Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no i po Sonii nie ma śladu po operacji już.:)ale ona całkiem inaczej wygląda na tych zdjęciach tak 'dostojniej' :) możne to sprawa aparatu,albo tego ,że obrózka jej pasuje,w każdym razie cały zwierzyniec ładnie wyszedł.:)

Posted

[quote name='understandme']http://img823.imageshack.us/img823/4615/dsc0241ng.jpg strażniczka :loveu:
zawsze i wszędzie :D
[quote name='aganela']no i po Sonii nie ma śladu po operacji już.:)ale ona całkiem inaczej wygląda na tych zdjęciach tak 'dostojniej' :) możne to sprawa aparatu,albo tego ,że obrózka jej pasuje,w każdym razie cały zwierzyniec ładnie wyszedł.:)
to są zdjęcia jeszcze z przed operacji bo mam lekkie opóźniej z wstawianiem zdjęć.. ale teraz jest już w dobrej kondycji :) może to faktycznie zasługa aparatu, bo nie spodziewałam się aż takiej różnicy w zdjęciach :)
[quote name='deer_1987']No teraz wczesnie sie ciemno robi a jezcze czesto ciemno/buro...
dokładnie :( a Sonii podoba się bardzo w domu i dość często w nim się gości :)

Posted

understandme napisał(a):
Kiedy nowe zdjęcia ? ;)

Paula03 napisał(a):
Podłączam się do pytania :)

understandme napisał(a):
Stęskniłam się za widokiem psiaków, dawaj zdjęcia jakieś ;)

będą nowe fotki w poniedziałek. Teraz nie dodawałam aby mieć zapas jak wyjadę z domu, żeby coś dodawać :)
no i niedawno dopiero fotki zgrałam z aparatu :)

Posted

[quote name='Aleksandra95']widać. :loveu: super są !:)

[quote name='ania90']sliczne portrety :loveu:

[quote name='Paula03']Super te portrety, śliczne :loveu:

[quote name='understandme']Przepiękne zdjęciaa!! :loveu:

[quote name='dOgLoV']Piekne :loveu: ale dlaczego tylko dwa ???? :roll:

[quote name='dagaa111']piękne te portrety, więcej poproszę :loveu:

[quote name='wiki4']http://img560.imageshack.us/img560/1655/dsc0282g.jpg

Ciapuś :loveu::loveu::loveu:
wszystkim dziękuję :loveu:
dwa bo tylko te miałam zmniejszone :) i tak na zachętę dałam... :)
więcej będzie pewnie jutro, bo mam przez cały dzień tylko 1,5H niemieckiego, więc duuuużo czasu.
Dzisiaj się znowu wyprowadzam od moich psiaków ;(

a wczoraj zrobiłam papkę warzywną z mięskiem mielonym i Ciap jeść nie chciał. Ale jak go przegłodziłam i wieczorem widział jaką Sonia zajada kość to skusił się :multi: i potem też dostał swój przydział kości :) wspomnę tylko, że Sonia to jak tylko dostała to tak jej smakowało,że po chwili śladu nie było :D No i w misce zostało trochę czego nie zjadł, to między jednym liźnięcie kości a ugryzieniem jej śmigła jęzorem po misce i do czysta wylizała po Ciapku...

Posted

[quote name='deer_1987']Ja bym chyba nie umiala tak bez psow :([/QUOTE]
ciężko jest i to straszne, ale co tydzień wracam dla nich i to ich szczęście na pyszczku miło oglądać :)

Posted

Ja wracam do moich codziennie, ale dojazdy kosztują - dużo czasu, energii i kasy... A jak jeszcze jadę rano i wracam wieczorem to przekichane. Czasem mam okienka kilka godzin, ale do domu się nie opłaca wracać i tak się snuję bez-psio, pusto jakoś ;)

To czekamy na zdjęcia :)