Karro Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 http://img823.imageshack.us/img823/4615/dsc0241ng.jpg strażniczka :loveu: Quote
aganela Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 no i po Sonii nie ma śladu po operacji już.:)ale ona całkiem inaczej wygląda na tych zdjęciach tak 'dostojniej' :) możne to sprawa aparatu,albo tego ,że obrózka jej pasuje,w każdym razie cały zwierzyniec ładnie wyszedł.:) Quote
taxelina Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 No teraz wczesnie sie ciemno robi a jezcze czesto ciemno/buro... Quote
kalyna Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 [quote name='understandme']http://img823.imageshack.us/img823/4615/dsc0241ng.jpg strażniczka :loveu: zawsze i wszędzie :D [quote name='aganela']no i po Sonii nie ma śladu po operacji już.:)ale ona całkiem inaczej wygląda na tych zdjęciach tak 'dostojniej' :) możne to sprawa aparatu,albo tego ,że obrózka jej pasuje,w każdym razie cały zwierzyniec ładnie wyszedł.:) to są zdjęcia jeszcze z przed operacji bo mam lekkie opóźniej z wstawianiem zdjęć.. ale teraz jest już w dobrej kondycji :) może to faktycznie zasługa aparatu, bo nie spodziewałam się aż takiej różnicy w zdjęciach :) [quote name='deer_1987']No teraz wczesnie sie ciemno robi a jezcze czesto ciemno/buro... dokładnie :( a Sonii podoba się bardzo w domu i dość często w nim się gości :) Quote
Paula03 Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 understandme napisał(a):Kiedy nowe zdjęcia ? ;) Podłączam się do pytania :) Quote
Karro Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Stęskniłam się za widokiem psiaków, dawaj zdjęcia jakieś ;) Quote
kalyna Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 understandme napisał(a):Kiedy nowe zdjęcia ? ;) Paula03 napisał(a):Podłączam się do pytania :) understandme napisał(a):Stęskniłam się za widokiem psiaków, dawaj zdjęcia jakieś ;) będą nowe fotki w poniedziałek. Teraz nie dodawałam aby mieć zapas jak wyjadę z domu, żeby coś dodawać :) no i niedawno dopiero fotki zgrałam z aparatu :) Quote
Karro Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 No to czekam niecierpliwie do poniedziałku :D Quote
kalyna Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 a jednak dodam dwa zdjęcia :D Quote
kalyna Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 deer_1987 napisał(a):Ale piekne portrety!! :loveu: dzięki :) starałam się :) Quote
Aleksa. Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 kalyna napisał(a):dzięki :) starałam się :) widać. :loveu: super są !:) Quote
łamAga Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Piekne :loveu: ale dlaczego tylko dwa ???? :roll: Quote
Daga&Maks Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 piękne te portrety, więcej poproszę :loveu: Quote
wiki4 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 http://img560.imageshack.us/img560/1655/dsc0282g.jpg Ciapuś :loveu::loveu::loveu: Quote
kalyna Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 [quote name='Aleksandra95']widać. :loveu: super są !:) [quote name='ania90']sliczne portrety :loveu: [quote name='Paula03']Super te portrety, śliczne :loveu: [quote name='understandme']Przepiękne zdjęciaa!! :loveu: [quote name='dOgLoV']Piekne :loveu: ale dlaczego tylko dwa ???? :roll: [quote name='dagaa111']piękne te portrety, więcej poproszę :loveu: [quote name='wiki4']http://img560.imageshack.us/img560/1655/dsc0282g.jpg Ciapuś :loveu::loveu::loveu: wszystkim dziękuję :loveu: dwa bo tylko te miałam zmniejszone :) i tak na zachętę dałam... :) więcej będzie pewnie jutro, bo mam przez cały dzień tylko 1,5H niemieckiego, więc duuuużo czasu. Dzisiaj się znowu wyprowadzam od moich psiaków ;( a wczoraj zrobiłam papkę warzywną z mięskiem mielonym i Ciap jeść nie chciał. Ale jak go przegłodziłam i wieczorem widział jaką Sonia zajada kość to skusił się :multi: i potem też dostał swój przydział kości :) wspomnę tylko, że Sonia to jak tylko dostała to tak jej smakowało,że po chwili śladu nie było :D No i w misce zostało trochę czego nie zjadł, to między jednym liźnięcie kości a ugryzieniem jej śmigła jęzorem po misce i do czysta wylizała po Ciapku... Quote
kalyna Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 [quote name='deer_1987']Ja bym chyba nie umiala tak bez psow :([/QUOTE] ciężko jest i to straszne, ale co tydzień wracam dla nich i to ich szczęście na pyszczku miło oglądać :) Quote
zmierzchnica Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Ja wracam do moich codziennie, ale dojazdy kosztują - dużo czasu, energii i kasy... A jak jeszcze jadę rano i wracam wieczorem to przekichane. Czasem mam okienka kilka godzin, ale do domu się nie opłaca wracać i tak się snuję bez-psio, pusto jakoś ;) To czekamy na zdjęcia :) Quote
kalyna Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 ja płacę za wynajem stancji i bilety do domu też kosztują :( fotki :D po sterylce.... tak się obraziła na miski... Quote
Recommended Posts