznań był, prawda? Strasznie dużo wilczaków było zgłoszonych! Chyba coś koło 18!! :crazyeye: Quote
kalyna Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 [quote name='unikatowydiament']nio fotki bomboweeeeeee dzięki :loveu: makot'a;17879755 napisał(a):Dzięki za cynk, że są zdjęcia u Ciebie :D Choć ja już od jakiegoś czasu cichutko sobie na nie czekałam :> Jaki piękny, czekoladowy borderek! :D http://img3.imageshack.us/img3/6500/dsc0084ik.jpg Saarloos na wystawie w Polsce!! :crazyeye: http://img163.imageshack.us/img163/3167/dsc0023pz.jpg Piękne maleństwo :loveu: I wilczaki :loveu: W ogóle, to Poznań był, prawda? Strasznie dużo wilczaków było zgłoszonych! Chyba coś koło 18!! :crazyeye: Tak to był Poznań i jak trafiłyśmy do pawilonu, gdzie właśnie wilczaki były wystawiane to tyle ich było, że masakra. gdzie nie spojrzałam to wilczak i to nie mieli po jednym tylko po kilka :D Chyba coraz popularniejsza ta rasa się robi :( i faktycznie krok w krok za swoim właścicielem chodziły. No i wrażenie też piękne :loveu::loveu::loveu: no i żebyście nie zapomnieli jak wyglądają moje potwory :D zdjęcia przedstawiają głupawkę Sonii :D Quote
FredziaFredzia Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Troche jej sie lozko wykrzywilo. :lol: Quote
kalyna Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 FredziaFredzia napisał(a):Troche jej sie lozko wykrzywilo. :lol: :lol: taaa bo to nie na nią było kupione, ale stwierdziła, że jak leży i nikt go nie użytkuje to ona się rozgości :) Quote
łamAga Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Jaka ona jest prześliczna :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
M&S Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Jaka śliczna dziewczyna, fotki bomba!!!!! Miłego popołudnia:) Quote
makot'a Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 kalyna napisał(a):dzięki :loveu: Tak to był Poznań i jak trafiłyśmy do pawilonu, gdzie właśnie wilczaki były wystawiane to tyle ich było, że masakra. gdzie nie spojrzałam to wilczak i to nie mieli po jednym tylko po kilka :D Chyba coraz popularniejsza ta rasa się robi :( i faktycznie krok w krok za swoim właścicielem chodziły. No i wrażenie też piękne :loveu::loveu::loveu: Ach, niestety coraz popularniejsza, to fakt :( A szkoda, bo to chyba jedyna zdrowa i jeszcze niezepsuta rasa... Czyżby Sonia na stałe zameiszkała w domu? :razz: Quote
kalyna Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 [quote name='dOgLoV']Jaka ona jest prześliczna :loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='deer_1987']Sama slodycz :loveu: [quote name='M&S']Jaka śliczna dziewczyna, fotki bomba!!!!! Miłego popołudnia:) dzięki :loveu: starałam się :) i też życzę udanego popołudnia ;) makot'a;17889216 napisał(a):Ach, niestety coraz popularniejsza, to fakt :( A szkoda, bo to chyba jedyna zdrowa i jeszcze niezepsuta rasa... Czyżby Sonia na stałe zameiszkała w domu? :razz: poczekajmy jeszcze trochę to i ją zepsują :( ostatnio widziałam DONki w hodowli, które miały dziwnie krótkie pyski. Zastanawiam się, czy to wynik przypadkowego krzyżowania czy działania zamierzone.... No bo Sonia w porównaniu do nich to prawie jak mrówkojad :D niestety nie mieszka w domu na stałe. Ale od czasu sterylki jest zapraszana do domu. Jak ja jestem to jest codziennie (chyba, ze tez tata jest to nie) a jak mnie nie ma to różnie to wygląda, ale jak nie jest wpuszczana to biega po podwórku. Przeważnie siedzi w domu z 2-5 godzin :loveu: pochodzi, kolację dostanie, poprzytula się, pozwiedza dom, wyśpi się :D Quote
Recommended Posts