Kingaa. Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Heloł ;) Fajną galerię macie. Kociaki boooskie, słodkie malce :loveu: :p Quote
kalyna Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Kingaa. napisał(a):Heloł ;) Fajną galerię macie. Kociaki boooskie, słodkie malce :loveu: :p witamy :) i zapraszamy ponownie :) i dzięki :loveu: Quote
Jaga. Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 przez Ciebie nabrałam ochoty na kota :placz: znowu :placz::p Quote
kalyna Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 Jaga. napisał(a):przez Ciebie nabrałam ochoty na kota :placz: znowu :placz::p e tam nie przejmuj się i szukaj sobie jakiegoś ładnego kota :) czasem można się nieźle pośmiać z nich :) Quote
AgataP Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Wpadamy z rewizytą i witamy się :) http://img19.imageshack.us/img19/9050/32509091.jpg Ciapek ma świetne posłanie, zachorowałam na takie kolorki :loveu: a to zdjęcie kotów mnie rozłożyło :evil_lol: niemożliwe, w jak dziwnych pozycjach potrafią ułożyć się zwierzęta ;) http://img143.imageshack.us/img143/5045/p7130009.jpg Quote
Karro Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Jakie masz piękne kotki :loveu: Ile sonia ma lat? ;) A Ciapuś fajnie wychodzi na zdjęciach :loveu: Quote
kalyna Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 [quote name='AgataP']Wpadamy z rewizytą i witamy się :) http://img19.imageshack.us/img19/9050/32509091.jpg Ciapek ma świetne posłanie, zachorowałam na takie kolorki :loveu: a to zdjęcie kotów mnie rozłożyło :evil_lol: niemożliwe, w jak dziwnych pozycjach potrafią ułożyć się zwierzęta ;) http://img143.imageshack.us/img143/5045/p7130009.jpg Witamy się u nas :multi: ja cieszyłabym się, gdyby Ciap spał w tym legowisku a nie siedział, bo mu kazałam... a koty ciągle jakieś śmieszne pozycje mają, ale zazwyczaj spieszę się i nie zdążę fotki zrobić.. ostatnio uwielbiają spać w wiszącym worku na puste plastikowe butelki..:diabloti: [quote name='understandme']Jakie masz piękne kotki :loveu: Ile sonia ma lat? ;) A Ciapuś fajnie wychodzi na zdjęciach :loveu: dzięki :loveu: Sonia ma 2,5 roku, a Ciap jest uzależniony od aparatu... :shake: Quote
taxelina Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 To jak jest uzalezniony to kiedy beda foty? :razz: Quote
kalyna Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 deer_1987 napisał(a):To jak jest uzalezniony to kiedy beda foty? :razz: nie wiem... jak siostrę poproszę aby pozmniejszała fotki i wstawiła, bo ja coś ostatnio mam lenia do takich spraw :D Quote
taxelina Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Skad ja to znam z tym leniem, po za dzisiejsza szybka sesja to aparatu w reku nie mialam juz 3 tyg ale to spowodowane ta praca.. :) Quote
kalyna Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 deer_1987 napisał(a):Skad ja to znam z tym leniem, po za dzisiejsza szybka sesja to aparatu w reku nie mialam juz 3 tyg ale to spowodowane ta praca.. :) ja jak miałam wolne to padało, a tak to czasu brak i tak jakoś.... No i zszokowana jestem Pepperem:crazyeye: Quote
taxelina Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 kalyna napisał(a):ja jak miałam wolne to padało, a tak to czasu brak i tak jakoś.... No i zszokowana jestem Pepperem:crazyeye: No wlasnie ta pogoda tez w kratke.. Bo nie mialas pewnie krolika? to u nich normalka dwa razy do roku choc po zimie jest mniej tego futra niz przed zima. Quote
kalyna Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 deer_1987 napisał(a): Bo nie mialas pewnie krolika? to u nich normalka dwa razy do roku choc po zimie jest mniej tego futra niz przed zima. Tak nie miałam ani królika ani innego takiego zwierzątka :( my tylko psy i koty, koty i psy.. :) Quote
Paula03 Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 kalyna napisał(a):nie wiem... jak siostrę poproszę aby pozmniejszała fotki i wstawiła, bo ja coś ostatnio mam lenia do takich spraw :D No wiesz co :mad: W tej chwili pomniejszaj zdjęcia i wstawiaj! :mad: Quote
taxelina Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 kalyna napisał(a):Tak nie miałam ani królika ani innego takiego zwierzątka :( my tylko psy i koty, koty i psy.. :) No to dlatego nie dziwie sie ze sie przestraszylas :) ale nie martw sie pare dni moze max 1.5 tyg i znow mu zarosnie :) Quote
kalyna Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 Paula03 napisał(a):No wiesz co :mad: W tej chwili pomniejszaj zdjęcia i wstawiaj! :mad: no mam lenia.. :) ale jutro pewnie będą :) deer_1987 napisał(a):No to dlatego nie dziwie sie ze sie przestraszylas :) ale nie martw sie pare dni moze max 1.5 tyg i znow mu zarosnie :) to nie na moje nerwy:D Quote
Maalwi Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 kalyna napisał(a):Tak nie miałam ani królika ani innego takiego zwierzątka :( my tylko psy i koty, koty i psy.. :) A my odwrotnie, jeden królik a teraz pies :D Quote
Speedymania Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Super zdjęcia. Masz pewnie ubaw z tymi zwierzaczkami. Quote
kalyna Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 ania90 napisał(a):ladne zwierzaki:) dzięki :) Brunomania napisał(a):Super zdjęcia. Masz pewnie ubaw z tymi zwierzaczkami. dzięki :) oj wesoło to zawsze jest, ale kiedyś one mnie wykończą :D Quote
mychaaaaa Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Jaga. napisał(a):przez Ciebie nabrałam ochoty na kota :placz: znowu :placz::p Ty bierz grzywka drugiego a nie na kota się napalasz :eviltong: już kocipieska Tessi masz ;) Quote
kavala Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 kalyna napisał(a):zdjęcia Ciapka z wakacji :lol: Dałam się nabrać.:diabloti: A koty są po prostu bossskie! :loveu: Quote
kalyna Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 mychaaaaa napisał(a):Ty bierz grzywka drugiego a nie na kota się napalasz :eviltong: już kocipieska Tessi masz ;) e tam lepiej kota niż 2 grzywka :) deer_1987 napisał(a):poprosimy o te zdjecia! będą, będą :D kavala napisał(a):Dałam się nabrać.:diabloti: A koty są po prostu bossskie! :loveu: dzięki :loveu: a Ciap sprawiał takie wrażenie, jakby na serio wyjechał gdzieś nad wodospad :D Quote
AgataP Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 kalyna napisał(a): dzięki :loveu: a Ciap sprawiał takie wrażenie, jakby na serio wyjechał gdzieś nad wodospad :D tylko jakiś taki za suchy jest :diabloti: chyba, że ma nieprzemakalne fufro :p Quote
Recommended Posts