Daga&Maks Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 kalyna napisał(a): a Sonię chcę nauczyć zaganiania piłki, ciekawe czy chociaż toczyć się nauczy :( bo marnie to widzę :( ja kiedyś myślałam żeby spróbować z psem zaganiania piłek, ale szybko zrezygnowałam, bo mój pies nie chce tykać żadnej piłki której nie może bez problemu wziąć do pyska. Może wam się uda, powodzenia :) Quote
zmierzchnica Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 U mnie taka piłka pożyłaby minutę może, bo zaraz byłaby wielka akcja pt każdy pies próbuje mieć piłkę dla siebie ;) Gryzak może leżeć całe dnie, ale jak tylko któryś z psów do niego podejdzie to nagle zaraz wszystkie uznają, że to jest przecież ten najlepszy gryzak na świecie! :D No, ale szukać Ciapkowi koniecznie nowej piłki, nie może tak być, że Ciap z jakimś flakiem chodzi! ;) Quote
makot'a Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Jak chcesz, żeby Sonia tą piłkę zaganiała? Tzn. to jest jakaś specjalna nazwa na jakąś sztuczkę, której nie znam, czy to takie "zwykłe" turlanie nosem? :razz: Bo turlania ja np. uczyłam Nitkę i dość szybko nam poszło, ale jakoś odpuściłam szybko, bo piłka się zapodziała :oops: Nie wiem, czy teraz by chciała wykonać taką komendę :roll: Czekam, aż się pochwalicie piłkarskimi umiejętnościami :loveu: Quote
*Magda* Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Byłaś wczoraj na wystawie. A foty masz?? Quote
kalyna Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 [quote name='deer_1987']A patrzylas w necie np na zooplus? patrzyłam, ale tam są specjalne dla staffików i są drogie, a taka najtańsza u nas wytrzyma, bo Ciap ją popycha i nie w głowie mu ją niszczyć.... [quote name='dagaa111']ja kiedyś myślałam żeby spróbować z psem zaganiania piłek, ale szybko zrezygnowałam, bo mój pies nie chce tykać żadnej piłki której nie może bez problemu wziąć do pyska. Może wam się uda, powodzenia :) nie dziękuję aby nie zapeszyć :D i zobaczymy za jakiś miesiąc czy są jakieś efekty... bo to od razu się nie widzi... :) [quote name='unikatowydiament']witamy się:) witamy :) [quote name='zmierzchnica']U mnie taka piłka pożyłaby minutę może, bo zaraz byłaby wielka akcja pt każdy pies próbuje mieć piłkę dla siebie ;) Gryzak może leżeć całe dnie, ale jak tylko któryś z psów do niego podejdzie to nagle zaraz wszystkie uznają, że to jest przecież ten najlepszy gryzak na świecie! :D No, ale szukać Ciapkowi koniecznie nowej piłki, nie może tak być, że Ciap z jakimś flakiem chodzi! ;) u mnie o dziwo jakoś dogadują się, że jak jeden się bawi to drugi nie rzuca się na nią. i to jest u nich fajne, bo czekają grzecznie na swoją kolej :loveu: [quote name='M&S']Cześć poniedziałkowo:) cześć :multi: makot'a;17867899 napisał(a):Jak chcesz, żeby Sonia tą piłkę zaganiała? Tzn. to jest jakaś specjalna nazwa na jakąś sztuczkę, której nie znam, czy to takie "zwykłe" turlanie nosem? :razz: Bo turlania ja np. uczyłam Nitkę i dość szybko nam poszło, ale jakoś odpuściłam szybko, bo piłka się zapodziała :oops: Nie wiem, czy teraz by chciała wykonać taką komendę :roll: Czekam, aż się pochwalicie piłkarskimi umiejętnościami :loveu: Bo Ciap tak sie nakręce na piłkę że świata nie widzi... więc pasienie odpada, bo pies musi być nakręcony na pracę z człowiekiem, abny wiedział gdzie piłka ma wylądować. On ja pcha, aby pcha i ją gonić. Ewentualnie gramy w piłkę nożną, tzn. on ją kula a ja za wszelką cenę muszę mu ją wykopać i wtedy jest szalony galop, albo to on ma piłkę i muszę ją jakoś dostać... a rozpraszacze nie działają chyba że już zmęczony jest.... tutaj jest więcej [quote name='magdabroy']Byłaś wczoraj na wystawie. A foty masz?? Byłam i mam :.loveu: ale nie wiem kiedy wstawię :( może dzisiaj mi się uda... ja nie wiem co się dzieje, ale ciągle czasu nie mam :( wykończy mnie ta szkoła... [quote name='unikatowydiament']witamy się i całuski zasyłamy:) witamy i dzięujemy :multi: Quote
łamAga Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Moze jakies zdjecia z wystawy ?? :evil_lol: Quote
kalyna Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 [quote name='dOgLoV']Moze jakies zdjecia z wystawy ?? :evil_lol: maaaaaam :) :loveu: Quote
kalyna Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 KONIEC :) wszystkie fotki dodałam :) i teraz dłuuuugo fot pewnie nie będzie :) Quote
kalyna Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 M&S napisał(a):Foty z wystawy!!!! ja miło pooglądać:):) też uwielbiam oglądać fotki z wystawy :) deer_1987 napisał(a):Oj a niskopodlogowych nie bylo? były ale szybko przeszłyśmy i nie zdążyłam fot zrobić.... 2 czy 3 uchwyciłam, ale fotki nie ciekawe wyszły :( ale za to mam ładne fotki w typie jamnisia :D Quote
Recommended Posts